2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım ben ona baktım hiç anlayamadm bişey ya bi bakıyorum kız bi bakıyorum erkek

Ay ne güzeell :) darısı bizlere inşallah ama benim daha çok zamanım var galibaa

Kizlar riskli gebelik perinatoloj doktor. Taniyan varmi istanbul avrupa yakasinda. Ayrica 20 haftada yapılan ayrintili dobler yaptirmayi dusunuyormusunuz. Fiyatlarida baya yuksek

Cnm bulantilrm muhtemeln idrar yolu enfeksiyonndn dedi Dr.m.tatildn döndükten sonra başladı.üstüne baş dönmesi de çıktı.o da su kaybından diye söylelr bilmyrm.emzirirken hamilelik aslında zor.çok çok iyi beslenmen gerekiyor.

Arkadaşlar merhaba pek giremedim son zamanlarda umarım hepiniz iyisinizdir. Bebisimin cinsiyetini öğrendim bir oğlum olacak Allah nasip ederse , burada da ultrason fotolarimdan hep erkek denmişti doğru çıktı :)

Arkadaşlar bu arada ben vitamin hapını kullanamadım çok yan etkisi oldu benim gibi olup buna bir çare bulan var mı? Doktor şimdi de kan ilacina başlatıyor hap istemedim şurup verdi kullanan var mi aranızda aç mi yok mu icsem daha rahat ederim tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Gecmiş olsun cnm peki enfeksiyonun için ilaç verdimi yada şase? Bnmde çok sık tekrarlıyor, sadece şase yazmış tahlil bile yapmadan. Bu arada boyun düzleşmesi felan varsa o da tetikler dönmeyi. Herseyin başı su anlaşılan, bnde ne desem su iç diyor:))

Çıktım şimdi çok şükür iyi bir sıkıntı yok kaşık ağrısı için çok normal dedi bebek 20. haftaya kadar yukarı çıkar rahatlarsın dedi. Kanama için de Progestan verdi bir hafta kullan dedi tedbir için herhangi bir kanama görmüyorum rahim içinde dedi cinsiyetini göremiyorum dedi iyi olduğunu duydum ya hiç söylemeseniz de olur dedim zaten açmıyor dedi 10 gün sonra randevum vardı zaten o zaman söylerim dedi. Kısacası bebek iyi keyfi yerinde kıpır kıpırdı çok şükür haftasından önde gidiyor dedi çok şükür

Gozun aydin canim cok sevindim Allaha emanet yavrularimiz.kendini yorma dinlenmeye calis

Kızlar selam nasılsınız güzel haberler alıyoruz çok şükür biz 16. Haftamız bu gün doldu ama cinsiyet öğrenemedik hareketleri hissetmeye başlayan varmı

Amaan boşver bende nub teorisine bakıyorum , bütün bebeklere kız diyorum :) yada doktorumda söylediği için yakın hissettim o bilgileri
Aynen canım biz sabırsızızda işte napcan bir ay daha bekle işte doktoru dimi. Yok illa öğrencem böyle teorilerle avutuyoruz kendimizi

Kızlar günaydın cok acil bisey sorucam aranızda AFP testi yaptırıp sonuçlardan anlayanız varmı, yardımcı olurmusunuz yaş 35 gebelik haftası 15+5

Eklentiler

• 20170923_115453.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…