2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar biz kontrolden geldik, genel durumumuz iyi şükür. Üçlü testi yaptırmadım dr.da çok gerek görmedi zaten. 1 ay sonra detaylı ultrason için çağırdı. Tansiyonun devamlı düşmesini sordum sorun olmaz dedi, bol su içersen dengeler dedi. Ben tuzlu ayranla mı gezsem dedim, onunda etkisi olmaz sadece bol suya dikkat et dedi. Aslında haklıda, yemeklerde normal düzeyde tuz kullanıyorum, tuzlu ayranda içiyorum hep ama yine düşüyor. Suyu artırayım öyle deneyim birde. Bugün itibariyle toplamda 2,5 kg kadar almışım. Bakalım bu iştahla bundan sonra nasıl olur:)

Masallah cok enerjikmissin ne sporu ne yurumesi hic bisi yok 10 dedinmi cocukla tavuk gibi yatiyorum az is yapsam belim catliyo kanamam olucak diye gunde 30 sefer wc ye gidiyorum psikolojim bozuldu adeta.

Gecmis olsun cnm.agrisiz sizisiz atlat insallah.bende de bir kac gecedir bacagimi atarken kasigima sanci saplaniyo o anlik bisi benimkisi sizde de oluyormu boyle bisi.

Gecmis olsun cnm.agrisiz sizisiz atlat insallah.bende de bir kac gecedir bacagimi atarken kasigima sanci saplaniyo o anlik bisi benimkisi sizde de oluyormu boyle bisi.
Rahim büyüdüğünden dolayıdır canım benimde oluyor. Sağa sola dönerkende oluyor.

Masallah cok enerjikmissin ne sporu ne yurumesi hic bisi yok 10 dedinmi cocukla tavuk gibi yatiyorum az is yapsam belim catliyo kanamam olucak diye gunde 30 sefer wc ye gidiyorum psikolojim bozuldu adeta.
Bende her gün ayni enerji de degilim elbette. Ama sunu düşünüyorum ya sen bunu öyle ya da böyle yapacaksın. Bari yapta icin rahat otur diyorum. Ama tabi arkadaşların rahatsızlığı falan var. Onların böyle olmasi cok normal. Ben işyerinde de ayni tempo da olduğum icin eve geldigimde de o tempoyu sürdürüyorum. Bi de mecburiyet yanı. Napacaksin müdüre ne diyeceksin :)) ama dün akşam yorgunluğun dibiydim yanı. Nasıl uyumuşum bilmiyorum bile.
Bence çalışanlar mecburiyetten enerjili olmak zorunda kalıyor. :)

Benim doktorum da 20. Hafta da ayrıntılı ultrason yapılması gerektiğini ve bunun bi perinatolog tarafından yapılmasının daha uygun olacağını söyledi. Bizi başka bi doktora yönlendirdi. Ama farklı bi özel hastanede ücret fark etmeksizin kendi bünyelerinde hizmet veriyorlarmış. Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım

banada aynısını söyledi hastane değil tabi muayenehaneye gitmem gerekiyormuş

Arkadaşlar slm nasılsınız devlete gidiyorum 16. Haftadayız cinsiyet için erken dedi siz özelde mi öğrendiniz

Arkadaşlar slm nasılsınız devlete gidiyorum 16. Haftadayız cinsiyet için erken dedi siz özelde mi öğrendiniz
Canim bende devlete gidiyorum ne yazikki bizi iki dakkamuane ediyorlar pozisyon uygun gorurlerse soyluyorlar diver turlu ugrasmiyorlar. Ama ozel oylemi yana ceviriyor solar ceviriyor uyandiriyor hareket ettiriyor ugrasiyor ogrenmek icon on az muane 15 20 dakka suruyor...

Al benden de o kadar sofra hazırla kaldır, spora git gel , duşa gir çık, 1 bölüm dizi izle hiç hal yoksa kitap okurken sızıyorum zaten birde bu akşam misafirim gelecek yemeğe ne zamandır erteliyorum insanları yarın sabah ne olur halim bilmem

Kizlar 4 lu testi yaptiracakmisiniz. Ben yaptirmicaktim normalde. Yok.amniyon sivisi ortalamanin altinda falan fistik derken beynim sulandi kan vermis bulunduk cuma gunu. Simdi sonucum cikmistir ama.arayip sormaya korkuyorum. Gereksiz stres icerisimdeyimmmmmm. Netten arastirma yaptim ikili iyi ciksa bile 4 luleri kotu cikanlar var guvenirligi yok. Baya sinirlerim bozulmus durumda cuma doktora gidicem hem suyunu baktircm.hemde sonucu ogrenmek hic ogrenmek istemiyorum

Tesekkur ederik cnm bilgi icin. Gec bile.kaldim.kullanmak icin

Bana soylemeyin sizde sakli kalsin de doktora nasilsa ogrenince yapabilecek pek.bisey yok

Evet bana ultrason çıktısı bile vermedi bende istemeyi unuttum düşün insan merak ediyor ben kızımı 11. Haftada öğrendim öZele gidiyordum ilgilenmiyor devlet çok erken diyip geçiştirdi ama sanırım pozisyonda uygun değildi

Haklisin diger hamileligimde calisiyodum mecburiyetten yapiyosun enerjik olmak zorundasin evde yaydikca yayiyoruz kendimizi :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…