- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #10.061
Basın sagolsun kardeş cennete bır evlat yolladın ve bır anne olarak elinden gelenin en iyisini yaptın hepımız imtihan oluyoruz onemlı olan kazanabilmek.. Kazananlardan oldun inşaallah bu ımtıhanı. Rabbim kolaylastırsın...merhaba arkadaşlar
Öncelikle tüm güzel Dualar için hepinizden Allah razı olsun
Bebeğimin kalbi durdu ve yarın ölü Doğum yapıcam
Aslında Doğumdan ziyade kızlarıma kardeşlerinin vefat ettiğini söylemek daha zor oldu.
Herşey takdir-i ilahi. Rabbim verdi ve o aldı. İnşallah imtihanı alnımızın akıyla geçmişizdir.
Evimde ki hüzün bulutları inşallah tez zamanda dağılır...
Benim için dua edin yarını hayırlısıyla atlatim
Canım geçmiş olsun baska hastanenin acılıne gitsen olmaz mı...Bikaç gündür kasıklarım ağrıyordu bugün dayanamadım kadın Doğumun aciline gittim bakmadan geri çevirdiler kan var mı dediler yok ama çok ağrıyor dedim bakmadan gönderdiler eve geldik şimdi de kan geldi ya ne demek hamile kadını hastaneden geri çevirmek ya. Acil bölümü Suriyeli hamile kadın doluydu onlarla gayet güzel ilgileniyorlar ya kafayı yicem bu kadar mı değersizleştik. Özel hastanedeki doktorumu aradım o da yarın hemen gel dedi hala sinirliyim ya
Kastettiğimiz şey sancı odasına girilip girilmemesi zatenhalee91 kayınvalidenız varmı bilmiyorum ama oda orda olmayı hakediyor bence oda bır babanne sonucta ınsan o anda gerçekten annesi olsun kesinlikle istiyor ama diğeride eşinizin annesi onlarda heycanlı onlarda istekli... Aıle yasantınızı bilmiyorum ama genel konusuyorum.. Benimde annem yakın zamanda bababnne olacak gelinimiz doğum yapacak abim haber vermesse cok kırılırım ve darılırım herkes sancı odasında durmasın durmamalı ama hastanede olmak ve bebeği karşılamak bızlerınde hakkı dıye düşünüyorum naçizane...
Yarın kendi doktoruma gitcem inşallah bir sıkıntı çıkmazCanım geçmiş olsun baska hastanenin acılıne gitsen olmaz mı...
Canim bende akinti var sürekli zaten ben normal diye biliyorum ama. Sende yokmu?İyi düşün iyi olsun, düşünce gücüyle her şey geçiyor.
Bazen de hamilelik döneminin bi bölümünde akıntı da oluyor o olmadığına eminsin değil mi?
Bende de olmuştu 3 gün falan
Allah yardımcınız olsun canım uzuldummerhaba arkadaşlar
Aslında Doğumdan ziyade kızlarıma kardeşlerinin vefat ettiğini söylemek daha zor oldu.
Herşey takdir-i ilahi. Rabbim verdi ve o aldı. İnşallah imtihanı alnımızın akıyla geçmişizdir.
İkinci gebeliğim canım inş bu haftalar başlar:)))))Tam olarak hissedilmiyor canım ama ikinci gebeliğim vevbende 3 4 gündür gün içindeki minik tekmeleri hissediyorum. Şuanda böyle tek tük olması normal. İlerleyen haftalarda o tekmelerde düzene girecek. İlkse daha erken zaten korkma:)
Canım kacıncı haftada oldun serklajı sanırım ben yine olabilirim ilk 2 ay ayagı kalkamadım ilkinde:/ben de hissedemiyorum. serklaj oldum , ondan önceki kasılmaları hareket sanıyodum cahillik işte. kasılmalar geçince karnımda bi hareket yok. 17+2 yim
inşallah su günler geçsede rahatlasak :))))Bende tam 15 haftalığım şu 20 haftalar gelse bebeğimş hissetsem diye sabırsızlanıyorum Rabbim hepimize güzel günler göstersin inşallah şu haftalar çabucak geçse
2 gün oldu evde yatıyorum çoğu zaman. 15 gün rapor aldım. sonra başlıycam işe.Canım kacıncı haftada oldun serklajı sanırım ben yine olabilirim ilk 2 ay ayagı kalkamadım ilkinde:/
ben gördüm de acılar içinde sancı çeken birini. ama doğuma daha çok diye sormamıştım odaları falan.Kendi odan olacak canım tabi özel hastanede doğum yapacaksan.
Bende senin gibi düşünüyorum , başkalarının yanında ne sancı çekmek nede onlarınkini görmek istemiyorum etkilenirim diye.
Diğer doğumlarımda kendi odamda çektim tüm sancılarımı , sadece açıklığa bakacakları zaman hemşire gelip çağırıyordu doğumhaneye...
2 gün oldu evde yatıyorum çoğu zaman. 15 gün rapor aldım. sonra başlıycam işe.
kan gelmesi önemli, kadın doğum dr.u olan başka bir hastaneye gidin benceBikaç gündür kasıklarım ağrıyordu bugün dayanamadım kadın Doğumun aciline gittim bakmadan geri çevirdiler kan var mı dediler yok ama çok ağrıyor dedim bakmadan gönderdiler eve geldik şimdi de kan geldi ya ne demek hamile kadını hastaneden geri çevirmek ya. Acil bölümü Suriyeli hamile kadın doluydu onlarla gayet güzel ilgileniyorlar ya kafayı yicem bu kadar mı değersizleştik. Özel hastanedeki doktorumu aradım o da yarın hemen gel dedi hala sinirliyim ya
hayırlısı olsun.. bana doktor 10 gün yat yeter dedi. ben öğretmenim, okula gidebilirsin sıkıntı olmaz dedi ama ben yine de 15 gün aldım raporu..Allah yardımcın olsun kuzum :/ inşallah olmam küçük bebeğim var ://
Canım Allah sabır versin atlatma gücü versin gerçekten zor bi durum illaki üzülür insan ama Rabbim evlatlarına uzun ömür sağlık versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur..merhaba arkadaşlar
Merhaba sayfaları karıştırırken gördüm mesajını şok oldum. Neredeyse aynı rüyayı gördüm dün gece. 16 haftalık doğum yapıyordum ama çok sağlıklı bir bebekti ve kızdıMerhaba kizlar bugunruya gordum 1 kizim olmustu cok guzeldi 16 haftalik dogum yapmistim ama zmaninda dogan bir bebekten farki yoktu hatta evde kendi basima dogum yaptim ve hastaneye gitme ihtiyaci bile duymadim. sdece kizimin 1 elinde fazladan 2 tane parmak vardi. sonra doktora kontrollere gittik. kucagima almistim boyle beyaz bezler icine sarilmis esime gosteriyorum diyorum bak ne kadar guzel ne kadar tatli . esmer bi kizdi saclari vardi yumusacik düz. cok guzeldi. doktor kiza benzetmisti .baklaim bir daha ki sefere kiz olarak kalir mi. ayy kizlar yemin ederim ruyasi bile guzel Rabbim vaktinde evlatlarimizi kucagimiza almayi nadip etsin. saglikli sihhatli bir sekilde .
hayırlısı olsun.. bana doktor 10 gün yat yeter dedi. ben öğretmenim, okula gidebilirsin sıkıntı olmaz dedi ama ben yine de 15 gün aldım raporu..
olursan da 10 günden sonra kalkıp günlük işlerine devam edebilirsin. ağır iş yapmazsın sadece
Kötü yaaaa , insan etkileniyor. Doğum yapıp koridora çıkınca bile sancı çekenleri gördükçe ağlayasım geliyordu , kendim kuRtulduğum haldeben gördüm de acılar içinde sancı çeken birini. ama doğuma daha çok diye sormamıştım odaları falan.
ben etkilenmiştim baya. beni sezaryene alın diye bağırıyordu dr. da tamam alalım deyip götürdü.
Bebek sola yatınca daha iyi besleniyormuş canım , kan akışı daha güzel gidiyor . Yani sola yatmakta ki amaç , bebeklerimiz içinMerhaba sayfaları karıştırırken gördüm mesajını şok oldum. Neredeyse aynı rüyayı gördüm dün gece. 16 haftalık doğum yapıyordum ama çok sağlıklı bir bebekti ve kızdıTabi daha çok erken diye hem şaşkın hem de çok gergindim. Rabbim sağlık sıhhat versn hepimize ve yavrularımıza. Bu arada bu sola yatmaktan bahsedilmiş nasıl bir faydası var acaba
Eğer bu hakkınzsa , değerlendirin tabikiiArkadaşlar herkese iyi akşamlar, benim canım inanılmaz sıkkın... özelde öğretmenlik yapıyorum diye sizlere bahsetmiştim. Yoğun bir tempodayız sabah 8.30 akşam 18.00 çalışıyorum ve bugün nöbetçi olduğum için sabah 7.30 akşam 18.30 çalıştım ama trafik berbattı ve ben eve geldiğimde saat 9 olmuştu... şuan ayaklarım yorgunluktan titriyor o trafikte araba kullanmaktan başım çatlıyor. Asıl sormak istediğim nette araştırmalarıma göre gebe kadınşar 7.5 saatten fazla asla çalıştırılamazmış, özel sektörde çalışıp böyle bir talepte bulunan oldu mu? Ve ben nasıl böyle bir talepte bulunucam bu yoğunlukla lütfen fikir verin...
Teşekkürler canım öğrendiğim iyi oldu. Uykuya dalana kadar en azından dikkat ederim sonrası Allah kerimBebek sola yatınca daha iyi besleniyormuş canım , kan akışı daha güzel gidiyor . Yani sola yatmakta ki amaç , bebeklerimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?