2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Hormonlardan mı kaynaklanıyor acaba. Neredeyse 1 hafta olacak canım ama bazen cok sık geliyor ve huzursuz ediyor. Seninde koku hissettiğin oluyor mu?
Yok ben koku hissetmiyorum sadece akıntı var hormonlardan sanıyorum yada hava değişikliğide olabilir benim yeni başladı çünkü

Yok ben koku hissetmiyorum sadece akıntı var hormonlardan sanıyorum yada hava değişikliğide olabilir benim yeni başladı çünkü
Evet mevsimsel de olabilir. Son birkaç gündür hissediyorum bende kokuyu. İnşallah sende olmaz koku. Zaten burnumun radarları hep açık ne var ne yok herşeyin kokusunu alıyorum:))

Ahhh kızlar Ne güzel hava serinledi derken yağmurların başlamasıyla Benim romatizmam hortladı romatait artirit hastasıyım ilacımı düzenli kullandığım halde fena durumdayım sağ elimi kullanamıyorum sağ ayağıma basamıyorum ağrılar sızılar içinde ağlaya ağlaya uyumaya çalışıyorum umarım uzun sürmez geçen bir iki güne

Gecmis olsun canm benim de nemli havalarda bacaklarim cok agriyor ama bunun icin.hic dr gitme firsatim olmadi. Bu hastaligin teshisi nasil yapiliyor acaba? baska belirtileri de var mi?

Evet mevsimsel de olabilir. Son birkaç gündür hissediyorum bende kokuyu. İnşallah sende olmaz koku. Zaten burnumun radarları hep açık ne var ne yok herşeyin kokusunu alıyorum:))
Evet koku hassasiyeti bendede var deterjan bile insanın midesini bulandırırmı ya. Parfüm deterjan bunlar bile beni rahatsız ediyor. Bende bide nefes darlığı var bazen zor nefes alıyorum internetten baktım gebelikte notmal diyor ama doktora gittiğimde söyleyeceğim yinede
Çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah

Kızlar bende geniz akıntısı başladı, bazen kokuda hissediyorum ama öyle grip belirtisi felan yok. Forumda araştırırken gördüm hamilelik boyunca sürebiliyormuş. Sizde de var mı böyle bit durum?
Malesef burun tıkanikligi sorunu bende de var. Uykuya dalarken cok zorlaniyorum. Normalde hic tikanmaz burnum, alerjik bir durumum da yok bildigim kadariyla. İlac da alamiyorum deniz suyuyla temizlemeye calisiyorum ama zor gercekten...

Kızlar hepinize merhaba.netim yoktu yeni geldi.hemen yazayım dedim özledim sizleri.dün dr gittik.cok şükür şimdilik hersey yolunda.ayrıca cinsiyeti öğrenenler kervanında bende varmış.gönlümden geçen kız idi ama oglumun gönlünden geçen oldu.ikinci oglusum yolda.ruyamdada bir gün önce mavi beyaz balonlar görmüştüm.sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da gerisi boş.bende artık isim düşüneceğim.soyismimiz kaya.önerilerinize açığım kızlar.

ikbal05 çok üzüldüm canım Allah yar ve yardımcınız olsun. Bol sabır diliyorum. Evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin rabbim. Meleğin cennette seni bekliyor olacak

Selam bayanlar. İyi pazarlar. Kız çocuk delisi ben. Bir erkek annesiymişim. Her şey yolunda görünüyor çok şükür. Multivitamine gectik 16. Haftada. Kendime bir de çatlak önleyici krem aldım. Ona başlıyorum. Mide yanması ve reflüm için de rennie şurup verdi. Hiçbir zararı yokmuş bilesiniz. Bittikçe git al dedi. Bizde durumlar böyle. Sevgiler hepinize.

Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinler inşallah. Kız çoçuk delisinden oğluna aşık bi anneye dönüşeceksin desene :) Bende gaviscon şurup kullanıyorum eş değer sayılırlar aklında olsun.

Geçmiş olsun canım, inşallah çabucak geçer
Bende tiksiniyorum parfümlerden yumuşatıcılardan. Sadece sıvı deterjanın kokusu rahatsız etmiyor:) kullandıgım parfümü başka bir arkadaşımda beğenip almıştı ilk hamileliğimde, onda o kokuyu duyunca midem almadı bir daha kullanamadım. Bu kez parfüm felan kullanmıyorum:) nefes darlığı normal canım, bende de var ilkinde bu derece değildi hatta. Yine de dr.una söyle ama korkma normal yani:)

Gecmis olsun canm benim de nemli havalarda bacaklarim cok agriyor ama bunun icin.hic dr gitme firsatim olmadi. Bu hastaligin teshisi nasil yapiliyor acaba? baska belirtileri de var mi?
Sağol canım benim yaklaşık 6sene önce çıktı çok eklem ağrılarım oluyordu romatolojiye gittiğinde kan testleri var onu yapıyorlar değerlerinden belli oluyor zaten iltihaplı romatizma benimki bebeklere zarar verecek diye çok korkuyorum ağrılarım arttığı zaman bahar dönemleri kabus oluyor resmen bana.

Burun tıkanıklığı 2 gündür beni deli etti. Grip gibi tıkalı. Sürekli çekme ihtiyacı duyuyorum. Ve akıntım arttı baya. Hareketleri hisseden var mı ? :) ara ara mınik kanat çırpmaları hissediyorum :) ama çok net değil :)

Geçmiş olsun canım ben de hissetmiyorum hala merak ediyorum arada ağrı gibi oluyo ama bebeğim mi yapıyo emin olamıyorum :))

Hadi gozunuz aydin cnm ilk bebek mi :) benimde vitaminlere baslatti rennie verdi doktor cinsiyet zar zor ugrasa ygrasa ssnki erkek dedi ama ben kiz olmasini diliyirum hala :) bir oglim var birde kiz olsun insaallah iki hafta sonra tekrar kontrol var bakalim en hayirlisi olsun ama gonlumuze de gotr olsun insaallah

Bende ara ara minik minik biseyler hissediyorum net değil az kaldi 18. Haftada tekmeler netleşir. Ben bugun sabahtan beri sol kasigumda ara ara vuran ufak agrilar var simdi kesildi normal mi acaaba yaa bir dogsalar sagsalim

Bende parfüm kullanmıyorum bide zararı olur belki solumak filan diye. Deterjanıda makinaya burnumu kapatıp koyuyorum nefes darlığı sıkıntı gerçektende bazen nefesimi döndüremiyorum korkuyorum mevsimselde heralde ama gebelik ve mevsim geçişi deyip rahatlatıyorum kendimi:) bugünlerde geçicek inşallah. Bebeğimizi kucağımıza alınca hepsini unuturuz

Aynen öyle canım, büyük pay gebelikten yana:) bende 2 3 haftadır var artık alıştım nefesimi tam alamamaya, bi de derin nefes alma ihtiyacım oluyor böyle olunca:) görende 9 aylık felan sanar :))

Aynen öyle canım, büyük pay gebelikten yana:) bende 2 3 haftadır var artık alıştım nefesimi tam alamamaya, bi de derin nefes alma ihtiyacım oluyor böyle olunca:) görende 9 aylık felan sanar :))
Ahahah aynen. Zaten kimseyede söyleyemiyorum sanki 9aylıkmışız gibi naz yapıyo diye düşünmesinler diye. Kendim bile düşünmüyo değilim yani millet karnı burnunda nasıl geziyo ben iki adımda yoruluyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…