- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #10.081
en azından nöbet tutmamak için dr. dan rapor alabilirsin. ben devletteyim ama serklaj olduğum için erkenden aldım nöbet tutamaz raporumu. tüm teneffüs ayakta geçiyor ve merdiven inip çıkmak zorunda kalacaktım.Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, benim canım inanılmaz sıkkın... özelde öğretmenlik yapıyorum diye sizlere bahsetmiştim. Yoğun bir tempodayız sabah 8.30 akşam 18.00 çalışıyorum ve bugün nöbetçi olduğum için sabah 7.30 akşam 18.30 çalıştım ama trafik berbattı ve ben eve geldiğimde saat 9 olmuştu... şuan ayaklarım yorgunluktan titriyor o trafikte araba kullanmaktan başım çatlıyor. Asıl sormak istediğim nette araştırmalarıma göre gebe kadınşar 7.5 saatten fazla asla çalıştırılamazmış, özel sektörde çalışıp böyle bir talepte bulunan oldu mu? Ve ben nasıl böyle bir talepte bulunucam bu yoğunlukla lütfen fikir verin...
Bende bugun 15 bitiyor ara ara bebek degil ama suyun hareketlerini hissediyorum sanki sabahları dsha çok ikinci Bebegim bu dr 18. Hafta da net hiddedersin dedi.:)Kızlar bebişlerin hareketlerini tam olarak hisseden varmı? Biz 16 haftalık olduk ama cok hissedemiyorum :/
Canim ben oglumh epidural normal dogum yaptim gercekten rahatti ki benim.ilk dogum diye yarim epidrual oldu ona ragmen ozellikle son cmlerde o cildirtan sancilari rahat atlattim hatta uyudum doguma 15 dk kala enerji yuklemis oldum :) ben ins rabbim nasip ederse ikinciyi de epidural yapicam tavsiye ederim :)Arkadaşlar aranızda daha önce epidural , ağrısız doğum deneyen oldumu veya bu hamileliğinde düşünen.
Ben , bu kez istiyorum ama önce doktoruma danışacağım.
Sizlerden varsa yaşayan tecrübelerinizi paylaşın lütfen...
Tavsiye ederim cnm ben yaptim epidur lal normal yanii agri kesici gibi dusun bir nebze de olsa rahat bir dogum:)İlk doğumum olacak ve ben de epidural istiyorum inşallah sezaryenlik bir durum çıkmaz çok korkuyorum Sezaryenden seninde mi ilk doğumun
Hakkinizda hayirlisi buymus cnm demek ki gercekten sagliksiz bebekmis cennette sizlere sefaatci olsun insaallah .. Rabbim istedigin zmnda sagliklikli bir evlat daha nasip etsin cnmmerhaba arkadaşlar
Öncelikle tüm güzel Dualar için hepinizden Allah razı olsun
Bebeğimin kalbi durdu ve yarın ölü Doğum yapıcam
Aslında Doğumdan ziyade kızlarıma kardeşlerinin vefat ettiğini söylemek daha zor oldu.
Herşey takdir-i ilahi. Rabbim verdi ve o aldı. İnşallah imtihanı alnımızın akıyla geçmişizdir.
Evimde ki hüzün bulutları inşallah tez zamanda dağılır...
Benim için dua edin yarını hayırlısıyla atlatim
Bence de önce yasal dayanağını bulun. 147den bilgi alabilirsin belki istemediğin takdirde şikayet kaydı oluşturmadan bilgi veriyorlar. Çok zormuş şartlarınız Allah yardımcınız olsun ama en azından nöbette kolaylık sağlarlar belkiArkadaşlar herkese iyi akşamlar, benim canım inanılmaz sıkkın... özelde öğretmenlik yapıyorum diye sizlere bahsetmiştim. Yoğun bir tempodayız sabah 8.30 akşam 18.00 çalışıyorum ve bugün nöbetçi olduğum için sabah 7.30 akşam 18.30 çalıştım ama trafik berbattı ve ben eve geldiğimde saat 9 olmuştu... şuan ayaklarım yorgunluktan titriyor o trafikte araba kullanmaktan başım çatlıyor. Asıl sormak istediğim nette araştırmalarıma göre gebe kadınşar 7.5 saatten fazla asla çalıştırılamazmış, özel sektörde çalışıp böyle bir talepte bulunan oldu mu? Ve ben nasıl böyle bir talepte bulunucam bu yoğunlukla lütfen fikir verin...
Rabbim sabir versin cnm insallah bir an once atlatir toparlanirsin.her sey bir imtihan bizleri neler bekliyor Allah bilir.merhaba arkadaşlar
Aslında Doğumdan ziyade kızlarıma kardeşlerinin vefat ettiğini söylemek daha zor oldu.
Herşey takdir-i ilahi. Rabbim verdi ve o aldı. İnşallah imtihanı alnımızın akıyla geçmişizdir.
Rabbim sabir versin cnm insallah bir an once atlatir toparlanirsin.her sey bir imtihan bizleri neler bekliyor Allah bilir.merhaba arkadaşlar
Ayy tşkler söyleyim bakalm kontroldeBende bugun 15 bitiyor ara ara bebek degil ama suyun hareketlerini hissediyorum sanki sabahları dsha çok ikinci Bebegim bu dr 18. Hafta da net hiddedersin dedi.:)
Canim ben oglumh epidural normal dogum yaptim gercekten rahatti ki benim.ilk dogum diye yarim epidrual oldu ona ragmen ozellikle son cmlerde o cildirtan sancilari rahat atlattim hatta uyudum doguma 15 dk kala enerji yuklemis oldum :) ben ins rabbim nasip ederse ikinciyi de epidural yapicam tavsiye ederim :)
Tavsiye ederim cnm ben yaptim epidur lal normal yanii agri kesici gibi dusun bir nebze de olsa rahat bir dogum:)
Hakkinizda hayirlisi buymus cnm demek ki gercekten sagliksiz bebekmis cennette sizlere sefaatci olsun insaallah .. Rabbim istedigin zmnda sagliklikli bir evlat daha nasip etsin cnm
Rica ederim cnm ne demek . ama cok pahali yaa benim extra 600 tl ilave edilmişti gerci 5 sene önce böyleydi ama simdi de olsa olsa 1200 olsun ben henuz epidurali sormadim artti mi o kadar acaba fiyatlarAyy tşkler söyleyim bakalm kontrolde
Siz hangi şehirdesiniz fiyatı ne kadarrdı epidural doğumun. Ben kayserideyim ortalama 2-3 bin arası
Hımmm , artmıştır mutlakaRica ederim cnm ne demek . ama cok pahali yaa benim extra 600 tl ilave edilmişti gerci 5 sene önce böyleydi ama simdi de olsa olsa 1200 olsun ben henuz epidurali sormadim artti mi o kadar acaba fiyatlar
Teşekkürler canım öğrendiğim iyi oldu. Uykuya dalana kadar en azından dikkat ederim sonrası Allah kerimBu arada boğazım şişiyor galiba kötü bir yanma var. Öneriniz var mı ne yapsam
hamilelik sendromu sendede mevcutMerhaba sayfaları karıştırırken gördüm mesajını şok oldum. Neredeyse aynı rüyayı gördüm dün gece. 16 haftalık doğum yapıyordum ama çok sağlıklı bir bebekti ve kızdıTabi daha çok erken diye hem şaşkın hem de çok gergindim. Rabbim sağlık sıhhat versn hepimize ve yavrularımıza. Bu arada bu sola yatmaktan bahsedilmiş nasıl bir faydası var acaba
Bende de bayadır var canım en son çarsamba gittim kontrole sıkıntı yok şükür. Gaz felan olabilir diye düşündüm çünkü daha öncede bu sekilde sıkıntı yasamıstım. Ya da rahminde büyümesinden kaynaklı.Eveet benimde oyle bildigin adet sancisi iki haftadir boyle korkuyorum bende. Insallah normaldir
Evet gerçekten cok cok uzun en azindan nobet vermeyebilirler tamamiyle idareye bağlı bi durum bana kendiliğinden yazmadilar nobet oyle bir talepte bulunmadığım halde zorlarlarsa da doktorunuzdan rapor alin benim çarşambalai 7 saat dersim var öğlen 1 de baslayip aksam 6.30 da bitiyor ben o gun bile yorgunluktan ölüyorum hergün okadar saat çalışmak zor gercekten.idarenizle bi konusmayi deneyin belki ders yukunu azaltirlar.Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, benim canım inanılmaz sıkkın... özelde öğretmenlik yapıyorum diye sizlere bahsetmiştim. Yoğun bir tempodayız sabah 8.30 akşam 18.00 çalışıyorum ve bugün nöbetçi olduğum için sabah 7.30 akşam 18.30 çalıştım ama trafik berbattı ve ben eve geldiğimde saat 9 olmuştu... şuan ayaklarım yorgunluktan titriyor o trafikte araba kullanmaktan başım çatlıyor. Asıl sormak istediğim nette araştırmalarıma göre gebe kadınşar 7.5 saatten fazla asla çalıştırılamazmış, özel sektörde çalışıp böyle bir talepte bulunan oldu mu? Ve ben nasıl böyle bir talepte bulunucam bu yoğunlukla lütfen fikir verin...
Hiç duymamıştım, bende bi bakıyım birazdan:)Kızlaarr forumda gezinirken bir konu gördüm :) nub teorisinden sonra skull teorisi ... Belki aranızda bakanlar veya bilgisi olanlar vardır. Bir göz atın isterseniz bebeklern kemik yapısına göre cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş. Daha doğrusu kafayapısındaki kemiklere göre...
Bende doğru sonuç verdi. Tabiki doktorumun söylediği sonuca göre ...
Korkma canım işte ilkte olsa korkuyor insan ama tabi benim riskim daha fazla benim de 4. Sezaryen ama bir dr karın ameliyatım var yani 5. Kesiğim olacak ama doktorum olumsuz bişey söylemiyor hiç Allah'a emanetizsizin kacinci sezeryaniniz olacak canim.
benim 4. olacagi icin ayni senin gibi her dakika ayni duygular korku icindeyim ya bisey olirsa amelyattan cikamazsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?