2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Alternatifi olan bişey değil o zaman seninki, hımm araştırayım dicem ama başka ne olabilir bilemedim ki:)

İnternete de bakmıştım aşeriyorum.com diye bi site var ama orda da yoktu. Rüyanın belli bi anlamı olabilir bıldırcın Eti yemek diye bak istersen
Yemedim sadece gördüm rüyada da yemek istemiyordum öyle şeyleri yemem çünkü bakayım ama yine de merak ettim

Korkma canım işte ilkte olsa korkuyor insan ama tabi benim riskim daha fazla benim de 4. Sezaryen ama bir dr karın ameliyatım var yani 5. Kesiğim olacak ama doktorum olumsuz bişey söylemiyor hiç Allah'a emanetiz
Hepimizin hakkinda hayirlisi insallah

Hepimizin hakkinda hayirlisi insallah
Amin canım korkma ben ameliyatımda 6. Gün kalkıp gezmeye çıkmıştım çünkü çok strese girmiştim daha pansuman yerim duruyordu bandım da zor zamanlardı ama geçti ilkten daha kolay oluyor aslında tecrübeli oluyorsun Allah'ın izniyle bişey olmaz burada bi arkadaş var 6. Kestiğini olacak 4. Ve 5. De bi problem olmamış yani sezaryen artık 4 den fazla yapılabiliyor her doktorun harcı değil o ayrı mesele tabi

Merhaba kizlar. Herkes iyidir insallah. şu bebegin hareketlerinide bi hissetseydik daha iyi olcakti. valla. anca 2 3 haftayi bulur daha .
Mrb canım ben bu sabah ufak bi tekme darbesi aldım bebeğimden sabahları daha kıpır kıpır oluyor sanırım acıkıyor zaten hep sola meyilli hatta göbeğimin sol tarafı sağ tarafına nazaran daha sert ve büyük sağ taraf daha çökük duruyor ben buradayım diyor yani biz 16 haftadayız ama benim 4. Gebeliğim biraz erken hissetmem normal zaten hissetmek için ya uzanmak gerekiyor sadece göbeğe konsantre olmak gerekiyor şu an bile sağlıklı olsunlar da zaten 2,3 haftaya çok hareket ediyorlar demeye başlarız

Tahminde bılunduda şöyle oldu bizim
Gittik ultrasona girdim bizimkinin pozisyonu uygun değilmiş aynı zamanda ikili testide olucaktı doktor evirdi çevirdi olmadı sonra dediki sen bi gezin gel:) 20dk hastaneyi tavaf ettik:)sonra tekrar ultrasona girdik pozisyonu değişmiş ense kalınlığı ölçtü cinsiyete bakıyor ama belli değil yine evirdi çevirdi uzun uzun baktı doktor pek belli olmuyor dedi ikisi arasında kaldım ama bi tahminim var ama kimseye söylemeyin siz yinede dedi tamam dedik:) kıza benzetiyoruö dedi ama bi dahaki kontrole netleşir değişebilirde dedi öyle deyince bende kaldım böyle bir ay bekleyecez

Anladım canım hayırlısı olsun bakalım.
10 gün sonrada benim.var dayanamayıp biraz daha erken gitmeyi düşünüyorum :)

Anladım canım hayırlısı olsun bakalım.
10 gün sonrada benim.var dayanamayıp biraz daha erken gitmeyi düşünüyorum :)
Senin kontrolün yakınmış ne güzel:) inşallah gönlündeki olur. Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah:)

Merhaba kızlar.
Ben de 17 haziran sat olup su an 14. Haftanin içindeyim.
Mart 24 gibi dogum görünüyor fakat oğlum da sezeryan olmak durumunda kaldigim icin muhtemelen öne gelicek tarih ama yine kendi gelmesini istedigi an gelsin diye bekletmek istiyorum.
Cinsiyetimiz kız insallah saglikla katilir aramiza oğlum kiz kardesim olsun diye diye Allahim da verdi cok şükür
Haziran ayinda kimyasal geçirip hic regl gormeden kaldım hamile o kadar beklemiyordum ki o ay kan verdigimde 12binli sonuc çıktı 12 gun gecikme ile rahatlik hep bi bebegi getiriyor kesin bilgi

Kızlar bende geniz akıntısı başladı, bazen kokuda hissediyorum ama öyle grip belirtisi felan yok. Forumda araştırırken gördüm hamilelik boyunca sürebiliyormuş. Sizde de var mı böyle bit durum?

Allah yardimcin olsun canim...

Kızlar bende geniz akıntısı başladı, bazen kokuda hissediyorum ama öyle grip belirtisi felan yok. Forumda araştırırken gördüm hamilelik boyunca sürebiliyormuş. Sizde de var mı böyle bit durum?
Bnde var geniz akıntısı bide burun tıkanıklığı var cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…