2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
en azından nöbet tutmamak için dr. dan rapor alabilirsin. ben devletteyim ama serklaj olduğum için erkenden aldım nöbet tutamaz raporumu. tüm teneffüs ayakta geçiyor ve merdiven inip çıkmak zorunda kalacaktım.
çalışma saatleriniz çok uzun, varsa öyle bir kural değerlendirin. özelde nasıl oluyor bilmiyorum. doğumdan sonra yarım gün çalışma hakkı vs. oluyor ama hamileliğin ilk haftalarında oluyor mu? ya da 7.ayından sonra da olabilir. internetten araştırın isterseniz

Kızlar bebişlerin hareketlerini tam olarak hisseden varmı? Biz 16 haftalık olduk ama cok hissedemiyorum :/
Bende bugun 15 bitiyor ara ara bebek degil ama suyun hareketlerini hissediyorum sanki sabahları dsha çok ikinci Bebegim bu dr 18. Hafta da net hiddedersin dedi.:)
Canim ben oglumh epidural normal dogum yaptim gercekten rahatti ki benim.ilk dogum diye yarim epidrual oldu ona ragmen ozellikle son cmlerde o cildirtan sancilari rahat atlattim hatta uyudum doguma 15 dk kala enerji yuklemis oldum :) ben ins rabbim nasip ederse ikinciyi de epidural yapicam tavsiye ederim :)
İlk doğumum olacak ve ben de epidural istiyorum inşallah sezaryenlik bir durum çıkmaz çok korkuyorum Sezaryenden seninde mi ilk doğumun
Tavsiye ederim cnm ben yaptim epidur lal normal yanii agri kesici gibi dusun bir nebze de olsa rahat bir dogum:)
Hakkinizda hayirlisi buymus cnm demek ki gercekten sagliksiz bebekmis cennette sizlere sefaatci olsun insaallah .. Rabbim istedigin zmnda sagliklikli bir evlat daha nasip etsin cnm

Bence de önce yasal dayanağını bulun. 147den bilgi alabilirsin belki istemediğin takdirde şikayet kaydı oluşturmadan bilgi veriyorlar. Çok zormuş şartlarınız Allah yardımcınız olsun ama en azından nöbette kolaylık sağlarlar belki

Rabbim sabir versin cnm insallah bir an once atlatir toparlanirsin.her sey bir imtihan bizleri neler bekliyor Allah bilir.

Herkes ögrenmiş bebeginin cinsiyetini masallah en kücük hafta benimki sanirsam 13. Haftadayiz biz dogum adet tarihime gore 2 nisan oluyo ama sezeryan olacagi icin martta alinacak

Rabbim sabir versin cnm insallah bir an once atlatir toparlanirsin.her sey bir imtihan bizleri neler bekliyor Allah bilir.

Ayy tşkler söyleyim bakalm kontrolde
Siz hangi şehirdesiniz fiyatı ne kadarrdı epidural doğumun. Ben kayserideyim ortalama 2-3 bin arası

Ayy tşkler söyleyim bakalm kontrolde
Siz hangi şehirdesiniz fiyatı ne kadarrdı epidural doğumun. Ben kayserideyim ortalama 2-3 bin arası
Rica ederim cnm ne demek . ama cok pahali yaa benim extra 600 tl ilave edilmişti gerci 5 sene önce böyleydi ama simdi de olsa olsa 1200 olsun ben henuz epidurali sormadim artti mi o kadar acaba fiyatlar

Teşekkürler canım öğrendiğim iyi oldu. Uykuya dalana kadar en azından dikkat ederim sonrası Allah kerim Bu arada boğazım şişiyor galiba kötü bir yanma var. Öneriniz var mı ne yapsam

Sıvı tüket canım bol bol , bal yemeyi veya suya falan katıp içmeyi dene... Meyve yemeyi ihmal etme. Geçer inşallah çabucak geçmiş olsun

hamilelik sendromu sendede mevcut Rabbim hayirlara yorsun insallah . vakti zamaninda gelsinler minik melekler. sol yatmanin faydasi sag tarafa baski yapmamak kan akisinin daha kolay olmasi icin. bende simdi her pozisyonda yatiyorum gobek fln yok. o yuzden rahatim.

Eveet benimde oyle bildigin adet sancisi iki haftadir boyle korkuyorum bende. Insallah normaldir
Bende de bayadır var canım en son çarsamba gittim kontrole sıkıntı yok şükür. Gaz felan olabilir diye düşündüm çünkü daha öncede bu sekilde sıkıntı yasamıstım. Ya da rahminde büyümesinden kaynaklı.

Evet gerçekten cok cok uzun en azindan nobet vermeyebilirler tamamiyle idareye bağlı bi durum bana kendiliğinden yazmadilar nobet oyle bir talepte bulunmadığım halde zorlarlarsa da doktorunuzdan rapor alin benim çarşambalai 7 saat dersim var öğlen 1 de baslayip aksam 6.30 da bitiyor ben o gun bile yorgunluktan ölüyorum hergün okadar saat çalışmak zor gercekten.idarenizle bi konusmayi deneyin belki ders yukunu azaltirlar.

Kızlaarr forumda gezinirken bir konu gördüm :) nub teorisinden sonra skull teorisi ... Belki aranızda bakanlar veya bilgisi olanlar vardır. Bir göz atın isterseniz bebeklern kemik yapısına göre cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş. Daha doğrusu kafayapısındaki kemiklere göre...
Bende doğru sonuç verdi. Tabiki doktorumun söylediği sonuca göre ...

Hiç duymamıştım, bende bi bakıyım birazdan:)

sizin kacinci sezeryaniniz olacak canim.
benim 4. olacagi icin ayni senin gibi her dakika ayni duygular korku icindeyim ya bisey olirsa amelyattan cikamazsam diye
Korkma canım işte ilkte olsa korkuyor insan ama tabi benim riskim daha fazla benim de 4. Sezaryen ama bir dr karın ameliyatım var yani 5. Kesiğim olacak ama doktorum olumsuz bişey söylemiyor hiç Allah'a emanetiz

Kızlaarrrrrr ben daha yeni yattım yorgundum da. İki dakika gecmeden ilk net tekme geldiiii, 4 5 gündür olanlardan daha şiddetli ve belirgindi. Oğluma hamileyken bu his için elim karnımda gezerdim. Şimdi yine baslar elim karnıma gitmeye:) darısı hepinizin başına inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…