- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #9.821
Benumde oglan basladi bire 7 30 da ayaktayim beslenmesi dersi zor gerxekten am a gozumuzd buyutunce buyuyor.. Kiz be istahi daha koktum biri zile basacakta gelecek diye odum kopuyordu Boyle olmaz dedim basladim yazik bize ciddenKolay gelsin canım.. Allah iştahından banada versin . Evim sanki hiç bukadar pis olmamıştı gibi hissediyorum.
Bu yıl birde okullu olduk , birinci sınf bende oğlumda acemiyiz , heyecanlıyız.
Bizden çok ufaklık heyecanlı , defter kalem yırtma derdinde . Nasıl olacak nasıl ilerleyecek , şimdiden gözüm korktu benim. Üstüne birde hamilelik felaket senaryoları yazıyorum kafamda . Nasıl başedeceğim diye korkuyorum açıkcası
Ben Dr a sordum 22. Haftada dediGünaydın kızlar..
Detaylı ultrasona kaçıncı haftada gideceksiniz ??
Aynen bende dr.un baktıgı yere göre değişiklik olup olmadığını anlarım diye düşünüyorum. Benimde ikinci ama ilkinde bişey bilmeden geçiyor zaten o yüzden bedensel yaşanan sıkıntılar akılda kalıyor çoğunlukla:) ilki gerçekten çok rahattı, tansiyon bu kadar sık düşmüyüdu, şikayetim azdı. Bu da en basitinden tansiyon çok yorucu oluyor. Sen cok daha dikkat et kuzum Allah korusun direksiyon basında. Ne zaman düşceğide belli olmuyorki ya karnın tok olsa yine düşebiliyor. O yüzden kestiremiyoruz ki önceden tedbir alalım. Bir de düşünce toparlanmak zaman alıyor. Yarın dr öneride bulunursa etiktlerim cnmBende bilmiyorum guya ikinci bebek ama unutmusum ben sanki bu daha erken yukari cikti yada karnim daha once bir kere acildi diye hemen belli oldu hamile karni resmen yarin dr baktigi yere gore anlarim bebis cikmis mi nerde bana solda gibi geliyor fkt nadiren sağdada ufak seyirmeler hissediyorum ben. Yaa tansiyon berbat o soguk soguk aniden ter bosalmasi halsizlik cok kotu yaa insanin gozu kesmiyor araba kullanırken hele tansiyonum duser diye odup kopuyor cok sık acikiyorum acikir acikmaz düşüyor hemen cantamda birseyler bulunduruyorum atiyorum agzima biraz engelliyor ama cidden hic guzel bisey degil tansiyon dusmesi
Tmm cnm cook sagol bende sorucam dr yazarim insaallah. Guzel haberlerle geliriz bir kiz haberi mesela sahane olur:)Aynen bende dr.un baktıgı yere göre değişiklik olup olmadığını anlarım diye düşünüyorum. Benimde ikinci ama ilkinde bişey bilmeden geçiyor zaten o yüzden bedensel yaşanan sıkıntılar akılda kalıyor çoğunlukla:) ilki gerçekten çok rahattı, tansiyon bu kadar sık düşmüyüdu, şikayetim azdı. Bu da en basitinden tansiyon çok yorucu oluyor. Sen cok daha dikkat et kuzum Allah korusun direksiyon basında. Ne zaman düşceğide belli olmuyorki ya karnın tok olsa yine düşebiliyor. O yüzden kestiremiyoruz ki önceden tedbir alalım. Bir de düşünce toparlanmak zaman alıyor. Yarın dr öneride bulunursa etiktlerim cnm
Ayy hadi inşallah gönlünce olur :) benim son iki kontrolde kızdı. Bunda da değişmez sanırım artık:) hayırlısı olsun hakkımızda inşallahTmm cnm cook sagol bende sorucam dr yazarim insaallah. Guzel haberlerle geliriz bir kiz haberi mesela sahane olur:)
Allah kolaylık versin canım yarın burası 40 derece ve ben bugün Ki gibi olacağım diye korkuyorum yıkılıp bi yerde kalmak var Allah korusun bugün iptal oldu yemekleri dışardan eşim getirdi yoksa ben ben değilim bugün hala başım ağrıyor bi vantilatör alma şansınız Yok mu gerçekten insan iki canlı olunca daha zor oluyor sıcaklar dikkat edinGecmis olsun, ahhh ahhhh bir de bizim sınıfları görsen izmirde sınıflarda klima ve perde yok gunes direk sınıfın icinde bugun okulda kac defa terledim ve o ter uzerimde kurudu sayamadim okadar sıcakki anlatamam nefes alamiyorum.dışarısı siniflardan daha serin bir de düşün ders anlatmaya calisiyirum nefes nefese zor soluk alarak biran once havalar serinlese de raharlasak
Allah kolaylık versin canım yarın burası 40 derece ve ben bugün Ki gibi olacağım diye korkuyorum yıkılıp bi yerde kalmak var Allah korusun bugün iptal oldu yemekleri dışardan eşim getirdi yoksa ben ben değilim bugün hala başım ağrıyor bi vantilatör alma şansınız Yok mu gerçekten insan iki canlı olunca daha zor oluyor sıcaklar dikkat edinGecmis olsun, ahhh ahhhh bir de bizim sınıfları görsen izmirde sınıflarda klima ve perde yok gunes direk sınıfın icinde bugun okulda kac defa terledim ve o ter uzerimde kurudu sayamadim okadar sıcakki anlatamam nefes alamiyorum.dışarısı siniflardan daha serin bir de düşün ders anlatmaya calisiyirum nefes nefese zor soluk alarak biran once havalar serinlese de raharlasak
Yok Allahtan öğlenci benimki teyzesi. Ama insan tecrübesiz olunca ne olacak , nelet yaşayacağız diye endişeleniyor işteBenumde oglan basladi bire 7 30 da ayaktayim beslenmesi dersi zor gerxekten am a gozumuzd buyutunce buyuyor.. Kiz be istahi daha koktum biri zile basacakta gelecek diye odum kopuyordu Boyle olmaz dedim basladim yazik bize cidden
Canm ikili testte farketmiyo aç tokKizlar birisi sormuştu ama geriye dönemedim bakmak için ikili tarama testinde kan verirken aç tok farkediyormu yani hastaneye öğleden sonra gitsem boşuna gitmiş olmayayım
benimde geçen ay 6 aylık gibiydim ,bu hafta indi tam tersiKızlar benim karnım çıkmaya başlamıştı zaten ama 1 2 gündür alt taraf daha da cıktı. Normal mi böyle olması? İlk gebelikten kalan o fazla deri yüzünden mi böyle acaba? İkinci bebişe hamile olan arkadaşlardan böyle olan var mı?
Bende eczaneye gidip alicam diyorum hep birşey çıkıyor. Mustela yada chicco mamma donna almayı düşünüyorum. Chicco yu arkadasım kullanmış. Hiç çatlağı Yok. Mustelayi da YouTubeda ki giyen bayan kullanmış. O da memnundu.Kizlar bana catlak kremi onerir misiniz nerden alabilirim.marka bilmiyorum.
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canım.Kızlar bugün kontrolüm var cok heyecanlıyım bir aydır görmüyorum bebegimi özledimbide cinsiyetimiz belli olucak bakalım bugün gösterirse:)
Sevgili arkadaşlar kimsenin kafasını karıştırmak istemedim kusura bakmayın ancak N nursenaoz ve @Hope01 arkadaşlarımız hali hazırda serviks boyunda kısalma yaşadıkları için onları uyarmak istedim çünkü ben yaşadım korku dolu bir 9 ay geçirdim her hamilelikte belli miktar ağrı sertleşme kasilma olur yeterki düzenli olmasın. Ancak ne zamanki rahimağzı kısalır iş ciddiye biner ve bu kisalmalarin enn onemli sebebi cogu zaman vaktinden erken başlayan kasilmalardir kasilma çok şiddetli bi ağrıyla olmaz karnin alt tarafından başlayan çok hafif adet sancısı gibi olur rahîm sertleşir top gibi elinize gelir ve en fazla 30 sn içinde kaybolur ama onemli olan ne sıklıkta olduğudur eger kasilma varsa nidilat adalat prepar tarzı ilaçlar kullanmalı sürekli istirahat halinde olmalı ve progestani iğne olarak kullanmalisiniz çünkü dikisin de en büyük düşmanı malesef bu kasilmalardir doktorlar tabi ki en doğrusunu bilir ama insan bedeni onların tip kitaplarında öğrendikleriyle birebir uyuşmuyor onlar erken haftalarda olmayacağını düşünüp biraz rahat davranabiliyorlar demek istediğim doktorunuza tabi ki güvenin ancak biraz kendi bedeninizi iyi dinlemekte de fayda var nacizane tecrübem
Benimde normale döndü şükür. Birkaç gündür ne fena görünüyodu alt taraf balon gibiydi :))benimde geçen ay 6 aylık gibiydim ,bu hafta indi tam tersi
Gönlünüzce olur hayırlısıyla inş :)Kızlar bugün kontrolüm var cok heyecanlıyım bir aydır görmüyorum bebegimi özledimbide cinsiyetimiz belli olucak bakalım bugün gösterirse:)
Geçmiş olsun canım , inşallah çok rahat atlatırsın...sağol uyarın için ben onları hiç kasılma gibi düşünmemiştim. sen söyleyince baya telaşa kapıldım sabaha kadar uyuyamadım. sabah doktorumu arayıp söyledim zaten sana ameliyattan önce ve sonra kasılma önleyici ilaç vericem dedi. ben stresten gece uyuyamadım o yüzden bugün ertelemek istiyorum dikiş işini dedim. dün ikindi vakti çok ünlü bir prof. perinatoloğa gidip özel muayene oldum. oda kendi doktorumun söylediklerini söyledi. dikişle büyük ihtimal hallolur dedi. istersen 2 gün sonra tıpta ben yapayım, istersen kendi doktoruna yaptır oda yapabilir zor bişey değil seninki dedi. tıp ortamı beni ürküttüğü için kendi doktoruma olmak istedim.
bugün tekrar doktorumu aradım, ameliyathaneye sordu uygun dediler. bugün saat 4 te yaptırıcam.
bu arada kasılmalar bol su içince geçiyor hemen hemen. öyle bişey başınıza gelirse bol su için, tabi doktorada gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?