2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar birşey sormak istiyorum size
Göğüsleri sadece hamile oldugumu öğrendiğim zamanlar biraz büyümüştü öyle kaldı kaç haftalık oldum hala fark yok...ben sanıyordum ki hafta hafta göğüslerimde büyüyecek.
Beni gibi olan var mı?

Bende akrabalar felan olduğunda çaktırmamaya çalışıyorum, yoksa dırdırdır söyleniyolar. Bu bebek seni yoruyor, ağır geçiriyosun vs vs. Sen söylemesen ben bunları yaşamıyodum sanki:) her gebeliğin aynı geçmediğini bile bile insanı gıcık ediyolar kendi kızlarıyla kıyaslıyolar

Haklisin canim elhamdulillah 3 sezeryanimda cok guzel gecti
hatta 3 üde ayni hastanede oldu
amelyatin ertesi gunu kalkip tuvaletimi ve bebgimin her bakimini kendim yapabiliyordum. doktorlar hemsireler bile sasiriyordu siz türk kadinlari nekadar saglam ve guclusunuz derdiler bana .söyledigin gibi Rabbim bunuda hayirlisiyla sagsaglim atlatmak nasip etsin bana ve butun cennet goncalarinin yolunu gözleyenlere .
Allah razi olsun canim cok rahatlattin.

İlk bebek. Yaş 33. Geç olsun güç olmasın. Sağlıklı olsun. Rahat sakin cici bebek olsun. Hayırlı evlat olsun.

Ben de yoruluyorum. Daha simdiden. Yandık dedim.

Aynen benimkilerde ilk zaman biraz büyüdü sonradan fazla büyümüyor ama ben hep son haftalarda emzirme sütyeni kullanmıştım büyüdüklerinden değil ama lastik kısmı sıkmaya başlıyor. Asıl büyüme Doğumdan sonra olur süt dolmaya başlayınca ilk haftalar.

Yok cnm göğüsler surekli buyumeue devam etmez ilk uc ay buyudugu kadar kalır. Hatta oglumda cook az fark etmisti ama esas dogumsonrasi gör buyumeyi hele birde bebek minik midesi ufak sutu bitiremiyor sut biirkince oyyy agrisi ve o büyüklüğü varyaaa akillara zarar patlayacak gibi sıcacik olur birde :)) benimde suan da buyume durdu goguste ama bu gebeligimde cok büyüdü silikonlu gibii hep boyle kalsa keske sert sert

Benm de normalde zaten küçük ne güzel büyür diyorsum doğuma artık o zaman :)

Merhaba kizlar. Herkes iyidir insallah. şu bebegin hareketlerinide bi hissetseydik daha iyi olcakti. valla. anca 2 3 haftayi bulur daha .
merhaba canim benimde 4. gebeligim ve son bir kac gundur sag tarafimdan derinlerdeeeen kipirtilar hissediyorum yavas yavas . 3 .4 hafta sonra tekmelerden ayak diremelerinden tatli uykularini özleyeceksin inan bence bu gunlerin tadini cikar

Benimde başta büyüdü sonra durdu hatta biraz küçüldü gibi geliyor şu ara
İnsanlar konuşur zaten susturamıyoruz ki herkes haddini bilse ne kadarda güzel olucak. En güzeli hiç şikayet etmemek derdini paylaşmamak çünkü derdini paylaşmadıkları gibi üstüne gereksiz yorum yapıyorlar. Ben şahsen kendi canımı sıkmamak için nasılsın dediklerinde iyiyim deyip konuyu geçiştiriyorum. En güzeli:)
İlk bebek. Yaş 33. Geç olsun güç olmasın. Sağlıklı olsun. Rahat sakin cici bebek olsun. Hayırlı evlat olsun.

Ben de yoruluyorum. Daha simdiden. Yandık dedim.
Bazen kendimden korkuyorum dışarda gezerken Hep böylemi olucam acaba diye. Nerdee eskiden fıldır fıldır gezen ben:)

Merhaba hanımlar pek çok defa sorulara yanıt verdim ama bu sefer sorma sırası bende :)) bugün belim dehşet ağrıyor sabahtan beri geçmedi hani adet öncesi bel ağrısı yaşayanlarıniz varsa öyle bi ağrı 2 gündür biraz fazla yoruldum ondan mi acaba bugün nerdeyse sürekli yattım ama yattikca daha arttı sanki en yakın acil 80 km zaten acilde de 3 saniyeden daha fazla bakmıyorlar ben de pek panik yapmak istemiyorum ama ısrarcı bi bel agrisi:)) var mi yaşayanlar aranızda

merhaba canim benimde 4. gebeligim ve son bir kac gundur sag tarafimdan derinlerdeeeen kipirtilar hissediyorum yavas yavas . 3 .4 hafta sonra tekmelerden ayak diremelerinden tatli uykularini özleyeceksin inan bence bu gunlerin tadini cikar
Bebeğim sağda dediniz cinsiyetiniz belli mi acaba

Kızlar Mrb bugün hamilelik kıyafetlerimi almış bulunmaktayım iç çamaşırlarımı da aldım giyindim o kadar tatlı oldular Ki her şeyin tadını şimdi çıkarıyorum diğer hamileliklerimde hiçbir şeyin tadını çıkaramadım hiçbir şey istediğim gibi olmadı kafam rahat olmadı rabbim huzurumuzu bozmasın inşallah bu arada lc waikiki den aldım sonbahar kış için tunik kazak tarzı ürünler gelmiş bilginiz olsun

Benm de normalde zaten küçük ne güzel büyür diyorsum doğuma artık o zaman :)
Aynem doğumu bekle bomba oluyorlar :)
Aynen bende de tam geçmemekle yorulinca daha da artan baya kotu belimin sol kisminda agri oluyor cok ayakta kalinca baya baya agriyor kalsiyum basladiniz mi bana sabah aksam verdi doktorum kan ilaci ve multi vitamine ilave olarak bu iyi gelecektir dedi gecmedi ama daha iyi sanki bakalim yeni basladim ilaca

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. iki gündür hastaneye gidip geliyoruz oğlum hasta sürekli kusuyo hiç bişey yemiyo eşim de iş için şehir dışındaydı mahvoldum kasıklarım belim nasıl ağrıyo anlatamam inşallah biran önce iyileşir minik kuşum .

gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin

Geçmiş olsun n salgin var su aralar

Gecmis olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Gecmis olsun cnm cidden hamileyken hasta cocuk zormus bizre yeni atlattık o kusma ishal durumunu cok beter cocuk süzülüyor iki gunde

Bende ara ara minik minik biseyler hissediyorum net değil az kaldi 18. Haftada tekmeler netleşir. Ben bugun sabahtan beri sol kasigumda ara ara vuran ufak agrilar var simdi kesildi normal mi acaaba yaa bir dogsalar sagsalim
Bende de oluyorlar. Artık büyüdükçe yer açıyorlar kendilerine. Rahim genişledikçe onu tutan bağlar gerilirmiş. O yüzdenmiş o batmalar sancılar. :) Rbbim hepsine sağlık versin. Benim oğluş 151 gram olmuş. 2 gündür sağa yattığımda ağırlığı hissediyorum. Sağa doğru bişey kaymaya çalışıyor gibi :) ara arada hafif kıpırtılar var. Bir an önce tekmeler başlasın istiyorum :)

Dün sabah 5 gibi mide ağrısıyla uyandım 5.ayda mide yanmalari başlayacak deniyorya onlar başladı normal sandım öğlene kadar 3 kez istifra ettim bir yandan isal bir yandan midemde karnımda bıçak saplanır gibi ağrılar böyle nasıl geçecek 9 at diye üzülüyorum doktorumu aradım gel dedi baktı gıda zehirlenmesiymis bende normal diye çekmeye çalışıyorum neyse serum falan bagladilar bu gün akşama doğru anca kendime geldim 16+5 günlüğüz 14 cm 138 gr olmuşuz maşallah kuzuma annesi gibi iri kıyım olacak galiba sizinkiler ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…