- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #10.181
Bende akrabalar felan olduğunda çaktırmamaya çalışıyorum, yoksa dırdırdır söyleniyolar. Bu bebek seni yoruyor, ağır geçiriyosun vs vs. Sen söylemesen ben bunları yaşamıyodum sanki:) her gebeliğin aynı geçmediğini bile bile insanı gıcık ediyolar kendi kızlarıyla kıyaslıyolarAhahah aynen. Zaten kimseyede söyleyemiyorum sanki 9aylıkmışız gibi naz yapıyo diye düşünmesinler diye. Kendim bile düşünmüyo değilim yani millet karnı burnunda nasıl geziyo ben iki adımda yoruluyorum diye
Haklisin canim elhamdulillah 3 sezeryanimda cok guzel gectiAmin canım korkma ben ameliyatımda 6. Gün kalkıp gezmeye çıkmıştım çünkü çok strese girmiştim daha pansuman yerim duruyordu bandım da zor zamanlardı ama geçti ilkten daha kolay oluyor aslında tecrübeli oluyorsun Allah'ın izniyle bişey olmaz burada bi arkadaş var 6. Kestiğini olacak 4. Ve 5. De bi problem olmamış yani sezaryen artık 4 den fazla yapılabiliyor her doktorun harcı değil o ayrı mesele tabi
İlk bebek. Yaş 33. Geç olsun güç olmasın. Sağlıklı olsun. Rahat sakin cici bebek olsun. Hayırlı evlat olsun.Hadi gozunuz aydin cnm ilk bebek mi :) benimde vitaminlere baslatti rennie verdi doktor cinsiyet zar zor ugrasa ygrasa ssnki erkek dedi ama ben kiz olmasini diliyirum hala :) bir oglim var birde kiz olsun insaallah iki hafta sonra tekrar kontrol var bakalim en hayirlisi olsun ama gonlumuze de gotr olsun insaallah
Ben de yoruluyorum. Daha simdiden. Yandık dedim.Ahahah aynen. Zaten kimseyede söyleyemiyorum sanki 9aylıkmışız gibi naz yapıyo diye düşünmesinler diye. Kendim bile düşünmüyo değilim yani millet karnı burnunda nasıl geziyo ben iki adımda yoruluyorum diye
Aynen benimkilerde ilk zaman biraz büyüdü sonradan fazla büyümüyor ama ben hep son haftalarda emzirme sütyeni kullanmıştım büyüdüklerinden değil ama lastik kısmı sıkmaya başlıyor. Asıl büyüme Doğumdan sonra olur süt dolmaya başlayınca ilk haftalar.Kızlar birşey sormak istiyorum size
Göğüsleri sadece hamile oldugumu öğrendiğim zamanlar biraz büyümüştü öyle kaldı kaç haftalık oldum hala fark yok...ben sanıyordum ki hafta hafta göğüslerimde büyüyecek.
Beni gibi olan var mı?
Yok cnm göğüsler surekli buyumeue devam etmez ilk uc ay buyudugu kadar kalır. Hatta oglumda cook az fark etmisti ama esas dogumsonrasi gör buyumeyi hele birde bebek minik midesi ufak sutu bitiremiyor sut biirkince oyyy agrisi ve o büyüklüğü varyaaa akillara zarar patlayacak gibi sıcacik olur birde :)) benimde suan da buyume durdu goguste ama bu gebeligimde cok büyüdü silikonlu gibii hep boyle kalsa keske sert sertKızlar birşey sormak istiyorum size
Göğüsleri sadece hamile oldugumu öğrendiğim zamanlar biraz büyümüştü öyle kaldı kaç haftalık oldum hala fark yok...ben sanıyordum ki hafta hafta göğüslerimde büyüyecek.
Beni gibi olan var mı?
Benm de normalde zaten küçük ne güzel büyür diyorsum doğuma artık o zaman :)Yok cnm göğüsler surekli buyumeue devam etmez ilk uc ay buyudugu kadar kalır. Hatta oglumda cook az fark etmisti ama esas dogumsonrasi gör buyumeyi hele birde bebek minik midesi ufak sutu bitiremiyor sut biirkince oyyy agrisi ve o büyüklüğü varyaaa akillara zarar patlayacak gibi sıcacik olur birde :)) benimde suan da buyume durdu goguste ama bu gebeligimde cok büyüdü silikonlu gibii hep boyle kalsa keske sert sert
merhaba canim benimde 4. gebeligim ve son bir kac gundur sag tarafimdan derinlerdeeeen kipirtilar hissediyorum yavas yavas . 3 .4 hafta sonra tekmelerden ayak diremelerinden tatli uykularini özleyeceksin inan bence bu gunlerin tadini cikarMerhaba kizlar. Herkes iyidir insallah. şu bebegin hareketlerinide bi hissetseydik daha iyi olcakti. valla. anca 2 3 haftayi bulur daha .
Benimde başta büyüdü sonra durdu hatta biraz küçüldü gibi geliyor şu araKızlar birşey sormak istiyorum size
Beni gibi olan var mı?
İnsanlar konuşur zaten susturamıyoruz ki herkes haddini bilse ne kadarda güzel olucak. En güzeli hiç şikayet etmemek derdini paylaşmamak çünkü derdini paylaşmadıkları gibi üstüne gereksiz yorum yapıyorlar. Ben şahsen kendi canımı sıkmamak için nasılsın dediklerinde iyiyim deyip konuyu geçiştiriyorum. En güzeli:)Bende akrabalar felan olduğunda çaktırmamaya çalışıyorum, yoksa dırdırdır söyleniyolar. Bu bebek seni yoruyor, ağır geçiriyosun vs vs. Sen söylemesen ben bunları yaşamıyodum sanki:) her gebeliğin aynı geçmediğini bile bile insanı gıcık ediyolar kendi kızlarıyla kıyaslıyolar
Bazen kendimden korkuyorum dışarda gezerken Hep böylemi olucam acaba diye. Nerdee eskiden fıldır fıldır gezen ben:)İlk bebek. Yaş 33. Geç olsun güç olmasın. Sağlıklı olsun. Rahat sakin cici bebek olsun. Hayırlı evlat olsun.
Ben de yoruluyorum. Daha simdiden. Yandık dedim.
Bebeğim sağda dediniz cinsiyetiniz belli mi acabamerhaba canim benimde 4. gebeligim ve son bir kac gundur sag tarafimdan derinlerdeeeen kipirtilar hissediyorum yavas yavas . 3 .4 hafta sonra tekmelerden ayak diremelerinden tatli uykularini özleyeceksin inan bence bu gunlerin tadini cikar
Aynem doğumu bekle bomba oluyorlar :)Benm de normalde zaten küçük ne güzel büyür diyorsum doğuma artık o zaman :)
Aynen bende de tam geçmemekle yorulinca daha da artan baya kotu belimin sol kisminda agri oluyor cok ayakta kalinca baya baya agriyor kalsiyum basladiniz mi bana sabah aksam verdi doktorum kan ilaci ve multi vitamine ilave olarak bu iyi gelecektir dedi gecmedi ama daha iyi sanki bakalim yeni basladim ilacaMerhaba hanımlar pek çok defa sorulara yanıt verdim ama bu sefer sorma sırası bende :)) bugün belim dehşet ağrıyor sabahtan beri geçmedi hani adet öncesi bel ağrısı yaşayanlarıniz varsa öyle bi ağrı 2 gündür biraz fazla yoruldum ondan mi acaba bugün nerdeyse sürekli yattım ama yattikca daha arttı sanki en yakın acil 80 km zaten acilde de 3 saniyeden daha fazla bakmıyorlar ben de pek panik yapmak istemiyorum ama ısrarcı bi bel agrisi:)) var mi yaşayanlar aranızda
gecmis olsun canim Allah acil sifalar versinmerhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. iki gündür hastaneye gidip geliyoruz oğlum hasta sürekli kusuyo hiç bişey yemiyo eşim de iş için şehir dışındaydı mahvoldum kasıklarım belim nasıl ağrıyo anlatamam inşallah biran önce iyileşir minik kuşum .
Geçmiş olsun n salgin var su aralarmerhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. iki gündür hastaneye gidip geliyoruz oğlum hasta sürekli kusuyo hiç bişey yemiyo eşim de iş için şehir dışındaydı mahvoldum kasıklarım belim nasıl ağrıyo anlatamam inşallah biran önce iyileşir minik kuşum .
Gecmis olsun Allah acil şifalar versin inşallahmerhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. iki gündür hastaneye gidip geliyoruz oğlum hasta sürekli kusuyo hiç bişey yemiyo eşim de iş için şehir dışındaydı mahvoldum kasıklarım belim nasıl ağrıyo anlatamam inşallah biran önce iyileşir minik kuşum .
Gecmis olsun cnm cidden hamileyken hasta cocuk zormus bizre yeni atlattık o kusma ishal durumunu cok beter cocuk süzülüyor iki gundemerhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. iki gündür hastaneye gidip geliyoruz oğlum hasta sürekli kusuyo hiç bişey yemiyo eşim de iş için şehir dışındaydı mahvoldum kasıklarım belim nasıl ağrıyo anlatamam inşallah biran önce iyileşir minik kuşum .
Bende de oluyorlar. Artık büyüdükçe yer açıyorlar kendilerine. Rahim genişledikçe onu tutan bağlar gerilirmiş. O yüzdenmiş o batmalar sancılar. :) Rbbim hepsine sağlık versin. Benim oğluş 151 gram olmuş. 2 gündür sağa yattığımda ağırlığı hissediyorum. Sağa doğru bişey kaymaya çalışıyor gibi :) ara arada hafif kıpırtılar var. Bir an önce tekmeler başlasın istiyorum :)Bende ara ara minik minik biseyler hissediyorum net değil az kaldi 18. Haftada tekmeler netleşir. Ben bugun sabahtan beri sol kasigumda ara ara vuran ufak agrilar var simdi kesildi normal mi acaaba yaa bir dogsalar sagsalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?