- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #9.261
Ben de nane yagi surup basimi tulbentle bagliyorum canim.Hamilelikte bu baş ağrısı insanı öldürüyor kızlarmigrenim var zaten baya kötü oluyor siz neler yapıyorsunuz baş ağrısı için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de nane yagi surup basimi tulbentle bagliyorum canim.Hamilelikte bu baş ağrısı insanı öldürüyor kızlarmigrenim var zaten baya kötü oluyor siz neler yapıyorsunuz baş ağrısı için
Ay evet ne tarafa yatarsam tersine toplanıyorlar benimkilerde :) ve ben yatıp ellerimi karnıma koyduğumda sanki kalp atışlarını duyuyorum banamı öyle geliyo bilmiyorum ama pıt pıt kalp atıyo sanki :)evet önemli olan sağlıklı şekilde kucağımıza almamız, eşlerimiz de doğumdan sonra bebekleri kucaklarına aldıklarında anlayacaklar baba olduklarını. Şuan idrak edememeleri normal, tüm hissiyat bizim içimizde. Anneyiz biz :) :)
Aynısı bana da olyuor canım çok güzel bir his. Sola yatsam sola toplanıyorlar sağa yatsam sağa toplanıyorlar :) :)
Evet hayal kurmuyor ve kurdurmuyor banaErkekler cok temkinli davranıyor. Benim eşim de suana kadar cok kendini kaptırmamıştı. Her an bisey olur diye hayal bile kuramıyorum demişti bana. Sanırım birimiz üzülürse diğeri ayakta kalsın diye kendini kalkan mi yapıyor anlamadım. Ama bu son kontrolden sonra daha iyi. Erkeklerin böyle olması cok normal. Cok gerçekçiler ve hayal kurmaktan cekiniyorlar. Oyuzden onları da anlamak lazım
bende istiyorum ki oda kurşun hayal hissetsin elini karnıma koymaya bile çekiniyo zorla alıp koyuyorum elini sev çocuklarını diyorum ona çok saçma geliyo sanırım Yaaa seninkiler ikisi birden gidiveriyorlardır sen nereye dönsen. Allahım düşününce söyle dışardan izlediğimi hayal ettim. Nasıl güler insan ya :) evet annemiz döndü evet o tarafa kayıyoruz gençler :))
Dr konusunda netleşti mi fikrin canım. Kontrolün güzel geçmesine sevindim :) bebişin görüntüsü varsa bizde tahmin yapabiliriz belki istersen. Bir de bu halini sordun mu canım, herhangi bir önerisi oldu mu, senden farksızım geçse diye dua ediyorum enerjim hiç yok ya.Kontrolden geldik hayli vakit oldu ama ancak kendime gelebildim ayıla bayıla yazacak gücü Yeni buldum.Herşey çok güzel dedi doktorumuz haftasıyla uyumlu gelişimi gayet iyi dedi vede çok hareketliydi.Kalp atışlarını da dinledik gümbür gümbür bir cinsiyetimiz eksik kaldı.Çok istedim ama cinsiyet tahmini yapmadı bakıyorum nub teorisine ondan da çok anlayamadım birazdan oğlumun ultrason görüntülerini saklamıştım onlara bakcam.Bende Kendi kendime tahmin yaparım doktor yapmazsa![]()
Ben geçenki migrenimde karabiber kolonya ikilisini denedim ve faydasını gördüm. O delirten zonklamalar azaldı öylece uyumuşum. Dene istersen canım geçmiş olsunSade soda içemiyorumhatta ayaklarım ağrıyor diye kalsiyum hapı yazdı doktor..normal zaman zor geçiyor hamilelikte hiç çekilmiyor baş ağrısı Rabbim yardımcımız olsun..su içeyim ben en iyisi uyumaya çalışayım çok sagol canım
Evet evlatlarımı illaki herkesten herşeyden daha çok sevicem ama eşime olan sevgim çok başka benim ya bunca yıldır tek odağım oydu onun pabucu dama atılmaz sankibence evlat aşkı eşe duyulan aşktan bambaşkadır. Herkesin yeri ayrı :) ben şimdiden eşimin pabucunu dama attım gibime geliyor :):)
Allah iyiligini versin kiz ben suan 100 E takiyorumsut dolunca daha beter olacak 110 gecis yaparim heralde
![]()
o yüzden bi süreliğine de olsa kocaman göğüslerim olsun istiyorum Rica ederim canım Allah şifa versin inşallah hepimize..Sade soda içemiyorumhatta ayaklarım ağrıyor diye kalsiyum hapı yazdı doktor..normal zaman zor geçiyor hamilelikte hiç çekilmiyor baş ağrısı Rabbim yardımcımız olsun..su içeyim ben en iyisi uyumaya çalışayım çok sagol canım
Bu konuda sana kesinlikle katılıyorumBen daha 80b yi tam dolduramıyorum bile
o yüzden bi süreliğine de olsa kocaman göğüslerim olsun istiyorum
![]()
benim de 2 haftadır başım ağrıyor. daha çok uyku düzensizliğinde ve aç kalınca oluyor.Hamilelikte bu baş ağrısı insanı öldürüyor kızlarmigrenim var zaten baya kötü oluyor siz neler yapıyorsunuz baş ağrısı için
aaa ciddi misin soyledigin orneklerin hepsi bende de var kiz diyip duruyor herkes pazartesi kontrolum var bu sefer ogrenirim ins bende ama hep kiz belirtileri var bende de umarim yaniltmaz biziSelam güzel anneler.Benim kalçam genişledi kız bebek dediler.Sürekli ekşi yedim ayşe olacak dediler. suratım sivilce doldu kız güzelliği alır annenin dediler.Karnın sivri değil yayvan kesin kız olacak dediler. Miden çok bulanıyorsa kızdır dediler.Bugün öğrendim ki oğluşum olacakmış :)))))
Canım bizde de herkes şok oldu :)) Bizim ilk bebek olunca çok fark etmiyordu ama tüm belirtiler kız diyordu. Allah gönlüne göre verir inşallahaaa ciddi misin soyledigin orneklerin hepsi bende de var kiz diyip duruyor herkes pazartesi kontrolum var bu sefer ogrenirim ins bende ama hep kiz belirtileri var bende de umarim yaniltmaz bizi![]()
Selam güzel anneler.Benim kalçam genişledi kız bebek dediler.Sürekli ekşi yedim ayşe olacak dediler. suratım sivilce doldu kız güzelliği alır annenin dediler.Karnın sivri değil yayvan kesin kız olacak dediler. Miden çok bulanıyorsa kızdır dediler.Bugün öğrendim ki oğluşum olacakmış :)))))
Sizin ilk bebeğiniz değilmi?Evet hayal kurmuyor ve kurdurmuyor banaben gece yatınca genellikle başlıyorum hayal edip onada anlatmaya adam ruhsuz bi şekilde hadi uyu hayatım diyo
bende istiyorum ki oda kurşun hayal hissetsin elini karnıma koymaya bile çekiniyo zorla alıp koyuyorum elini sev çocuklarını diyorum ona çok saçma geliyo sanırım
![]()
Geçmiş olsun canım , birkaç gündür benide çıldırtıyor bu mantar illeti, antibiyotik ne zaman kullansam tekrarlıyor bende , endişelenmiştim hamilelikte olunca.Doktorumdan öğrendiğim bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Benim beyaz sulu kokulu akıntım vardı.Randevumu bekleyemedim erkenden gittim doktora.Mantar varmış.Gebelik boyunca vajina mantar üretmeye elverişli hale geliyormuş.Fitil ve krem verdi.Ayrıca hamileliğin boyunca üzüm sirkesiyle sil yatmadan dedi.Bilginiz olsun
Bilmem hissedilebilir mi ki kalp atışları? :) ama eğer hissediyorsan süper :)Ay evet ne tarafa yatarsam tersine toplanıyorlar benimkilerde :) ve ben yatıp ellerimi karnıma koyduğumda sanki kalp atışlarını duyuyorum banamı öyle geliyo bilmiyorum ama pıt pıt kalp atıyo sanki :)
Karbonotlu su da cok iyi geliyor haberin olsun Ben hemen onu yapiyorum tamam...Canım bizde de herkes şok oldu :)) Bizim ilk bebek olunca çok fark etmiyordu ama tüm belirtiler kız diyordu. Allah gönlüne göre verir inşallah