2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sen istemezsen k,msey, almazlar ki, eşine güvenmiyorsan bu konuda hemşireye söylersin gizliden gelen olursa da dışarı çıkın kalabalık yapmayın der çıkarır hepsini

Sen istemezsen k,msey, almazlar ki, eşine güvenmiyorsan bu konuda hemşireye söylersin gizliden gelen olursa da dışarı çıkın kalabalık yapmayın der çıkarır hepsini
İyi fikir hemşireye de söylenir. Eşimden zaten söz aldım tamam kimseyi almayız odaya dedi sen takma bunları dedi ama ne bileyim şimdiden niye bunun telaşına düştüm bilmiyorum

Arkadaşlar aranızda daha önce epidural , ağrısız doğum deneyen oldumu veya bu hamileliğinde düşünen.
Ben , bu kez istiyorum ama önce doktoruma danışacağım.
Sizlerden varsa yaşayan tecrübelerinizi paylaşın lütfen...

Kızlar idraryolu enfeksiyonum var az önce idrarımı yaptıktan sonra beyazımsı koyu gibi bir akıntı geldi ip gibi korktum önemli bişeymidir ki yoksa normal bir akıntımı iki gündürde kasıgımda batma gibi oluyor arada

Normal canım hamilelikte akıntının olması veya çoğalması.
Bol bol su iç yanma varsa , çabuj atlatırsın. Sık sık bende karşılaşıyorum malesef ve bendeki kronik

Canım üzülme normal su anda bu durum, çoğu kişi yaşıyor. Tavsiyem ayaklarını hiç üşütme ve bol ılık su iç temizlensin vucudun :*

Ben hala göbeğimin üstüne yatıyom yaa. Farkında değilim. Eşim kaldırıyo. Çocuğun üstüne yatma öyle diyo. Rahatsız da olmuyorum ki. Göbek üstü gayet rahat :)

Ben hala göbeğimin üstüne yatıyom yaa. Farkında değilim. Eşim kaldırıyo. Çocuğun üstüne yatma öyle diyo. Rahatsız da olmuyorum ki. Göbek üstü gayet rahat :)

:)
Bence çok büyümediği için öyle ben de sağa ve yüzüstü yatıyorum.
Büyüdükçe rahatsız olacağımıza eminim

Hamilelikte sırt ustu yatılması önerilmiyor. Rahim ağırlaştığı icin arka kaslara baskı yapıyor. Kan akışını etkileyebiliyor. Kitapta okumuştum. Oyuzden sırt üstü yatmamaya özen gosterin
Ben zaten yatamıyorum karnım geriliyor rahatsız oluyorum dönüyorum hemen

Rahatsız olmuyorsan yat boşver bende yatıyorum bazen :)

hadı ya 16 haftalıkta olmussun. karnın cıkmadı mı hıc canım. ben valla rahat yatamıyorum artık.. sola yatıp etrafımda bır suru yastıkla anca uyuyorum. göbegımız bıraz erken cıktıgı ıcın .:)

İlk doğumum olacak ve ben de epidural istiyorum inşallah sezaryenlik bir durum çıkmaz çok korkuyorum Sezaryenden seninde mi ilk doğumun

Cıktı aslında gobegim. Ama yattigim yatak yumusak biraz. Gomuluyom icine. Saga sola da alismaya calisiyorum ama bi bakiyorum kendimi gobek ustunde buluyorum.

İlk doğumum olacak ve ben de epidural istiyorum inşallah sezaryenlik bir durum çıkmaz çok korkuyorum Sezaryenden seninde mi ilk doğumun
Yook üçüncü bu , aslında kolay doğum yapmama rağmen diğerlerinde ilki, bir saat ikincisi 45 dk sancı ile kolay bir doğumdu ama . Şimdi neden epidural olmasın ki neden sancı çekeyim eğer riski yoksa denemeliyim diye düşünüyorum.

Benim sezaryen oldu hepsi ama açıkçası fazladan oluyor diğerleri insan geriliyor ben kimseyi istemiyorum açıkçası eşim yeter ama çocuklarım için çok ağlarım ben bide riskli dün aklıma geldi okula bıraktıktan sonra hüngür hüngür ağladım saatlerce ya bana bişey olursa çocuklarım bensiz ne yapar yemin ederim sadece onları düşünüyorum eşiniz ve anneniz yeter de artar bile zaten hemşireler her şeyinizi yapıyor

Araştırdığım soruşturduğum kadarıyla riski yok tabi bu risk kişiden kişiye veya annenin yaşına, kaçıncı hamilelik olduğuna göre değişir mi bilmiyorum doktorundan bilgi alabilirsin daha doğru yönlendirir. Zaten diğer doğumların da rahat geçmiş dediğin gibi neden olmasın

Normal canım hamilelikte akıntının olması veya çoğalması.
Bol bol su iç yanma varsa , çabuj atlatırsın. Sık sık bende karşılaşıyorum malesef ve bendeki kronik
Ayy bendekide kronik galiba hamileliğimin başından beri var gebelikten öncede vardı ama o zaman ilaç içeniliyordum ama şimdi farklı bebeğime birşwy olucak diye cok korkuyorum allaha emanet diyorum bebeklerimiz ne yapayım

Canım üzülme normal su anda bu durum, çoğu kişi yaşıyor. Tavsiyem ayaklarını hiç üşütme ve bol ılık su iç temizlensin vucudun :*
Evet bugün bol bol su içiyorum tuvaletin önünde yatcam artık bulantımda var ama zorluyorum kendimi iltihap akıyordur umarım

Üç farklı ameliyat geçirdim üçünde de sağolsunlar arkadaşlarım ve akrabalarım hiç yalnız bırakmadı beni şimdi de dedim acaba doğumda da mı böyle olacak her duyan hastaneye mi gelecek diye baya bi kasıldım neyse rahatladım ama ayyy iyi ki burası var yazıp sorup rahatlıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…