2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Evet hatirladim seni tesadufe bak :) gunlerimiz bile ayni neredeyse.Saglikla buyutelim insallah canim

Normal canım bence , bende de durum aynı üçüncü benimde.
Bu haftalarda bebek hem aşağıda hemde rahim büyüyo ya bence ondan...
Haklısın canım ondan olabilir. Bende ayağa kalkınca karnım aşağıya çekiyo gibi oluyodu aynaya bir baktım birkaç gün önceki toplu duran görüntüden eser yok, alt taraf almış başını gidiyor:) çok tuhaf duruyor ya:)
Evet hatirladim seni tesadufe bak :) gunlerimiz bile ayni neredeyse.Saglikla buyutelim insallah canim
Evet, amin canım inşallah:)

Ikinci üçüncü hamileliklrde göbek daha çabuk cikioms diye duymuştum.benm zaten tamamen gitmedgi için üzerine eklendi

Iyı akşamlar kızlar.hamilelik nasıl gidio.kaçar kilo aldınız

Benim 12.haftada kusmalarm başladımide bulantım zaten vardı üstüne koku hassasiyeti başlayınca kaçınılmaz son oldu maalesef özellikle sabahları kahvaltı öncesi sonrası çok fenayım.yatyrm.öğleden sonra biraz kendime geliyrm ama midem hep rahatsız.kuscam diye korkumdan hareket edemyrm.bebeğim olmasa sıkıntı yok da onunla biraz sıkıntılı oluo.bi de altını pisletti mi öff

Iyı akşamlar kızlar.hamilelik nasıl gidio.kaçar kilo aldınız

Benim 12.haftada kusmalarm başladımide bulantım zaten vardı üstüne koku hassasiyeti başlayınca kaçınılmaz son oldu maalesef özellikle sabahları kahvaltı öncesi sonrası çok fenayım.yatyrm.öğleden sonra biraz kendime geliyrm ama midem hep rahatsız.kuscam diye korkumdan hareket edemyrm.bebeğim olmasa sıkıntı yok da onunla biraz sıkıntılı oluo.bi de altını pisletti mi öff

Ikinci üçüncü hamileliklrde göbek daha çabuk cikioms diye duymuştum.benm zaten tamamen gitmedgi için üzerine eklendi
Evet canım benimde çıkmıştı ama bu kez midemle birlikte orantılı değil şuan. Bir iki gündür alt taraf daha da önde duruyor. Bebeğin büyümesiyle alakalıdır herhalde. Böyleyken karnım öne çekiyo beni nefesimi zor alıyorum :) bu arada sen bulantıların için en azından ilaç kullanmıyosun sanırım ama başlasan bebeğinle daha rahat ilgilenmeni sağlamaz mı? Bulantı bende de sonradan başladı çünkü ve berbat hissettiriyo

Gecmis olsun, ahhh ahhhh bir de bizim sınıfları görsen izmirde sınıflarda klima ve perde yok gunes direk sınıfın icinde bugun okulda kac defa terledim ve o ter uzerimde kurudu sayamadim okadar sıcakki anlatamam nefes alamiyorum.dışarısı siniflardan daha serin bir de düşün ders anlatmaya calisiyirum nefes nefese zor soluk alarak biran once havalar serinlese de raharlasak

ben öğrendim cnm kızım olcakmış doktor yüzde 90 kız dedi inşş değişmez benim gerçi çok emin konuştu doktorum
Emin knştuysa iyi ya şmdi insan duyuncada ona ayarlıyo kndini ya değişmez sennkide inşallah :))

Bende öğrendim canim benimkide kiz 11 haftalik kiz dedi geçen hafta gittim gene kiz dedi inşallah değişmez iki oğlum var gönlüm kızdan yana
Hee iyi demek sennki iki hafta da aynı çkmış inşallah değişmez sennkide canm :)
Rabbm sağlıkla kıcağımıza almayı nasip etsn inşallah

ne guzel iste . bende bekliyorum ciksin . belli olmustur artik cinsiyeti . ins1ll1h saglik durumuda iyidir bebeisin. guzel haberlerle gel

Benim de alt tarafta var sislik ama oyle cok degil uste daha fazla kaymis gibi acaba bebek cikti mi yukari merak ediyorum yarin kontrolum var aslinda iki haftam daha vardii. Ama ben baska bir doktora daha randevu aldim aradan bir göreyim bebegimi ozledim bir ay oldu :) bundan iki hafta sonra da kendi dr ma gidicem.
Ayyy bende fenayim yaa tam gececek derken bu sabah fena kustum şimdide midem agzimda yaa birde cok sicak tansiyonun dusuyor arada cok sik acikiyorum fkr yiyemiykrum da cok hzuursuzum fena bir normale donse su midem

Bebek kaçıncı haftalarda yukarı çıkıyor ki canım? Biraz önce baktım normale dönmüş karnım. Bende yarın gidicem kontrole Allahın izniyle, bende merak ediyorum çoookk :) bu arada tansiyon sorunu bende de var, düşmeye başladığında vücudumun dermanı kalmıyor ve bayılcak hale geliyorum. Bir de aniden oluyor, seninde mi öyle?

Kızlar babe çatlak kremimhakkımda fikri olan var mı? Lieractan ona geçtim daha yumuşak kıbamı daha güzel sanki

Bende bilmiyorum guya ikinci bebek ama unutmusum ben sanki bu daha erken yukari cikti yada karnim daha once bir kere acildi diye hemen belli oldu hamile karni resmen yarin dr baktigi yere gore anlarim bebis cikmis mi nerde bana solda gibi geliyor fkt nadiren sağdada ufak seyirmeler hissediyorum ben. Yaa tansiyon berbat o soguk soguk aniden ter bosalmasi halsizlik cok kotu yaa insanin gozu kesmiyor araba kullanırken hele tansiyonum duser diye odup kopuyor cok sık acikiyorum acikir acikmaz düşüyor hemen cantamda birseyler bulunduruyorum atiyorum agzima biraz engelliyor ama cidden hic guzel bisey degil tansiyon dusmesi

Kizlar kokan evimi en son Boyle olmiyacak diyerek temizleme karari aldim.. Oldum oldum cok yoruldum uc dort gun surer.. Rabbim evlatlarimizi korusun

Benimde bu gun gaz gibi biraz cikti ama dikis izi hala icerde ust taraf sis ama dokunsam patlayacak gibi.

Kizlar kokan evimi en son Boyle olmiyacak diyerek temizleme karari aldim.. Oldum oldum cok yoruldum uc dort gun surer.. Rabbim evlatlarimizi korusun
Kolay gelsin canım.. Allah iştahından banada versin . Evim sanki hiç bukadar pis olmamıştı gibi hissediyorum.
Bu yıl birde okullu olduk , birinci sınf bende oğlumda acemiyiz , heyecanlıyız.
Bizden çok ufaklık heyecanlı , defter kalem yırtma derdinde . Nasıl olacak nasıl ilerleyecek , şimdiden gözüm korktu benim. Üstüne birde hamilelik felaket senaryoları yazıyorum kafamda . Nasıl başedeceğim diye korkuyorum açıkcası

Benim ilk gebeliğim olduğu için kafam çok karışıyor. Ben şimdi 17 haftalık hamileyim yani 4. Ayı bitirdim 5 in ilk günleri mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…