2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bebişlerin hareketlerini tam olarak hisseden varmı? Biz 16 haftalık olduk ama cok hissedemiyorum :/

Been varim geceden beri uc dort defa vc deyim. Ictigim bir bardak su. Sola yatayim diye dusunup yatıyorum sonrasi hak getire bir bakıyorum yuz üstü yum

Bende öyleyim malesef. Bir çözümü var mı onu da bilmiyorum. Yoruldum sürekli eiwc gitmekyten. Sola yatmaktan çok sırt üstü uzanıyorum.

Bebek büyüdükçe idrar torbamiza baski yapıyor kızlar haliyle bu olacak malesef bi cozumu yok hatta bu durum hamileliğin sonlarına doğru daha da fazlalasacak idare edicez artık
Aksamları su icmeye korkar oldum ben 2 dk oturup hoppp wc.ye kalkıyorum, Nerde kaldı bu hamileliğin balayı aylarııı:) bende sola yatıyorum, omzum kolum uyuşuyo artık, arada bir sağa dönüyorum. Sırtüstü yatmamaya çalışıyorum rahatsız ediyor artık

Kızlar bebişlerin hareketlerini tam olarak hisseden varmı? Biz 16 haftalık olduk ama cok hissedemiyorum :/
Tam olarak hissedilmiyor canım ama ikinci gebeliğim vevbende 3 4 gündür gün içindeki minik tekmeleri hissediyorum. Şuanda böyle tek tük olması normal. İlerleyen haftalarda o tekmelerde düzene girecek. İlkse daha erken zaten korkma:)

Kızlar aklıma bir şey takıldı özellikle daha önce Doğum yapmış olanlara bi sorum olacak. Doğuma gidildiğinde yanınıza kaç kişi geldi ben sadece eşim ve annemin olmasını istiyorum yani Doğumdan önce sancı başladığında odada beklerken kimseyi almazlar değil mi öyle her gelen hasta yakınını odaya sokmazlar değil mi

valla hastaneye giderken kimseye haber verme. hem zaten akli olanda gelmez.

Hayır olsun inşallah canım :) ben de rüyamda hep erkek bebek görüyodum geçen öğrendik oğlum olacakmış :) senin de gönlünden geçen olur inşallah ❤
benim 2 oglum var. 2sinede hamileyken erkek gordum oylede oldu. hatta 2.ci oglumuda ruyamda tek basima doguruyordum. hayirlisi sabirla bekliyoruz bir daha ki kontrolu.

ben de hissedemiyorum. serklaj oldum , ondan önceki kasılmaları hareket sanıyodum cahillik işte. kasılmalar geçince karnımda bi hareket yok. 17+2 yim

Eşime de şimdiden bunun sözünü verdirdim zaten. Tabi önce Allah'ın izni ile o zamana kadar ne olur bilinmez. Dedim Allah izin verirse Doğuma giderken annemi alıp gidelim başka da kimseye demiyelim doğunca haber veririz gelip görmek isteyen görür ama öncesi için asla ve asla yanımda senden ve annemden başka kimse olmasın dedim düşündükçe şimdiden kasılıyorum

benim rahim ağzına dikiş atıldı orda ameliyat saatimi beklerken doğum sancısı çeken biri vardı. 3 yatak yan yana.. özel hastane hani ucuz da bi yer değil. daha sonra onları başka yere alıyolar mı ağrıları şiddetlenince acaba. orda sorsam daha iyi olurmuş aslında.. herkesin içinde sancı çekmek istemem şahsen

Aynı şekilde ben de istemem. Bir de özel hastane ve 3 kişi bir de onların da yakını vardır olur odada 10 kişi ya bu düşünce takıntı gibi olacak bana doktora gittiğimde kesinlikle sorcam bunu ben de özele gidiyorum tek kişilik odalar vardır illaki

Bende tam 15 haftalığım şu 20 haftalar gelse bebeğimş hissetsem diye sabırsızlanıyorum Rabbim hepimize güzel günler göstersin inşallah şu haftalar çabucak geçse

bende aynı oyle dusunuyorum canım. :) hemen hıssedelım bebıslerımızı. bazen bole gıdıklama gıbı bıseyler hıssedıyorum o bıle hosuma gıdıyor fazlasıyla:)

Kendi odan olacak canım tabi özel hastanede doğum yapacaksan.
Bende senin gibi düşünüyorum , başkalarının yanında ne sancı çekmek nede onlarınkini görmek istemiyorum etkilenirim diye.
Diğer doğumlarımda kendi odamda çektim tüm sancılarımı , sadece açıklığa bakacakları zaman hemşire gelip çağırıyordu doğumhaneye...

Bir bardak su içip 10 sefer wc.ye cıkan var mıııı :)) ya da şu sola yatma meselesine ayak uyduramayan :))
Ben varim canim. Sabaha kadar wc bekliyorum gina geldi vallahi. Sola yatmaya calisiyorum bende. Ya 10 gundur adet sancilarim basladi gene sendede var mi ayni haftadayiz ?

bende aynı oyle dusunuyorum canım. :) hemen hıssedelım bebıslerımızı. bazen bole gıdıklama gıbı bıseyler hıssedıyorum o bıle hosuma gıdıyor fazlasıyla:)
Hapşırma sonrası o 5 saniye karnında seyrime oluyor mu çok ? Hapşırma dan sonra ben afedersin bebeğim diyorum hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…