2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Helal sertifikanın şartları nelerdir bilmiyorum araştırayım. Ben bir marka buldum. Su an da organik sektörünün lideriymis. Onu denicem. Belli marketlerde var. Eğer tadını beğenirsem söylerim. Ama tabi organik olup olmadığını yiyerek anlayamam:) sertifikalarına falan baktım. İnternette yorumlara baktim

Orvital diye bir marka. İnternette okuya okuya bir hal oldum :)

Bende farmasinin aynisefa kremini kullanıyorum yaklaşık bir hafta oldu başlayalı çatlaklar için iyiymiş görücez bakalim

Genelde köyden getirtiyorum ama getirtemediğim dönemlerde orvital ben de aliyorum bence guzel tabi dagda kirda bayirda gezen tavukla tamamen ayni olamaz ama en azindan guvenilir macrocenter migros gibi yerlerde kolaylikla bulunuyor netteki organik ditekerde de var ama tabi gelme sureci nasildir soguk zincireuyuluyor mu allah bilir.

Bebek ürünü olarak hemen hemen hepsini kullandik mustelanin hatta suan evde heralde bi 4 5 sise vardir gecen bi eczanede 3 al 2 ode kampanyasi vardi 120 tl ye 3 şise sampuanini aldik izmirde olan anneler bakabilirler forum bornovadaki eczanede genelde boyle kamyalari oluyor almak isteeseniz en guzeli sac ve vucut bir arada olan şampuan.

Oyyy maşallah yavrusuna cnm bize söylemedi ya graminu filan bakalim.

Gecmis olsin cnm coo kotu gida zehirlenmesi b bebegine de masallah yaa sagsalim gelsinler insaallah
Bizede öyle oldu ilk zaman şok oldum erkek demişlerdi bende öyle hissediyordum son kontrolumuzde Dr kız dedi çok şaşırdım bir süre ustumden atamadım ama şimdi kız fikrine alıştım
Kacinci haftada erkek dediler ne zmj keisn kiz dedi birde :) bende oyle birsey istiyirum yaa bize 10+4 de kiza benziyor dedi sonra 14+4 de baska bir doktor geven hafta baya zorladi bacaklari kapaliudi oyle yalti boyle yapti en son tam kapatırken ay sanki pipi gordum dedi erkek sanirim bu bebek evet erkek filna dedi ama son 4 5 saniye soyledi ben kiz hissediyorum belirtoler de hep kiz ve gostermedi met halbuki oglumda 12. Haftada keisn erkekti pipisi vardi :) iki hafta sonea dogumu yapacağım doktorda konrilum var bakalim son karar onda artik gitmeden biseyler yicem canli olsin diye :) hayirlisi olsin insaallah ama insan iki tadi da istiyor bakalim:)

Geçmiş olsun canım, inşallah çabucak atlatırsınız
Geçmiş olsun canım, bende şu salgına yakalandığımda bu anlattıgını yaşadım. Allah sağlığımızı almasın inşallah

Canım ben ordayım evet orda kampanyalar çok güzel

Çikolata ye kontrole girmeden 5-10 dk önce :)) ben yedim. Kıpırtısından ölçümleri zor yaptı doktor :) hoş bi önceki kontrolde yememiştim onda da bir saniye durmadı. Doğunca işimiz var sanırım :))

Kızlar günaydın dün geceden beri istifra ediyorum yediğim bişe dokundu galiba çok az kahvaltı yapabildim bebeğime bişey olmamıştır demi yaaa çok korkuyorum

Kızlar günaydın dün geceden beri istifra ediyorum yediğim bişe dokundu galiba çok az kahvaltı yapabildim bebeğime bişey olmamıştır demi yaaa çok korkuyorum

günaydın içinde sıkıntı yapma acile git istersen bence bişey yok,bende de bazen oluyor ama kusma yok

günaydın içinde sıkıntı yapma acile git istersen bence bişey yok,bende de bazen oluyor ama kusma yok
ilkduyansenol şiödi biraz daha iyiyim gece iki kez istifra ettim sabahtan beri hafif bulantı oluyor ama kusma yok endişelendim yaa tarhana çorbası dokunmuş olabilir mi diye düşünüyorum hamile kaldığımdan beri ekşi şeyler beni kusturuyor salataya nar ekşisi bile koyamıyoruz:/

Kızlar günaydın,
Özellikle çalışan hamileler için İş Kanunu'na göre günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz hükmü vardır.
Bundan haberi olmayan arkadaşlar için resmi gazetenin linkini gönderiyorum. Eğer günde 7,5 saatten uzun süre çalışıyorsanız bu süreyi doktorunuzdan alacağınız gebelik raporu ile indirtebilirsiniz

Bilginize;
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2004/07/20040714.htm#5

Bizde geçen hafta gitmiştik 16+3 günlükken bize de 174 dr dedi doktor, ama boy ölçümü pek yapmıyorlar bu haftalardan sonra çünkü ekrana sığmıyor artık:)

Kızlar bu arada kilo durumlarınız nasıl? Ben tam 17 haftalık oldum bugün ve toplam 2,5 kilo almışım. Bu ara yürüyüşe başlamak istiyorum haftada bir kaç gün.

Kızlar bu arada kilo durumlarınız nasıl? Ben tam 17 haftalık oldum bugün ve toplam 2,5 kilo almışım. Bu ara yürüyüşe başlamak istiyorum haftada bir kaç gün.
Bende 14 . Haftamdayım . Toplamda 1.5 kg almışım , yürüyüş yapamıyorum koşturmacadan ama onun yerine ufaklığı okula yürüyerek bırakıp , eksiği tamamlamaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…