- 8 Ağustos 2016
- 311
- 320
- 23
- 37
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #10.041
Ayy bendekide kronik galiba hamileliğimin başından beri var gebelikten öncede vardı ama o zaman ilaç içeniliyordum ama şimdi farklı bebeğime birşwy olucak diye cok korkuyorum allaha emanet diyorum bebeklerimiz ne yapayım
Evet bugün bol bol su içiyorum tuvaletin önünde yatcam artık bulantımda var ama zorluyorum kendimi iltihap akıyordur umarım
Senin de için rahat olsun sağ Salim hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alcaz inşallah hiç olumsuz düşünmeyelim bazen oluyor elimizde olmadan paranoyaya bağlayıveriyoruz ama yine de güzel düşünelimBenim sezaryen oldu hepsi ama açıkçası fazladan oluyor diğerleri insan geriliyor ben kimseyi istemiyorum açıkçası eşim yeter ama çocuklarım için çok ağlarım ben bide riskli dün aklıma geldi okula bıraktıktan sonra hüngür hüngür ağladım saatlerce ya bana bişey olursa çocuklarım bensiz ne yapar yemin ederim sadece onları düşünüyorum eşiniz ve anneniz yeter de artar bile zaten hemşireler her şeyinizi yapıyor
Yenidoğana neler lazımdı acaba diye internette aratırken karşıma çıktı ihtiyacınız olursa
Bende eşim ve annemle gittim canım, doğum sonrası geldi görmek isteyen. Özel hastane olmasına rağmen 2 kişilik odadaydım allahtan yanımda baskası yoktu. Sonra odayı değiştirdiler.Kızlar aklıma bir şey takıldı özellikle daha önce Doğum yapmış olanlara bi sorum olacak. Doğuma gidildiğinde yanınıza kaç kişi geldi ben sadece eşim ve annemin olmasını istiyorum yani Doğumdan önce sancı başladığında odada beklerken kimseyi almazlar değil mi öyle her gelen hasta yakınını odaya sokmazlar değil mi
Benimde oluyor canım ara ara. Karın ağrısı gibi adet sancısı gibi. Sürekli tedirginim bunun yüzündenBen varim canim. Sabaha kadar wc bekliyorum gina geldi vallahi. Sola yatmaya calisiyorum bende. Ya 10 gundur adet sancilarim basladi gene sendede var mi ayni haftadayiz ?
Evet canım iyi ki var :)Üç farklı ameliyat geçirdim üçünde de sağolsunlar arkadaşlarım ve akrabalarım hiç yalnız bırakmadı beni şimdi de dedim acaba doğumda da mı böyle olacak her duyan hastaneye mi gelecek diye baya bi kasıldım neyse rahatladım ama ayyy iyi ki burası var yazıp sorup rahatlıyorum valla
Allah ne yazdıysa o olur zaten ama evlatlarıma karşı çok hassasım onlar arkadaşım sırdaşım yoldaşım benim her zorluğa onlar için göğüs gerdim her şeyin başı dua inşallah sağ Salim girip çıkacağız Doğumdan hepimizSenin de için rahat olsun sağ Salim hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alcaz inşallah hiç olumsuz düşünmeyelim bazen oluyor elimizde olmadan paranoyaya bağlayıveriyoruz ama yine de güzel düşünelim
en iyisini yapmissin valla . ne gerek var baskalarina .Eşime de şimdiden bunun sözünü verdirdim zaten. Tabi önce Allah'ın izni ile o zamana kadar ne olur bilinmez. Dedim Allah izin verirse Doğuma giderken annemi alıp gidelim başka da kimseye demiyelim doğunca haber veririz gelip görmek isteyen görür ama öncesi için asla ve asla yanımda senden ve annemden başka kimse olmasın dedim düşündükçe şimdiden kasılıyorum
Rabbim yar ve yardimciniz olsun canim.tez zamanda yerini insallah baska bir bebek doldurur. Cennete sizi bekleyecek meleginiz.merhaba arkadaşlar
Öncelikle tüm güzel Dualar için hepinizden Allah razı olsun
Bebeğimin kalbi durdu ve yarın ölü Doğum yapıcam
Aslında Doğumdan ziyade kızlarıma kardeşlerinin vefat ettiğini söylemek daha zor oldu.
Herşey takdir-i ilahi. Rabbim verdi ve o aldı. İnşallah imtihanı alnımızın akıyla geçmişizdir.
Evimde ki hüzün bulutları inşallah tez zamanda dağılır...
Benim için dua edin yarını hayırlısıyla atlatim
Sevindim iyi çıkmasına boşuna stres yapmışsınKizlar bugun 4 lu test sonucunu aldim. Allahima sukurler olsun iyi cikti. Yasasigim.onca stres yanima kaldi. Siz siz olun yaptirmayin benden demesi benim bos anika denk geldi
Canım Rabbim sana sabır versin ne de güzel söylemişsin imtihan diye. Veren o alan o bize de sabretmek kalıyor geriye. Zor bir imtihan o da melek oldu şefaatçi olur inşallah size.merhaba arkadaşlar
Aslında Doğumdan ziyade kızlarıma kardeşlerinin vefat ettiğini söylemek daha zor oldu.
Herşey takdir-i ilahi. Rabbim verdi ve o aldı. İnşallah imtihanı alnımızın akıyla geçmişizdir.
valla canim ben yurtdisindayim burda odaya aliyorlar en fazla1 kisi seninle kaliyor. benim ilkinde esim yanimdaydi 2.cide malesef yalniz dogum yapttim. cunku esim oglumun yanindaydi kimsede yoktu birakalim. o yuzden 3.cuye Allah kerim. burda sanciyi tek basina cekiyorsun. zatrn sadece 1 kisi yaninda kaliyorbenim rahim ağzına dikiş atıldı orda ameliyat saatimi beklerken doğum sancısı çeken biri vardı. 3 yatak yan yana.. özel hastane hani ucuz da bi yer değil. daha sonra onları başka yere alıyolar mı ağrıları şiddetlenince acaba. orda sorsam daha iyi olurmuş aslında.. herkesin içinde sancı çekmek istemem şahsen
Canım benim ne denir ki başın sağolsun şok oldum görünce İnan ki çok üzüldüm veren de rabbim alan da senden çok Sevmiş demek ki seni en iyi ben anlarım bende doğmuş bebeğimi kaybettim hem de çok zor bişey rabbim sabır versin çocuklara uygun bi dille söylemek gerek ama nasıl denir bilemiyorum benim oğlum hala kardeşim ölmedi diyor onu kabul etmiyor acaba ne yapıyordur diyor rabbim umutlarını yeniden yeşertir inşallah diğer çocuklarına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin her şey bizim için ölümlüyüz hepimiz bir gün öleceğiz rabbim yardımcımız olsunmerhaba arkadaşlar
Eveet benimde oyle bildigin adet sancisi iki haftadir boyle korkuyorum bende. Insallah normaldir
Bende eşim ve annemle gittim canım, doğum sonrası geldi görmek isteyen. Özel hastane olmasına rağmen 2 kişilik odadaydım allahtan yanımda baskası yoktu. Sonra odayı değiştirdiler.
Benimde oluyor canım ara ara. Karın ağrısı gibi adet sancısı gibi. Sürekli tedirginim bunun yüzünden
Rabbin yardimcin olsun cnm. Hayirlisiyla atlatirsin insallah. Beden kalbi durmus bisiy soylediler mimerhaba arkadaşlar
Eveet benimde oyle bildigin adet sancisi iki haftadir boyle korkuyorum bende. Insallah normaldir
Rabbim sabırlar versin çok üzüldümmerhaba arkadaşlar
Ayy ne güzel belli olmuş hayırlı olsun inşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin@mervem-metem canım benimde oğlum oluyor.
canım ne denir bilmiyorum allah yardımcınız olsun vardır bi hayır diye düşünmek lazım artık seni cennette bekleyen özel bi meleğin var umarım içinde bulunduğunuz durumu biran önce atlatırsınızmerhaba arkadaşlar
sizin kacinci sezeryaniniz olacak canim.Benim sezaryen oldu hepsi ama açıkçası fazladan oluyor diğerleri insan geriliyor ben kimseyi istemiyorum açıkçası eşim yeter ama çocuklarım için çok ağlarım ben bide riskli dün aklıma geldi okula bıraktıktan sonra hüngür hüngür ağladım saatlerce ya bana bişey olursa çocuklarım bensiz ne yapar yemin ederim sadece onları düşünüyorum eşiniz ve anneniz yeter de artar bile zaten hemşireler her şeyinizi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?