- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #9.701
İki tane var teyzesi , üçüncü yolda.Erkek annesi olan var mı aranızda? Benim ilk gebeliğim... erkek annesi olmak nasıl bir duygu?? :)
İki tane var teyzesi , üçüncü yolda.
Kız bebekler gibi cicili bicili giydirememek , onların daha nazlı narin bebekler olduğunu görmemek dışında herşey çok güzel.
Evin içinde paylaşılmaz bir kadınsın , babadan bile kıskanılan erkek bebekler anneye çok daha düşkünler çünkü.
Her an maç yapmaya , iş yaparken oklavalarla atçılık oynamaya , süpergüçleri olup anneyi en iyi yerlere götürmeye çalışan yakışıklı nın annesi olacaksın ...
Rabbim sağlıkla kucaklatsın hepimize miniklerimizi...
Gönlünce olur inşallah :)Ay agzinizdan bal damliyo iki oglum var kiz istiyorum Ama bn devlete giittigim icin incelemiyorlar detayli
Gönlünce olur inşallah :)Ay agzinizdan bal damliyo iki oglum var kiz istiyorum Ama bn devlete giittigim icin incelemiyorlar detayli
E insan da merak ediyor benim doktorum fikir bile yürütmedi ben de hiç ısrar etmedim iki hafta sonra bakalım öğrencekmiyiz bilmiyorum yine de. Seninki maşallah ben burdayım ve erkeğim demiş :)Aynen canım erkek gösterir kendini bak buda bizimki alttan cekilmiş arada cıkıntı gözküyor yüzüstü olmasına ragmen doktorum ugrastı baya ikinci gidişim doktor %200 erkek dedi kadın artık sıkıldı benden
Aktardan ispirto al canım onunla ovala iğne yerlerini saf alkollle aynı işi görüyorCnm 2 ampül birden yaptılar bu şekilde sabah akşam bi sağdan bi soldan ve sadece 1 gün ama gerçekten dayanamaz hale geldim.Saf alkol sorduk eczaneler yasaklanmış filan dedi ben de kolonya kullanıyorum ama bi türlü geçmedi,ağlıyorum artık ağrıdan.
benim 3 haftadır öyle.. semsert oluyor yeri değişiyor ama alt kısımda genelde.. o bebek mi dedim dr. a evet dedi. sabahları daha çok oluyor genelde. bebeğin durduğu yer
Ben varım.. 1 haftadır toplanıyodu solda, bi çıkıntı oluyodu sonrada yayılıyodu kayar gibi. Birkaç gün öyle geçti sonra azaldı o hareketler. Şimdi arada bir çikolata yiyip düz yatıyorum yine olmazsa hafiften sallıyorum göbişi. Çok nadir denk geliyor. Ama şu da var dünden beri tekmeye benzer bir durum yaşıyorum. Oğlumdan bildiğim tekmenin aynısı bu ve hep durduğu bölgede oluyor. Yine de bekliyorum tam anlamıyla emin olunca yazayım buraya diye:) benim Allahın izniyle çarşamba kontrolüm var sorarım gidince. Baş ağrılarım da arttı onu da soruca unutmazsam, seninde var mı?Arkadaşlar 2.gebeliğim 1 haftadır bebeğin hareketini hissediyordum 3 gün önce rahmin bi tarafa toplandığını hissettim büyüyor galiba o yüzden diye düşündüm o günden beri hissetmiyorum içim içimi yiyor çalışıyorum fırsat da bulamıyorum kontrole çok var benzer durum yasayan var mi
Ahh inşallah canımm buradaki herkes ve tüm hamileler hayırla , sağlıkla kavuşsunlar mis kokulu bebeklerine...Ayy okurken gözlerimden yaşlar süzüldü nedense... ne güzel yazmışsınız... Allah bağışlasın, güzel günleriniz olsun önünüzde hep...
Teşekkürler, ben özel okuldayım ve çok yoğun nasıl olacak
Benim de 24 saat dersim var daha az olmasini istemistim ama 28 den 24 e indirebildiler ben öğlenciyim bugun sadece 4 saat dersim vardi ama geldiğimde ayaklarım şişmiş durumdaydı özel okulun yükü daha da ağır olur allah hepimize kolaylık versin zaten 1 dönem çalışıcaz ama tabi çok fazla da yorulmamamız lazım ilk oğlumda teog gurubunun derslerine giriyordum ozaman isim daha sa zordu neyseki şuanda 5.sınıflara giriyorum daha rahatim o yuzden.
Yediklerin nelerdi iclerinde ne vardi önemli tavuklu falan degildir inşallahKızlar bugün komsular cay koyalım yanına bişiler yapalım dedi aksamüstü. Hazırladık yedik vs ama son 1 2 saattir midem fena bulanıyor. Eşimde aynı sekilde. Bişey dokundu desem tek fark zeytinyağıydı. Nornalde de ara ara yiyorduk zaten. Korkuyorum suan bişey olur mu diye uffmigren ağrım vardı o tetikliyor diye düşündüm parol alınca hafifledi ama tam geçmedi..
Yok canım değildi. Arkadaşlara ayıp olmasın diye çekindim, affınıza sığınarak yazıyorum bir kase kısor ve 2 tane minik pişi..Yediklerin nelerdi iclerinde ne vardi önemli tavuklu falan degildir inşallah
Him cok zararli seyler degil aslinda kisirin bulguru gaz mi yapti acaba ya da icine konulanlar da dokunmus olabilir pişi yağlıysa agir gelmistir.Yok canım değildi. Arkadaşlara ayıp olmasın diye çekindim, affınıza sığınarak yazıyorum bir kase kısor ve 2 tane minik pişi..
merhaba.. ben dr.a bugün sordum sertlik oluyor buramda diye gösterdim, ben hep bebeğim orda diye düşünüyordum ama ben de hep var, özellikle yattığımda bebeğin yerini bilebiliyorum diye düşünmüştüm. çünkü bazen göbeğimin yanında top gibi oluyodu hatta dıştan bile belli oluyor.genelde altta duruyor. dr. a da söyledim genelde altta sertlik var bebek mi dedim. evet, zaten aşağıda bebek dedi. bilemedi mi ki acaba.. 14. haftadan sonra olmaya başladı bu durum.3 haftadır böyle.Merhabalar bu son yorumunuzu okuyana kadar yorum yapmak istememiştim ama nacizane bir tecrübemi paylaşmak istedim rahimağzı kısalması bazen sebepsiz yere olabiliyor ve maalesef birden fazla bile kayıba sebep olabiliyor ve evet dikiş bu durumlarda çok ise yarıyor ama bu son yazdığınız sertlik olayı maalesef kasilma gibi duruyor ki bu da aslında rahimagzinin neden kisaldigini açıklıyor doktorlar çok erken haftada olmayacağını iddia ediyorlar ancak bazen çok erken başlayabiliyor benim de 17. Haftada aniden 2.2 ye düşmüştü çok korkmuştu doktorum ama benim kasılmalarım vardi ve dikiş bu durumda cok riskli olur demişti çünkü eğer sizin de varsa dikişi patlatma ihtimali var ben de 9 ay istirahat proluton igne ve nidilat ile atlattım o süreci bu kadar erken haftada ultrasonda ve nst de çıkmıyor kasilma o yuzden eğer sizde de böyle bir durum varsa önce bi kasilma yaşayıp yasamadiginizdan emin olun karnin alt tarafında birden bire başlayan 15 30 sn arasında kaybolan bir sertlik yaşıyorsanız muhtemelen kasılmadir forumda da bi arastirin isterseniz. Korkutmak için değil de dikiş yaptıracaksanız da emin olmadan bi karar vermeyin diye dedim umarım gerek kalmaz saglikli doğumlar olur
Merhabalar bu son yorumunuzu okuyana kadar yorum yapmak istememiştim ama nacizane bir tecrübemi paylaşmak istedim rahimağzı kısalması bazen sebepsiz yere olabiliyor ve maalesef birden fazla bile kayıba sebep olabiliyor ve evet dikiş bu durumlarda çok ise yarıyor ama bu son yazdığınız sertlik olayı maalesef kasilma gibi duruyor ki bu da aslında rahimagzinin neden kisaldigini açıklıyor doktorlar çok erken haftada olmayacağını iddia ediyorlar ancak bazen çok erken başlayabiliyor benim de 17. Haftada aniden 2.2 ye düşmüştü çok korkmuştu doktorum ama benim kasılmalarım vardi ve dikiş bu durumda cok riskli olur demişti çünkü eğer sizin de varsa dikişi patlatma ihtimali var ben de 9 ay istirahat proluton igne ve nidilat ile atlattım o süreci bu kadar erken haftada ultrasonda ve nst de çıkmıyor kasilma o yuzden eğer sizde de böyle bir durum varsa önce bi kasilma yaşayıp yasamadiginizdan emin olun karnin alt tarafında birden bire başlayan 15 30 sn arasında kaybolan bir sertlik yaşıyorsanız muhtemelen kasılmadir forumda da bi arastirin isterseniz. Korkutmak için değil de dikiş yaptıracaksanız da emin olmadan bi karar vermeyin diye dedim umarım gerek kalmaz saglikli doğumlar olur
Aktardan ispirto al canım onunla ovala iğne yerlerini saf alkollle aynı işi görüyor
Amin insallahİlllaki canım ama benim kesiklerin hepsi aynı yerden değil 2 si aynı diğer ikisi farklı yerlerden yapıldı sordum çünkü ben sanırım bi farkı Yok ama karnımdaki sezaryen göbeği ne yapsan üstüne katman dikilmiş gibi duruyor artık dikilmekten çünkü dikilirken kat alıyorlar ondan öyle oluyormuş ne kadar en üst kat estetik dikiş olsa da yapıştırma yani içler dikiliyormuş ay neyse fena oldumbenim doktorum yaparız sıkıntı yapma sen dedi bi kaç doktor da almam demedi ama işte tanıdığım bildiğim doktorum daha iyi hastane pendik bölge de yapacağım daha önceki doğumlarda memnun kaldım ben hastane temiz güzel her şey var tam teşekküllü benim de eğer kendime dikkat etmezsem erken Doğum riskim var dikişler sorun çıkarırsa alırım erken dedi zaten 38 haftam dolunca günümü ayarladı 39 a girdiğimin 4. Günü sezaryen günü dedi beklerse tabi beklemezse şubatta doğar ona ve bana bişey olmasında önemli değil zaten kilosu falan önde gidiyor şükürler olsun evlatlarımız için her şey rabbim yardımcımız olsun canım inşallah her şey yolunda gider bu endişelerimize güleriz beneklerimiz kucağımızda diğer çocuklarımız yanımızda
ben de bilmiyorum. bebeğim poposunu dışarı doğru ittiriyo zannediyodum. ama alttaki sertlik bayadır oluyo bi yukarı çıkıyo sonra alta iniyo falan. doktora soracağımMerhaba,yazdıklarınızı okudum,çok mantıklı geldi.Benim de geçen cuma günü rahim ağzıma dikiş atıldı.Dikişten önceki gece garip bi karın ağrısıyla acile gitmek zorunda kalmıştım.Muayene ve tetkiklerde bi şey çıkmadı.Karnım sertleşiyor muydu hatırlamıyorum ama sanki gaz sancısı gibi bi şeydi ama geçmedi bi türlü.Buscopanla rahatlamıltım acilde sonrasında kadın doğumcu rahim ağzımı 24mm ölçtü ve dikişe karar verildi.Benim de aklımda hep şüphe kaldı hiç risk faktörüm de yoktu neden servikal yetmezlik olsundu ki?Ama ivf gebelik olduğu için riske atamadım.İlk gebeliğim ve kasılma nasıl olur bilmiyorum hiç.????
Var cnm bende gecen hafta hissettim 1 gun arayla 2 kez ama sonra kesildi. Bende korktum articagina neden kesildi diye ama bugun gittim cok sukur ikiside iyi.Arkadaşlar 2.gebeliğim 1 haftadır bebeğin hareketini hissediyordum 3 gün önce rahmin bi tarafa toplandığını hissettim büyüyor galiba o yüzden diye düşündüm o günden beri hissetmiyorum içim içimi yiyor çalışıyorum fırsat da bulamıyorum kontrole çok var benzer durum yasayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?