2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
6 ekimde gittiğinde sana detaylı usg için randevu verirler canım, fiyatı medikalde ne kadarmış öğrendin mi?

sende benim gibi geç ogrenenlerdensin burda 12 haftaliktan itibaren ogrenenler oldu ve ben hala ogrenemedim diye kendimi yiyorum
Bende de aynı sorun bır öğrenemedım. temennım saglıklı olsunda ınsanda merak edıyor gene ya meraktan öldürüyor bızım yavrularımız :)

Kızlar , bu detaylı ultrason hastanede varsa muayene ücretinden farklı bir ücretmi ödememiz gerekiyor?
Birde , detaylı ultrasonla , renkli ultrason farklı şeylermi halâ kafam karışık.ultrason fotoğrsfında 4d ultrason yazıyor. Bu detaylı ultrasonmu demek acaba?

Kizlarr.. Karnim agriyo yardim edin 14+5 deyiz tahlilde enfeksiyon cikti ama doktor ilac yazmadi bol su ic diyo. Soramadim karin agrisi ondan midir adet olcam gibi sanki

Canım evet ücret farklı oluyor bu detaylı ultrasonda 4d evet amaç tüm organları tek tek incelemek böbrek kalp.... hepsine tek tek bakıp doktor sonuç yazıyor.Allahın izniyle hepimizin güzel cıksın

Kizlarr.. Karnim agriyo yardim edin 14+5 deyiz tahlilde enfeksiyon cikti ama doktor ilac yazmadi bol su ic diyo. Soramadim karin agrisi ondan midir adet olcam gibi sanki
Kuzum enfeksiyon kasıkta batma tarzı ağrı yapar meraketme dediği gibi bol su iç ve bence suyuna limon sık iç . Birde bir tavsiye daha şaşırmayın kızlar genital bölgeni (tabiki içini değil tamamen dış bölgeyi) organik sirke ve suyu karıştır pamukla sil...Doğal mikrop öldürücü yöntem.

Canım evet ücret farklı oluyor bu detaylı ultrasonda 4d evet amaç tüm organları tek tek incelemek böbrek kalp.... hepsine tek tek bakıp doktor sonuç yazıyor.Allahın izniyle hepimizin güzel cıksın
Anladım canım , teşekkür ederim...
inşallah hepimizinki güzel sonuçlar getirsin.

Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittim. Her şey yolunda çok şükür. Doktor ikili test için belge verdi. Ben yaptırmak istemediğim için direk eve geldim. Doktora ikili testi istemediğimi soylemelimiydim??

Kasikta degil de canim karnim midem agriyo sanki ayirt edemiyorum ki agriyi.. Mide bulantilarimda gecmis gibiydi yine basladi o da nedendir bilmem..insallah saglikla atlatiriz bu gunleri.

Iyi günler herkese arkadaslar :) cabim evet ayri ucreti var ve ayrintili ile 4 boyutlu soyle farkli aslinda ayrinlti da 4 boyutlu ama inceleme kismi farkli baya detayli bakiliyor ve bakan doktor da farklı oluyor benim kendi doktorum yapmadi ayriltiliyi radyolog yapti

Demekki diğer gebeliklerimde yapılmamış ki , hiç bilmiyorum. Bu sefer sorarım. Tşk ederim cvbn için ... :)

Merhabalar; iki hafta sonra doktorum üçlü tarama testı yapıcaz dedı. yaptırcak olan varmı? ıkılıden ne farkı var bunun.? detaylı degıl galıba bu anlayamadım da.?

Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittim. Her şey yolunda çok şükür. Doktor ikili test için belge verdi. Ben yaptırmak istemediğim için direk eve geldim. Doktora ikili testi istemediğimi soylemelimiydim??
Söylemeliydin canım telefonu varsa arayıp da söyleyebilirsin

Söylemeliydin canım telefonu varsa arayıp da söyleyebilirsin
Telefonu yok devlete gidiyorum. Çok şükür bugün harika bi doktorla karşılaştık. Kalp atışını dinlettirdi. O heyecandan hiç bisey soradim. Yeni yeni sormadigim şeyler geliyor aklıma. Inşallah bi daha ki kontrolde sorarım.

Merhabalar; iki hafta sonra doktorum üçlü tarama testı yapıcaz dedı. yaptırcak olan varmı? ıkılıden ne farkı var bunun.? detaylı degıl galıba bu anlayamadım da.?
Banada aynısını dedi 2li güzel temiz çıkmıştı.Para almak için mi tekrar istiyorlar aklıma o geliyor bazen.Doktora gittiğimde ben istemiyorum demeyi düşünüyorum ama tersler diyede korkuyorum.

Üçlü testte ikilideki bakilanlardan +1 farklı şeye daha bakılıyor ama 3lunun yanılma payı ikiliden daha fazla bu yüzden pek çok doktor sadece afp bakıyor ikilide olmayip 3lude olan şey o. Isterseniz doktorunuza sorup sadece afp yaptirabilirsiniz

Banada aynısını dedi 2li güzel temiz çıkmıştı.Para almak için mi tekrar istiyorlar aklıma o geliyor bazen.Doktora gittiğimde ben istemiyorum demeyi düşünüyorum ama tersler diyede korkuyorum.
Bende hem heyecan hemde doktorla ara mi bozmamak için istemediğimi soyleyemedim. Belge verdi bend e yaptırmadan direk eve geldim sorun çıkar mı diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…