2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çok yorulduğum zamanlar bende de ağri olur canim belki de bebegin bele baskı yapıyordur ama bikac gun suren israrci bi agri olursa gider gösterirsin

Ben gaviscon ve renee douyu ilk gebeligimde siselerce kullanmistim bunda genuz yanmam yok inşallah olmazda.

Teşekkürler canım öğrendiğim iyi oldu. Uykuya dalana kadar en azından dikkat ederim sonrası Allah kerim Bu arada boğazım şişiyor galiba kötü bir yanma var. Öneriniz var mı ne yapsam
Ben grip olacağımı hissettiğimde hemen pastil emerdim bu gün arastirdim hamilelerde kullanabilirmis dene istersen

ikbal05 Allah sabir versin. Umarım herşey dilediğiniz gibi olur bundan sonrası icin. Herşeyin hayırlısı nasip olsun. Allah daima yar ve yardımcınız olsun

Bu akşam nöbetçi eczane arayışlarımızla kremimizi almış bulunmaktayız. Çatlak öncesi mustela aldık. Bu akşam sürmeye başladım. Ama bence bu çabuk bitecek. Öyle hissettim. Eczacı en iyisi bu dedi. Bebek setini de gördüm. Kremi sürdüm hemen emildi. Cok hafif yanı. Hoşuma gitti dokusu

Çok yorulduğum zamanlar bende de ağri olur canim belki de bebegin bele baskı yapıyordur ama bikac gun suren israrci bi agri olursa gider gösterirsin

o kadar riskli değildir diye düşünüyorum canım iki gündür sandalyede oturuyorum hastanede bir de evde sürekli bişeyler yapınca yorgunluktan oldu muhtemelen.

Gecmis olsun cnm cidden hamileyken hasta cocuk zormus bizre yeni atlattık o kusma ishal durumunu cok beter cocuk süzülüyor iki gunde
aynen iki gün de süzüldü biz de sadece kusma var kanında enfeksiyon çıkmadı baktım biraz önce arka dişleri çıkmış ondan galiba

Kızlar yumurtalarda bir madde çıkmıştı ya hani. Ben ordan bir işkillendim. Eşim birinden yumurta isteyecek. Ama güvendiğiniz bir marka var mi. Bir de tavuk malum yiyemiyoruz. Organik tavuk markası buldum. Eğer sizin de bildiğiniz kullandığınız varsa tavsiyelerinizi beklerim. Cunku marketteki aldığımız tavuğun hiç bir tadı Yok. Bir de ilaçlı diyorlar. Böyle olunca da kendime bir marka belirlemeye calisiyorum. İstanbul'da olduğum icin pazardan bulma yada tanıdıktan bulma gibi bir şansım Yok :)

Geçmiş olsun allah yardımcın olsun sağlık çok değerli kıymetini bilmiyoruz bende gıda zehirlenmesi oldum 24 saat sancı çektim çok zor

Bendede çok var hatta bi ara tutulmuştum odadan odaya zor gidiyordum fizik tedaviye muayeneye gittim hiç krem veya ilaç veremem dedi doktor sporculara yapıştırılan bi bant varmış onu aldık yapıştırdı belime 5gün kaldı belimde ve geçti çok şükür ama kabus gibiydi

Organik tavuğun markası nedir acaba

galiba bizde aynı şeyi yaşicaz doktor kıza benziyo dedi ama benim bütün belirtiler erkek .
Banada kıza benziyor dedi ama benimde belirtilerim erkek diyor:) herkesde farklı oluyormuş gerçide ben kız fikrine çok alıştırdım kendimi şimdi erkek derse büyük hayal kırıklığı yaşayacam

Canim ben Gimdes firmasinin helal sertifika verdigi markalari takip ediyorum. Duzenli kontrolleri yapiliyor aylik. Uygulamasini yukleyerek hangi marka urunlerin sertifikasi olduguna bakabilirsin.
Tek sikintisi her marka bu sertifikayi almadii icin bazi urunleri her markette bulmak biraz zor oluyor

Benimkiler de her hamile kaldığım da yumusuyor hatta hamilemiyim diye suphelendigimde goguslerimi yokluyordum yumuşama varmı diye herkes şişiyor diyor benimkiler taş gibiydi yumusadi

Ben kalın tayt istiyorum kışlık varmiydi gordunmu

Bebeğim sağda dediniz cinsiyetiniz belli mi acaba
3 hafta once erkege benzetti doktorum bacak arasinda sislik gördü ama bazen kiz cocuklarininda vajinanin gelisimi sirasinda sislik olabiliyormus oyuzden kesin cevabi birkac hafta sonra vereyim daha iyi olur dedi Allah nasip ederse ayin 5 inde tekrar kontrolum var hayirlisini versin rabbim cümlemize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…