- 26 Haziran 2011
- 2.689
- 2.240
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #9.241
evet önemli olan sağlıklı şekilde kucağımıza almamız, eşlerimiz de doğumdan sonra bebekleri kucaklarına aldıklarında anlayacaklar baba olduklarını. Şuan idrak edememeleri normal, tüm hissiyat bizim içimizde. Anneyiz biz :) :)Sen içinde Can taşısan heleki 2tane taşısan unutup normal yaşayabilirmisin acaba dedimmümkün değil böyle birşey heleki bukadar zor kavuşmuşken imkansız onlar yokmuş gibi davranmam. İnşallh canım inşallah zamanında hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah sağlıklı bir şekilde
Kızlar 14+5oldu bebek. Ve ben iki gündür karnımda özellikle öğle yemeğinden bir iki saat sonra belli noktada gerilme hissediyorum. Hani tekme falan atıyor demiyorum. Okadarini hissedemem. Ama belli noktanın gerilmesi ve sonra rahatlaması ne bilim. Acaba diyorum balık gibim geziyor mu içeri de. Bunu ben hissedebilir miyim. Suan karnımın solunda. Allahım bir nokta da basınç var ama tatlı tatlı. Güldürüyor beni :))
Aynısı bana da olyuor canım çok güzel bir his. Sola yatsam sola toplanıyorlar sağa yatsam sağa toplanıyorlar :) :)