2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar meraba benm haftalarmda olup cinsiyeti öğrenen varmı.Ben geçen hafta gittim kıza benziyo dedi ben hep erkek bekliyodm ama değişir mi ki acabaaaa :))) sonradan değişen oldu mu ki??

Kızlar meraba benm haftalarmda olup cinsiyeti öğrenen varmı.Ben geçen hafta gittim kıza benziyo dedi ben hep erkek bekliyodm ama değişir mi ki acabaaaa :))) sonradan değişen oldu mu ki??
ben öğrendim cnm kızım olcakmış doktor yüzde 90 kız dedi inşş değişmez benim gerçi çok emin konuştu doktorum

Bende öğrendim canim benimkide kiz 11 haftalik kiz dedi geçen hafta gittim gene kiz dedi inşallah değişmez iki oğlum var gönlüm kızdan yana

Kızlar bugün çocukları okula bıraktım bahçede beklemek zorunda kalıyorum içeri girene kadar güneş ve gölge hiçbir yer Yok bi an fenalık bastı çıkarken başım döndü yakonda eczane vardı tanıdık zor attım kendimi tansiyonum 8e 5 çıktı hemen tuzlu ayran soğuk su yetiştirdiler eşim geldi aradım eve götürdü hala kendime gelebilmiş değilim sizler de dikkat edin

Gecmıs olsun cnm. aman dıkkatlı olmak lazım bu dönemlerımızde.

Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittim. Her şey yolunda çok şükür. Doktor ikili test için belge verdi. Ben yaptırmak istemediğim için direk eve geldim. Doktora ikili testi istemediğimi soylemelimiydim??
Canım sen ikizlere hamile değilmiydin yanlış hatırlamıyorum sanırım dimi? İkizlerde zaten ikili üçlü testleri önermiyorlar yanıltıcı sonuç çıktığı için sadece ense kalınlığına falan bakıyor dr, benim dr um yaptırmıyor kan testlerini birdahaki gittiğinde yaptırmadığını ve yaptırmak istemediğini söylersin olur biter :)

Geçmiş olsun canım hava çok sıcak gerçekten dikkat etmek lazım

benim doktorumda ayrıntılı usg istiyor,ben 3 lü yaptırmıycam 4 lü de sadece ultrasonu yaptırıcam ,bizim doktor birde perinatoloji de yaptır diyor ayrıntılıyı istemiyorum dedim aslında o da haklı gebelik hikayelerim çok iyi syaılmaz o yüzden istiyor ,bende haklıyım diğer çocuklarımda herşeyi yaptırdım bunda kendi akışında gitsin istiyorum

bende dün aynısını yaşadım birde kontrole gittim dedim hastaneye kendimi atayım bayılacaksamda orada bayılayım

Gecmis olsun cnm.dikkat et kendine bagisiklik guclendirici seyler ye. Bu arada 4. Aydayim hala gobegim yok ne zaman cikcaksa

Bu ultrason fotosnda , kaç haftalık oğlunuz
Banada 11 haftalıkken erkek dedi ama sizinki maşallah doktorun dediği gibi %200 :)

Aynen canım ama değişik cekilmiş pipisi dikkatli bakınca belli oluyor :)) burda 16haftalık:))

Erkek annesi olan var mı aranızda? Benim ilk gebeliğim... erkek annesi olmak nasıl bir duygu?? :)
Henüz anlamadım ama güzel birşey eşimle cok istiyorduk rabbim nasip etti :))

İnş Allah gönlünüze göre verir :))) bizimki cana yakın istesem ve 14 haftalıgı geçmişsem kesin söyler ondan öncesi tahmin bence :))

Kizlarr.. Karnim agriyo yardim edin 14+5 deyiz tahlilde enfeksiyon cikti ama doktor ilac yazmadi bol su ic diyo. Soramadim karin agrisi ondan midir adet olcam gibi sanki
İdrar yolu enfeksiyonu dimi canım? Kan ilacından dolayı da olabileceğini düşündüğün bir problem vardı yanluş hatıtlamıyorsam, o yüzden sordum. Çok geçmiş olsun. Bende yarın kontrolde tahlil yaptırıcam.
Benimde hep olmaya başladı bu durum. Korkarak uyanıyorum sabahları, gün içinde olacak korkusından. Yarın dr.kontrolüne gidince sorayım neler yapılabilirse..

Kızlar benim karnım çıkmaya başlamıştı zaten ama 1 2 gündür alt taraf daha da cıktı. Normal mi böyle olması? İlk gebelikten kalan o fazla deri yüzünden mi böyle acaba? İkinci bebişe hamile olan arkadaşlardan böyle olan var mı?

En son gittiğimizde 12 haftalıktı zaten ben de tahmin yapmasını istemiyordum burda yanlış çıkanlar da oldu. En iyisi emin olduğunda söylemesi :)

Normal canım bence , bende de durum aynı üçüncü benimde.
Bu haftalarda bebek hem aşağıda hemde rahim büyüyo ya bence ondan...

Normal canım bence , bende de durum aynı üçüncü benimde.
Bu haftalarda bebek hem aşağıda hemde rahim büyüyo ya bence ondan aşağıda olması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…