2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar başım çatlıyor sabahtan beri... sanki burda bir kaç çözüm önerisinde bulunan arkadaşlar olmuştu (((

Kızlar başım çatlıyor sabahtan beri... sanki burda bir kaç çözüm önerisinde bulunan arkadaşlar olmuştu (((
Bende bas agrisi cekiyorum. Ve öğlene doğru başlıyor is yerinde. Sonra aman aman geçmiyor. Sıcaktan midir bilemedim. Enerjimi somuruyor

Gözünaydın canım hayırlısıyla olsun inşallah
Ben.. acilde parol serum yapılıyormuş burdan öğrenmiştim ama bana yapmadılar ısrar etsemde. Bende makyaj temizleme pamuklarının arasında karabiber kolonya ikilisini denedim, faydasını gördüm bir nebze

Teşekkürler az kalmış o zaman hayırlısı bakalım :)
Özele mi devlete mi gidiyorsunuz bilmiyorum ama doktorunuza bir sorun mesela bazı özel hastaneler yapmıyor ve devlette de önceden sıra almak gerekiyor ya da bazı özel hastaneler çok uçuk fiyatlar veriyor 1500 gibi doktorunuza danışırsanız o kaçıncı haftanızda nereye yaptırmanız gerektiğini söyleyecektir

Özele gidiyorum ama hiç bahsetmedi bi sonraki kontrolüm de 17. haftaya denk geliyor o zaman yönlendirir sanırım

Bence tamamen sıcaklardan bu halsizliğimiz miskinliğimiz

Tamam canım kusura bakmayın ben biraz daraldım da bu ara yemek olayından, sizden tavsiye bekledim sadece hafif evde bulunabilir şeyler diye düşündüm hakkınızı helal edin yanlış anlaşılmak istemedik

Canım ilgin için teşekkür ederim hak geçmesin kimseye haklısınız düşünemedim kendi açımdan tekrarı olmıycak bu durumun.. tekrar kusura bakmayın..

Afiyet olsun grş üzere
Iyi niyetinizden asla şüphem yok arkadaşlar kırdıysam kusura bakmayın kötü niyetle söylemedim aserme durumu olursa imkani olmayanlari dusunelim diye.Allah ağzımızin tadını bozmasin hic bir zaman

Bugun dip boya yaptirdim. Amonyaksiz boya ile boyadi kuaform. Yine de cok temiz degildir ancak 5 aydir sac boyatmayan, saci sakali biyigi uzatmis biri olarak buna cok ihtiyacim vardi

Elma sirkesinin zararı yok ben arastirmistim yarı su yarı sirke yarım çay bardağı yapıp gargara yapıyorsun boğazlar için bir kaşık bala limon sıkıp yersen oda iyi geliyor

Canim benim ikiz diil tek

Yas 34
Sat 16.06
Tdt 23,.03
İkinci cocuk
Cınsıyet -
Isım. -
İstanbul
Medipol hast.Bagcılar

@Fiona86 eklermisin rica etsem.

Yas 34
Sat 16.06
Tdt 23,.03
İkinci cocuk
Cınsıyet -
Isım. -
İstanbul
Medipol hast.Bagcılar

Yas 34
Sat 16.06
Tdt 23,.03
İkinci cocuk
Cınsıyet -
Isım. -
İstanbul
Medipol hast.Bagcılar

oğlumda bu halim doğuma kadar devam etmişti sanırım beni birde bu ihtimal korkutuyor.Tansiyon sıkıntım olacak belli ama halsizlik inşallah yakında son bulur .. tabi sıcakları asla es geçemem bugün olduğum yerde ter döktüm oda bunalttı sanırım.Bakalım doktorla da yarın tanışacağız inşallah gömlek değştirir gibi doktor değiştirmem güven verir bana bu seçeneğimiz..

ben de kararsızım o yüzden 2 seferdir devlet hastanesine gittim farklı dr. lara. doğumu özel de düşündüğüm için dr. karar vermem gereiyo.. birinin iyi dediğine diğeri kötü diyo

aslında iyisini bulsam devlet veya özel ayırt etmiyorum.aynen tam işte buldum derken hop bi başkası asla diyor asla gitme..arada bırakıyorlar insanı.ama sanırım sağa sola çok kulak vermeden gidip kendimiz karar vermeliyiz doğru kişi mi değil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…