2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

İyi düşün iyi olsun, düşünce gücüyle her şey geçiyor.
Bazen de hamilelik döneminin bi bölümünde akıntı da oluyor o olmadığına eminsin değil mi?

Bende de olmuştu 3 gün falan

Senin de için rahat olsun sağ Salim hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alcaz inşallah hiç olumsuz düşünmeyelim bazen oluyor elimizde olmadan paranoyaya bağlayıveriyoruz ama yine de güzel düşünelim

Yenidoğana neler lazımdı acaba diye internette aratırken karşıma çıktı ihtiyacınız olursa

Bende eşim ve annemle gittim canım, doğum sonrası geldi görmek isteyen. Özel hastane olmasına rağmen 2 kişilik odadaydım allahtan yanımda baskası yoktu. Sonra odayı değiştirdiler.
Ben varim canim. Sabaha kadar wc bekliyorum gina geldi vallahi. Sola yatmaya calisiyorum bende. Ya 10 gundur adet sancilarim basladi gene sendede var mi ayni haftadayiz ?
Benimde oluyor canım ara ara. Karın ağrısı gibi adet sancısı gibi. Sürekli tedirginim bunun yüzünden

Evet canım iyi ki var :)

Senin de için rahat olsun sağ Salim hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alcaz inşallah hiç olumsuz düşünmeyelim bazen oluyor elimizde olmadan paranoyaya bağlayıveriyoruz ama yine de güzel düşünelim
Allah ne yazdıysa o olur zaten ama evlatlarıma karşı çok hassasım onlar arkadaşım sırdaşım yoldaşım benim her zorluğa onlar için göğüs gerdim her şeyin başı dua inşallah sağ Salim girip çıkacağız Doğumdan hepimiz

merhaba arkadaşlar
Öncelikle tüm güzel Dualar için hepinizden Allah razı olsun
Bebeğimin kalbi durdu ve yarın ölü Doğum yapıcam
Aslında Doğumdan ziyade kızlarıma kardeşlerinin vefat ettiğini söylemek daha zor oldu.
Herşey takdir-i ilahi. Rabbim verdi ve o aldı. İnşallah imtihanı alnımızın akıyla geçmişizdir.
Evimde ki hüzün bulutları inşallah tez zamanda dağılır...
Benim için dua edin yarını hayırlısıyla atlatim

en iyisini yapmissin valla . ne gerek var baskalarina .

Rabbim yar ve yardimciniz olsun canim.tez zamanda yerini insallah baska bir bebek doldurur. Cennete sizi bekleyecek meleginiz.

Kizlar bugun 4 lu test sonucunu aldim. Allahima sukurler olsun iyi cikti. Yasasigim.onca stres yanima kaldi. Siz siz olun yaptirmayin benden demesi benim bos anika denk geldi
Sevindim iyi çıkmasına boşuna stres yapmışsın
Canım Rabbim sana sabır versin ne de güzel söylemişsin imtihan diye. Veren o alan o bize de sabretmek kalıyor geriye. Zor bir imtihan o da melek oldu şefaatçi olur inşallah size.

valla canim ben yurtdisindayim burda odaya aliyorlar en fazla1 kisi seninle kaliyor. benim ilkinde esim yanimdaydi 2.cide malesef yalniz dogum yapttim. cunku esim oglumun yanindaydi kimsede yoktu birakalim. o yuzden 3.cuye Allah kerim. burda sanciyi tek basina cekiyorsun. zatrn sadece 1 kisi yaninda kaliyor

Canım benim ne denir ki başın sağolsun şok oldum görünce İnan ki çok üzüldüm veren de rabbim alan da senden çok Sevmiş demek ki seni en iyi ben anlarım bende doğmuş bebeğimi kaybettim hem de çok zor bişey rabbim sabır versin çocuklara uygun bi dille söylemek gerek ama nasıl denir bilemiyorum benim oğlum hala kardeşim ölmedi diyor onu kabul etmiyor acaba ne yapıyordur diyor rabbim umutlarını yeniden yeşertir inşallah diğer çocuklarına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin her şey bizim için ölümlüyüz hepimiz bir gün öleceğiz rabbim yardımcımız olsun

Eveet benimde oyle bildigin adet sancisi iki haftadir boyle korkuyorum bende. Insallah normaldir

Rabbin yardimcin olsun cnm. Hayirlisiyla atlatirsin insallah. Beden kalbi durmus bisiy soylediler mi

Rabbim sabırlar versin çok üzüldüm

Bikaç gündür kasıklarım ağrıyordu bugün dayanamadım kadın Doğumun aciline gittim bakmadan geri çevirdiler kan var mı dediler yok ama çok ağrıyor dedim bakmadan gönderdiler eve geldik şimdi de kan geldi ya ne demek hamile kadını hastaneden geri çevirmek ya. Acil bölümü Suriyeli hamile kadın doluydu onlarla gayet güzel ilgileniyorlar ya kafayı yicem bu kadar mı değersizleştik. Özel hastanedeki doktorumu aradım o da yarın hemen gel dedi hala sinirliyim ya

canım ne denir bilmiyorum allah yardımcınız olsun vardır bi hayır diye düşünmek lazım artık seni cennette bekleyen özel bi meleğin var umarım içinde bulunduğunuz durumu biran önce atlatırsınız

sizin kacinci sezeryaniniz olacak canim.
benim 4. olacagi icin ayni senin gibi her dakika ayni duygular korku icindeyim ya bisey olirsa amelyattan cikamazsam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…