Sevgili arkadaşlar kimsenin kafasını karıştırmak istemedim kusura bakmayın ancak
N
nursenaoz
ve
H
Hope01
arkadaşlarımız hali hazırda serviks boyunda kısalma yaşadıkları için onları uyarmak istedim çünkü ben yaşadım korku dolu bir 9 ay geçirdim her hamilelikte belli miktar ağrı sertleşme kasilma olur yeterki düzenli olmasın. Ancak ne zamanki rahimağzı kısalır iş ciddiye biner ve bu kisalmalarin enn onemli sebebi cogu zaman vaktinden erken başlayan kasilmalardir kasilma çok şiddetli bi ağrıyla olmaz karnin alt tarafından başlayan çok hafif adet sancısı gibi olur rahîm sertleşir top gibi elinize gelir ve en fazla 30 sn içinde kaybolur ama onemli olan ne sıklıkta olduğudur eger kasilma varsa nidilat adalat prepar tarzı ilaçlar kullanmalı sürekli istirahat halinde olmalı ve progestani iğne olarak kullanmalisiniz çünkü dikisin de en büyük düşmanı malesef bu kasilmalardir doktorlar tabi ki en doğrusunu bilir ama insan bedeni onların tip kitaplarında öğrendikleriyle birebir uyuşmuyor onlar erken haftalarda olmayacağını düşünüp biraz rahat davranabiliyorlar demek istediğim doktorunuza tabi ki güvenin ancak biraz kendi bedeninizi iyi dinlemekte de fayda var nacizane tecrübem