2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benumde oglan basladi bire 7 30 da ayaktayim beslenmesi dersi zor gerxekten am a gozumuzd buyutunce buyuyor.. Kiz be istahi daha koktum biri zile basacakta gelecek diye odum kopuyordu Boyle olmaz dedim basladim yazik bize cidden

Kizlar birisi sormuştu ama geriye dönemedim bakmak için ikili tarama testinde kan verirken aç tok farkediyormu yani hastaneye öğleden sonra gitsem boşuna gitmiş olmayayım

Aynen bende dr.un baktıgı yere göre değişiklik olup olmadığını anlarım diye düşünüyorum. Benimde ikinci ama ilkinde bişey bilmeden geçiyor zaten o yüzden bedensel yaşanan sıkıntılar akılda kalıyor çoğunlukla:) ilki gerçekten çok rahattı, tansiyon bu kadar sık düşmüyüdu, şikayetim azdı. Bu da en basitinden tansiyon çok yorucu oluyor. Sen cok daha dikkat et kuzum Allah korusun direksiyon basında. Ne zaman düşceğide belli olmuyorki ya karnın tok olsa yine düşebiliyor. O yüzden kestiremiyoruz ki önceden tedbir alalım. Bir de düşünce toparlanmak zaman alıyor. Yarın dr öneride bulunursa etiktlerim cnm

Tmm cnm cook sagol bende sorucam dr yazarim insaallah. Guzel haberlerle geliriz bir kiz haberi mesela sahane olur:)

Tmm cnm cook sagol bende sorucam dr yazarim insaallah. Guzel haberlerle geliriz bir kiz haberi mesela sahane olur:)
Ayy hadi inşallah gönlünce olur :) benim son iki kontrolde kızdı. Bunda da değişmez sanırım artık:) hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Allah kolaylık versin canım yarın burası 40 derece ve ben bugün Ki gibi olacağım diye korkuyorum yıkılıp bi yerde kalmak var Allah korusun bugün iptal oldu yemekleri dışardan eşim getirdi yoksa ben ben değilim bugün hala başım ağrıyor bi vantilatör alma şansınız Yok mu gerçekten insan iki canlı olunca daha zor oluyor sıcaklar dikkat edin

Allah kolaylık versin canım yarın burası 40 derece ve ben bugün Ki gibi olacağım diye korkuyorum yıkılıp bi yerde kalmak var Allah korusun bugün iptal oldu yemekleri dışardan eşim getirdi yoksa ben ben değilim bugün hala başım ağrıyor bi vantilatör alma şansınız Yok mu gerçekten insan iki canlı olunca daha zor oluyor sıcaklar dikkat edin

Kizlar bana catlak kremi onerir misiniz nerden alabilirim.marka bilmiyorum.

Benumde oglan basladi bire 7 30 da ayaktayim beslenmesi dersi zor gerxekten am a gozumuzd buyutunce buyuyor.. Kiz be istahi daha koktum biri zile basacakta gelecek diye odum kopuyordu Boyle olmaz dedim basladim yazik bize cidden
Yok Allahtan öğlenci benimki teyzesi. Ama insan tecrübesiz olunca ne olacak , nelet yaşayacağız diye endişeleniyor işte
biliyorum canım zorlandığını , üzerine ekleye ekleye dağ gibi oluyor tüm işler.
Yarın bende bismillah deyip kolları sıvayacağım artık inşallah. Yoksa çöp ev olacak bizim ev...

benimde geçen ay 6 aylık gibiydim ,bu hafta indi tam tersi

Teyzoslari bu da benim kucuk pandam. Ama cinsiyet ogrenemedik ne zaman soyleyecek artik..

Eklentiler

• 1505890302389-1984905346.webp
    40 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar bana catlak kremi onerir misiniz nerden alabilirim.marka bilmiyorum.
Bende eczaneye gidip alicam diyorum hep birşey çıkıyor. Mustela yada chicco mamma donna almayı düşünüyorum. Chicco yu arkadasım kullanmış. Hiç çatlağı Yok. Mustelayi da YouTubeda ki giyen bayan kullanmış. O da memnundu.

Kızlar sanirim evde olduğunuz icin her an yapabilme fırsatınız olduğundan ev işlerini oyuzden öteliyor olabilirsiniz.
Ben sizin yazdıklarınızı görünce cidden acaba ben de mi tuhaflık var diyorum :) neyse masallah diyim nazar değmesin. İs çıkışı masa hazırlayıp ekstra bikac bisey hazırlayıp yiyip toplayıp. Spor kıyafetlerimizi giyip spor salonuna iniyoruz. Yürüyüş yapıyoruz. Sonra duş al biraz otur kitap oku derken uyuyakalıyorum. Sonra vay efendim eşim beni niye nazlandirmiyor. Tabi nazlandirmaz. Her yere zıplıyorum

sağol uyarın için ben onları hiç kasılma gibi düşünmemiştim. sen söyleyince baya telaşa kapıldım sabaha kadar uyuyamadım. sabah doktorumu arayıp söyledim zaten sana ameliyattan önce ve sonra kasılma önleyici ilaç vericem dedi. ben stresten gece uyuyamadım o yüzden bugün ertelemek istiyorum dikiş işini dedim. dün ikindi vakti çok ünlü bir prof. perinatoloğa gidip özel muayene oldum. oda kendi doktorumun söylediklerini söyledi. dikişle büyük ihtimal hallolur dedi. istersen 2 gün sonra tıpta ben yapayım, istersen kendi doktoruna yaptır oda yapabilir zor bişey değil seninki dedi. tıp ortamı beni ürküttüğü için kendi doktoruma olmak istedim.
bugün tekrar doktorumu aradım, ameliyathaneye sordu uygun dediler. bugün saat 4 te yaptırıcam.
bu arada kasılmalar bol su içince geçiyor hemen hemen. öyle bişey başınıza gelirse bol su için, tabi doktorada gidin.

benimde geçen ay 6 aylık gibiydim ,bu hafta indi tam tersi
Benimde normale döndü şükür. Birkaç gündür ne fena görünüyodu alt taraf balon gibiydi :))
Kızlar bugün kontrolüm var cok heyecanlıyım bir aydır görmüyorum bebegimi özledim bide cinsiyetimiz belli olucak bakalım bugün gösterirse:)
Gönlünüzce olur hayırlısıyla inş :)

Geçmiş olsun canım , inşallah çok rahat atlatırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…