2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    330
Banada aynısını dedi 2li güzel temiz çıkmıştı.Para almak için mi tekrar istiyorlar aklıma o geliyor bazen.Doktora gittiğimde ben istemiyorum demeyi düşünüyorum ama tersler diyede korkuyorum.

Valla ben sımdılık devlete gıdıyorum testlerı yaptırayım dıye ısteyınce sasırdım cogu doktor ıstemıyormus. bakalım ıns bu da temız cıkar cnm.
 
Bende hem heyecan hemde doktorla ara mi bozmamak için istemediğimi soyleyemedim. Belge verdi bend e yaptırmadan direk eve geldim sorun çıkar mı diye korkuyorum.
En kötü eşinim üstüne at bence tartıştık yaptıramadım devlet hastanesi olduğu için sizede dönemedim de eşim istemedi dersin yaptırmamı en kötü...bende valla doktorla aramı bozmk istemedğim için ne diyim diye düşünüyorum.
 
olmadı bır sorayım canım cok tesekkur ederım. inş ikilide oldugu gıbı buda temız cıkar bu aylar hep su testler yuzunden stres yapıyorum. saglıklı sekılde kucagımızı almayı nasıp etsın Allahım.
 
Valla ben sımdılık devlete gıdıyorum testlerı yaptırayım dıye ısteyınce sasırdım cogu doktor ıstemıyormus. bakalım ıns bu da temız cıkar cnm.
Benimki özel ondan benim aklıma direk para geldi para için mi acaba dedim ama gittğimde söyleyeceğim bakalım inşallah terslemez.
 
Merhabalar; iki hafta sonra doktorum üçlü tarama testı yapıcaz dedı. yaptırcak olan varmı? ıkılıden ne farkı var bunun.? detaylı degıl galıba bu anlayamadım da.?
canım ben tavsiye etmiyorum 3lü test 4lü test...ikilin temiz çıktıysa yeter bence detaylı ultrasona girersin en önemlisi o.benim ilk bebekte 4lü testim sorunlu çıktı afp değerini ölçüyor bebeğin omiriliğinde sıkıntı varmı diye spina bfida mı neydi rahatsızlık benm testte o riskli çıktı kabus gibi 1 ay geçirdim ağlamaktan heder oldum sonuç sapasağlam sağlıklı bir oğluşum oldu
 
Merhaba kizlar bir kac gundur giremiyorum. Ben ve ogullarim hastayiz. ya resmen kiş geldi buraya donuyoruz ya . benim evim 7 .ci kat bide en son kat. 1cayip soguk. hasta olduk bile. ya kizlar gobeginiz cikti mi? benim hic gobegim yok. hic bisey fark edilmiyor. anca 4.cu ayda ortaya cikar heralde. .
 
canım detaylıda zaten herşeyine bakıyor 3-4 lü testler hiç güvenli değil omirilikle alakalı bi hormona bakıyo o testlerde oda çok yanıltıcı en garanti detaylı usg
 
Valla ben sımdılık devlete gıdıyorum testlerı yaptırayım dıye ısteyınce sasırdım cogu doktor ıstemıyormus. bakalım ıns bu da temız cıkar cnm.
benim doktorum sadece 2li istedi başka teste gerek yok ayrıntılı usg ye girersin dedi güvenli değil diğer testler dedi
 
Benimde temiz cıktı 2li doktora ne diyim açıklama isterse neye göre istemiyorsun 3lü 4lü tarama derse eğer.?
En güvenilir 2liydi kafamı karıştırmak istemiyorum mu diyim?
 
Banada aynısını dedi 2li güzel temiz çıkmıştı.Para almak için mi tekrar istiyorlar aklıma o geliyor bazen.Doktora gittiğimde ben istemiyorum demeyi düşünüyorum ama tersler diyede korkuyorum.
Niye terslesinler canım onların hatırlatmak görevi ama yaptırıp yapmamak bize kalmış onlar da saygı duymak zorundalar bizim kararlarımıza. Bana sordu detaylı bir şekilde anlattı ben de yaptırmak istemiyorum dedim saygı duyuyorum kararına dedi. onlar tüm testleri haftası geldiğinde hatırlatmak zorundalar yani para için değil
 
çokkk geçmiş olsun canımm Allah sana ve evlatlarına acil şifa versinnn bol boö limonlu ballı ıhlamur iç
 
canım detaylıda zaten herşeyine bakıyor 3-4 lü testler hiç güvenli değil omirilikle alakalı bi hormona bakıyo o testlerde oda çok yanıltıcı en garanti detaylı usg

tesekkur ederım canım zaten tereddutte kalmıstım. en ıyısı bırdaha düşünmek.
 
Benimde temiz cıktı 2li doktora ne diyim açıklama isterse neye göre istemiyorsun 3lü 4lü tarama derse eğer.?
En güvenilir 2liydi kafamı karıştırmak istemiyorum mu diyim?
bengüvenilir olduğunu düşünmüyorum o yüzden yaptırmak istemiyorum de artık çoğu doktor istemiyor 3lü test falan.ilki vardı benim doktorum aynı artık yapmıyoruz 4iü test hiç güvenirliği yok dedi
 
Şöyle canım ben bu son muayenehane de kapıda. Çıkarken bir dahakinede sizi 4lüye yollarım deyince ben birşey diyemedim ayaktaydık o an kaynadı ondan bende şimdi nasıl istemiyorum derim diye düşündüm ben birazda fazla takıyorum yapı olarak herşeyi ondan taktım sanırım doktora nasıl dicem diye
 
rica ederim canım nettede araştır istersen en önemlisi 2li test onda hem usg ölçümleri hem kan var ama diğerlerinde sadece kandan bakıyorlar bence yanılma o yüzden bu kadar çok
İyiki uyardın bizi yaaa
Dicem dedğin gibi doktora hani bazı doktor siz bizden daha mı iyi biliyorsunuz tribi atıyor ya ondan çekindim biraz söylemeye ama dicem eşime söyletirim :)
 
Hoşgeldin cnm cok gecmis olsun burasi da tam tersi sanki yaz yeni geldi feci sicak ama cars bitiyormus sicaklar dusuyor sonunda :) benim cikti yaa son iki haftadir bariz karnim var annem ikiz mi nasil boyle diyor bende saskinim valla kilom da az :) yarin doktor kontrolum var cok heyecanlıyım acaba cinsiyet soyler mi
 
Anladım canım. Ben kendimden örnek vereyim doktorum ikili testten bahsetti ben de eğer risk çıkarsa ne olacak anne karnındayken bir tedavisi var mı diye sordum o da hayır yok sadece aldırmak istersen yardımcı olabilirim dedi ben de her ihtimale karşı aldirmayacağımı o yüzden de yapıp hiç hamileliğimi zehir etmek istemediğimi söyledim anlayışla karşıladı sen de öyle diyebilirsin diğer gittiğinde vazgeçtim istemiyorum diyebilirsin kafana da takma rahat ol :)
 
Esimde yanımdaydı. 1 Ay sonra tekrar gidecem umarım hatırlamaz ve sormaz diye ümit ediyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…