2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
halee91 kayınvalidenız varmı bilmiyorum ama oda orda olmayı hakediyor bence oda bır babanne sonucta ınsan o anda gerçekten annesi olsun kesinlikle istiyor ama diğeride eşinizin annesi onlarda heycanlı onlarda istekli... Aıle yasantınızı bilmiyorum ama genel konusuyorum.. Benimde annem yakın zamanda bababnne olacak gelinimiz doğum yapacak abim haber vermesse cok kırılırım ve darılırım herkes sancı odasında durmasın durmamalı ama hastanede olmak ve bebeği karşılamak bızlerınde hakkı dıye düşünüyorum naçizane...

Basın sagolsun kardeş cennete bır evlat yolladın ve bır anne olarak elinden gelenin en iyisini yaptın hepımız imtihan oluyoruz onemlı olan kazanabilmek.. Kazananlardan oldun inşaallah bu ımtıhanı. Rabbim kolaylastırsın...

Canım geçmiş olsun baska hastanenin acılıne gitsen olmaz mı...

Kastettiğimiz şey sancı odasına girilip girilmemesi zaten

İyi düşün iyi olsun, düşünce gücüyle her şey geçiyor.
Bazen de hamilelik döneminin bi bölümünde akıntı da oluyor o olmadığına eminsin değil mi?

Bende de olmuştu 3 gün falan
Canim bende akinti var sürekli zaten ben normal diye biliyorum ama. Sende yokmu?

Allah yardımcınız olsun canım uzuldum

İkinci gebeliğim canım inş bu haftalar başlar:)))))
ben de hissedemiyorum. serklaj oldum , ondan önceki kasılmaları hareket sanıyodum cahillik işte. kasılmalar geçince karnımda bi hareket yok. 17+2 yim
Canım kacıncı haftada oldun serklajı sanırım ben yine olabilirim ilk 2 ay ayagı kalkamadım ilkinde:/
Bende tam 15 haftalığım şu 20 haftalar gelse bebeğimş hissetsem diye sabırsızlanıyorum Rabbim hepimize güzel günler göstersin inşallah şu haftalar çabucak geçse
inşallah su günler geçsede rahatlasak :))))

ben gördüm de acılar içinde sancı çeken birini. ama doğuma daha çok diye sormamıştım odaları falan.
ben etkilenmiştim baya. beni sezaryene alın diye bağırıyordu dr. da tamam alalım deyip götürdü.

kan gelmesi önemli, kadın doğum dr.u olan başka bir hastaneye gidin bence

Allah yardımcın olsun kuzum :/ inşallah olmam küçük bebeğim var ://
hayırlısı olsun.. bana doktor 10 gün yat yeter dedi. ben öğretmenim, okula gidebilirsin sıkıntı olmaz dedi ama ben yine de 15 gün aldım raporu..
olursan da 10 günden sonra kalkıp günlük işlerine devam edebilirsin. ağır iş yapmazsın sadece

Canım Allah sabır versin atlatma gücü versin gerçekten zor bi durum illaki üzülür insan ama Rabbim evlatlarına uzun ömür sağlık versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur..

Merhaba sayfaları karıştırırken gördüm mesajını şok oldum. Neredeyse aynı rüyayı gördüm dün gece. 16 haftalık doğum yapıyordum ama çok sağlıklı bir bebekti ve kızdı Tabi daha çok erken diye hem şaşkın hem de çok gergindim. Rabbim sağlık sıhhat versn hepimize ve yavrularımıza. Bu arada bu sola yatmaktan bahsedilmiş nasıl bir faydası var acaba

İnşallah kuzum banada hemen kalk dese keşke ilkinde cok sıkıldım :// sürekli yattım bebeğime kıyafet secemedim cok zor :/

Kötü yaaaa , insan etkileniyor. Doğum yapıp koridora çıkınca bile sancı çekenleri gördükçe ağlayasım geliyordu , kendim kuRtulduğum halde
Kendimize ait oda en iyisi...

Bebek sola yatınca daha iyi besleniyormuş canım , kan akışı daha güzel gidiyor . Yani sola yatmakta ki amaç , bebeklerimiz için

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, benim canım inanılmaz sıkkın... özelde öğretmenlik yapıyorum diye sizlere bahsetmiştim. Yoğun bir tempodayız sabah 8.30 akşam 18.00 çalışıyorum ve bugün nöbetçi olduğum için sabah 7.30 akşam 18.30 çalıştım ama trafik berbattı ve ben eve geldiğimde saat 9 olmuştu... şuan ayaklarım yorgunluktan titriyor o trafikte araba kullanmaktan başım çatlıyor. Asıl sormak istediğim nette araştırmalarıma göre gebe kadınşar 7.5 saatten fazla asla çalıştırılamazmış, özel sektörde çalışıp böyle bir talepte bulunan oldu mu? Ve ben nasıl böyle bir talepte bulunucam bu yoğunlukla lütfen fikir verin...

Eğer bu hakkınzsa , değerlendirin tabikii
Önce emin olun , nereye başvurulur bilmiyorum ama mevzuat falan nedir. Özelle devlet kurumu arasında fark varmıdır yokmudur ? Aklıma şuan 183 geldi bilmemki doğru olurmu?
Bilgi edinmek adına...

Bebek sola yatınca daha iyi besleniyormuş canım , kan akışı daha güzel gidiyor . Yani sola yatmakta ki amaç , bebeklerimiz için
Teşekkürler canım öğrendiğim iyi oldu. Uykuya dalana kadar en azından dikkat ederim sonrası Allah kerim Bu arada boğazım şişiyor galiba kötü bir yanma var. Öneriniz var mı ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…