2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gözünaydın canım, şükür herşey yolundaymış, çok sevindim:) Allah hepimizin yardımcısı olsun kimseler mağdur olmasın inşallah

Aynen canım biz sabırsızızda işte napcan bir ay daha bekle işte doktoru dimi. Yok illa öğrencem böyle teorilerle avutuyoruz kendimizi
Size tahminde bulunmadımı hiç.
Valla bilmiyorum benim doktorda attımı tuttumu :) 11 haftalık erkek dedi :)
Gerçi diğer abilerimizide 11 . Haftada öğrendik doğru sanırım.
10 gün var daha benim kontrole de geçmiyor günleerr

Merhaba arkadaşlar keyifler nasıl hala benim gibi cinsiyetini öğrenemeyenlerde varmış haftaya cumartesi bizimde randuvu inşallah ozaman öğreniriz. Çok merak ediyorum bu gece emekleyen bir bebek vardı evimizde oğlumuzmuş adı da özgür daha öncede ilk öğrendiğimde hamileliğimi cemre adında kız çocuğum oldugunu görmüştüm. Gelde yor şimdi bişeye.

Çok şükür canım dün acile gittğinde kanamam var yazmışsın endişelenmiştim ama seni tedirgin etmemek için yazmadım.Çok sevindim bebişin iyi olmasına.

Tek tek etiketleyemedim. Çok teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsınız. İnşallah hepimizin hamileliği sağlıklı bir şekilde ilerler ve miniklerimize sağ Salim kavuşuruz. Sıkıntısı olanlara da Allah şifa versin sabır versin

Bugün normal doğumu vardı doktorun hemşireler gelip gidip açılması şu kadar oldu diye doktoru bilgilendiriyordu çok heyecanlı birşey :)

Kızlar ya benim canım olmadık şeyler istiyor bınları yaşayan var mı benim gibi iyice homili gırtlak oldum çok aşırı yemiyorum ama az az sık sık sürekli canım bişeyler istiyor bugün de mango ve ahududu çekiyor canım nerden bulabiliriz acaba hangi marketlerde bulunur Ki

Bulabilme ihtimalin var bunları. Benim canımın çektiği şey ancak doğumdan sonra mevsimi geliyor o yüzden hiç söylemeyim bile. O Aklıma geldikçe limon yiyorum

Mango dedinde balayı anılarım aklıma geldi canim balayına maldivlere gittik tüm yemeklere domates niyetine mango ve papaya kullaniyorlar bildiğin tatlı sekerli yemekler hayal et :) buyuk marketlerde bulabilirsin mangoyu gerci mevsimimi bilmiyorum ama ahududu dediğin yaban mersini dedikleri şey mi acaba onu hic bilemedim.

Doğum ayı gelenlerin topiğini dolaşıp duruyorum bende:) mesajlaştıkları saatlere bakıyorum 7/24 online haldeler, bu minnaklar insanı zombiye çeviriyor:)

Bulabilme ihtimalin var bunları. Benim canımın çektiği şey ancak doğumdan sonra mevsimi geliyor o yüzden hiç söylemeyim bile. O Aklıma geldikçe limon yiyorum
Hamileler için bi site buldum ama internet üzerinden geliyor kapıda ödeme Yok kredi karıyla her şey var canım oradan TEM'in edebilirsin bende eşime söyledim büyük Migros ve Carrefour larda olur dedi akşamı dört gözle bekliyorum ben geçen rüyamda pişmiş bıldırcın Eti gördüm ama canım hiç istemedi ondan değil yani hiç yemedim yemem de zaten alayım dedi eşim Yok yemem biliyorsun dedim ama neden gördüğüm hala bi muamma

İnternete de bakmıştım aşeriyorum.com diye bi site var ama orda da yoktu. Rüyanın belli bi anlamı olabilir bıldırcın Eti yemek diye bak istersen

Sanırım aynı şeyi istiyoruz:)) inat gibi mevsimi geçince canım istedi:)
Senin canının istediği şey erik ise o da vardı internette. Ya bnmki hiç bulunacak gibi birşey de değil o yüzden canı isteyen olur bir de bulamaz diye yazamıyorum kendimin neler çektiğini biliyorum çünkü bir başkasına daha yaşatmayayım bu acıyı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…