2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Var cnm bende gecen hafta hissettim 1 gun arayla 2 kez ama sonra kesildi. Bende korktum articagina neden kesildi diye ama bugun gittim cok sukur ikiside iyi.
arkadaşın dediği bir tarafa toplanmayı ben hep hissediyorum. kasılma da olabilir dedi Hope1.. valla şuan korku içindeyim

arkadaşın dediği bir tarafa toplanmayı ben hep hissediyorum. kasılma da olabilir dedi Hope1.. valla şuan korku içindeyim
ilk gebelikse endisede bir o kadar fazla oluyor. Korkma cnm stres zaten kasilmayi tetikler. Elde deyil belki ama ben doktora sormadim bile fazlami rahatim ne. Bu haftalarda zaten bebek gobek altinda kaliyor bir kac hafta sonra yukariya dogru cikmaya basliycak o zmanda yukari tarafta gobek yan ve ust bolgede hiddedicez bunlari. Ama tedbir bizden taktir Allah in.

öyle takdir Allah ın.
ben de bebişim hareket ediyor popsunu dayıyor acaba diye seviyorum ha bire o bölgeyi.. doktora sormak şöyle dursun.
ama bugün doktor ultrasonla bakarken burda sertlik hissediyorum dedim. bişey demedi.

öyle takdir Allah ın.
ben de bebişim hareket ediyor popsunu dayıyor acaba diye seviyorum ha bire o bölgeyi.. doktora sormak şöyle dursun.
ama bugün doktor ultrasonla bakarken burda sertlik hissediyorum dedim. bişey demedi.
Sorun olacagini dusunmuyorum tabi bebek gareket edince bu haftalarda serlik hissi gelir 150 gr lik bebekten ne bekliyceksin. Once kelebek gibi pit pit sonra bir tarafta sertlik tekmeler yakindir.

Him cok zararli seyler degil aslinda kisirin bulguru gaz mi yapti acaba ya da icine konulanlar da dokunmus olabilir pişi yağlıysa agir gelmistir.
Bilemedim ama bayafır balkonda oturuyorum, azcıkda soda içtim. Bulantı geçti sonunda şükürki. Ama karnım fena şişti. Göbek iki katı oldu. Dediğin gibi gaz yaptı galiba, öyle sancı felan vermiyor ama

Ben halen uyuyamayanlar kervanındayım. Bulantı gwçti demiştim yine başlıyor, yanıyor gibide sanki midem. Aynaya bir baktım midemden altta kalan kısım kocaman olmuş. Sanırım gaz alt karında birikti. Çok huzursuz edici birşey ya ayy bilemedim valla çok gerildim yine..

Günaydın kızlar.benimde mideme kramplar giriyor.bıçak saplanıyor sanki.iki büklüm oldum yatakta.ne iyi gekir ki

günaydın kızlarrr umarım herkes iyidirr.hastaneden aradılar ikili taramam temiz çıkmış çok şükür çok içim rahatladı,darısı diğer yaptırcakların başına inşş.bebiş alışverişine başlayan oldumu??? ben çok istiyorum ama bi yandan da korkuyorum bişey alamadım daha okadar hevesli olmama rağmen.

Günaydın kızlar.benimde mideme kramplar giriyor.bıçak saplanıyor sanki.iki büklüm oldum yatakta.ne iyi gekir ki

Günaydın kramp bir defa girip çıkması lazım belli bir süre hareket etmeden en rahat olduğun pozisyonda bekleyeceksin canım geçene kadar.mide ağrısıyla karıştırmıyorsan beş on dk içinde en fazla kesilir hiçbirşey yokmuş gibi.akşam geç vakitte ağır yağlı birşeyler yediysen olmuştur yada yağlı olmasına gerek Yok geç saatte mide hazmetmeden yemek yiyip yatmak krampa sebep olur aklında olsun.ama anlattığım şekle uymuyorsa mide ağrısıdır gaviscon rennie vs yoksa nane kaynatıp içebilirsin.

Var cnm bende gecen hafta hissettim 1 gun arayla 2 kez ama sonra kesildi. Bende korktum articagina neden kesildi diye ama bugun gittim cok sukur ikiside iyi.
Bi nebze rahatladım yazdıklarınızi okuyunca 2.gebelik sık doktora gitmeyecem dedim nitekim simdiye kadar 2 kez gittim ama bu sorunlar insanin beynini kurcalıyor insaallah herkes sorunsuz sağ salim kucağına alır bebeğini

Arkadaşlar hissettiğiniz sertlikler dışardan anlaşılabiliyor mu dokununca merak ettim bende de sabah uyandığımda sertleştiğini farkediyorum ama acı ya da garip bir durummuş gibi gelmedi bana sonra geçiyor zaten şimdi bu sertleşmeler normal mi değil mi kafam karıştı baya

Mide ağrısı da çok kötü yaa.yastıkları üstüste koydum.dizlerimi karnima dogru cekip üzerine yattım.iyi geldi.ama kalkınca yine agrimaya başladı.annem şekerli su verdi.ama yine ağrı var.gaviscon serbest mi hamilelikte canım.surup degil mi?teşekkür ederim ilgin için.nane deneyim birde.

Sevgili arkadaşlar kimsenin kafasını karıştırmak istemedim kusura bakmayın ancak N nursenaoz ve H Hope01 arkadaşlarımız hali hazırda serviks boyunda kısalma yaşadıkları için onları uyarmak istedim çünkü ben yaşadım korku dolu bir 9 ay geçirdim her hamilelikte belli miktar ağrı sertleşme kasilma olur yeterki düzenli olmasın. Ancak ne zamanki rahimağzı kısalır iş ciddiye biner ve bu kisalmalarin enn onemli sebebi cogu zaman vaktinden erken başlayan kasilmalardir kasilma çok şiddetli bi ağrıyla olmaz karnin alt tarafından başlayan çok hafif adet sancısı gibi olur rahîm sertleşir top gibi elinize gelir ve en fazla 30 sn içinde kaybolur ama onemli olan ne sıklıkta olduğudur eger kasilma varsa nidilat adalat prepar tarzı ilaçlar kullanmalı sürekli istirahat halinde olmalı ve progestani iğne olarak kullanmalisiniz çünkü dikisin de en büyük düşmanı malesef bu kasilmalardir doktorlar tabi ki en doğrusunu bilir ama insan bedeni onların tip kitaplarında öğrendikleriyle birebir uyuşmuyor onlar erken haftalarda olmayacağını düşünüp biraz rahat davranabiliyorlar demek istediğim doktorunuza tabi ki güvenin ancak biraz kendi bedeninizi iyi dinlemekte de fayda var nacizane tecrübem

canım o progestan iğneyi ben de toplam 20 tane iki günde bir yaptırdım ve dediğin gibi kalça çok ağrıyordu, Allah sabır versin ne kadar süre devam edeceksin iğneye? bu arada detaylı bilgilendirme için sağol. Her şey hep yolunda olsun :)
Günaydın kızlar..

Detaylı ultrasona kaçıncı haftada gideceksiniz ??
Günaydın canım bana 19-23. haftalar arasında yapılıyor dedi doktorum, seninkini 20. haftada yaparız dedi.

Cnm çok teşekkürler uyarıların için bahsettiğin gibi bi şey düzenli olarak hissetmedim,sanırım kasılma değildi.Ama bu gözle de dikkat edeceğim kendime...

Bana doktorum 5.ayda demisti.dr.bizi yonlendirir zaten.gittigim ozel has.yapilmiyormus.üniv.has.gidecegiz bizde
Tamam canım benim doktorum 6 ekimde çağırdı beni o zaman 18. Haftamda oluyorum da detaylı yapmaz o zaman sanırım ben de sormadım o da bişey demedi 22-23. Haftada yaptırmak daha iyiymiş galiba.. ben medikale gidiyorum ama orada yapılıyor detaylı usg..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…