- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #10.221
H&M de hamile taytı varmış. Bende gidip bakmadım.Ben kalın tayt istiyorum kışlık varmiydi gordunmu
Helal sertifikanın şartları nelerdir bilmiyorum araştırayım. Ben bir marka buldum. Su an da organik sektörünün lideriymis. Onu denicem. Belli marketlerde var. Eğer tadını beğenirsem söylerim. Ama tabi organik olup olmadığını yiyerek anlayamam:) sertifikalarına falan baktım. İnternette yorumlara baktimCanim ben Gimdes firmasinin helal sertifika verdigi markalari takip ediyorum. Duzenli kontrolleri yapiliyor aylik. Uygulamasini yukleyerek hangi marka urunlerin sertifikasi olduguna bakabilirsin.
Tek sikintisi her marka bu sertifikayi almadii icin bazi urunleri her markette bulmak biraz zor oluyor
Orvital diye bir marka. İnternette okuya okuya bir hal oldum :)Bendede çok var hatta bi ara tutulmuştum odadan odaya zor gidiyordum fizik tedaviye muayeneye gittim hiç krem veya ilaç veremem dedi doktor sporculara yapıştırılan bi bant varmış onu aldık yapıştırdı belime 5gün kaldı belimde ve geçti çok şükür ama kabus gibiydi
Organik tavuğun markası nedir acaba
Banada kıza benziyor dedi ama benimde belirtilerim erkek diyor:) herkesde farklı oluyormuş gerçide ben kız fikrine çok alıştırdım kendimi şimdi erkek derse büyük hayal kırıklığı yaşayacam
Bende farmasinin aynisefa kremini kullanıyorum yaklaşık bir hafta oldu başlayalı çatlaklar için iyiymiş görücez bakalimBu akşam nöbetçi eczane arayışlarımızla kremimizi almış bulunmaktayız. Çatlak öncesi mustela aldık. Bu akşam sürmeye başladım. Ama bence bu çabuk bitecek. Öyle hissettim. Eczacı en iyisi bu dedi. Bebek setini de gördüm. Kremi sürdüm hemen emildi. Cok hafif yanı. Hoşuma gitti dokusu
Genelde köyden getirtiyorum ama getirtemediğim dönemlerde orvital ben de aliyorum bence guzel tabi dagda kirda bayirda gezen tavukla tamamen ayni olamaz ama en azindan guvenilir macrocenter migros gibi yerlerde kolaylikla bulunuyor netteki organik ditekerde de var ama tabi gelme sureci nasildir soguk zincireuyuluyor mu allah bilir.Kızlar yumurtalarda bir madde çıkmıştı ya hani. Ben ordan bir işkillendim. Eşim birinden yumurta isteyecek. Ama güvendiğiniz bir marka var mi. Bir de tavuk malum yiyemiyoruz. Organik tavuk markası buldum. Eğer sizin de bildiğiniz kullandığınız varsa tavsiyelerinizi beklerim. Cunku marketteki aldığımız tavuğun hiç bir tadı Yok. Bir de ilaçlı diyorlar. Böyle olunca da kendime bir marka belirlemeye calisiyorum. İstanbul'da olduğum icin pazardan bulma yada tanıdıktan bulma gibi bir şansım Yok :)
Bebek ürünü olarak hemen hemen hepsini kullandik mustelanin hatta suan evde heralde bi 4 5 sise vardir gecen bi eczanede 3 al 2 ode kampanyasi vardi 120 tl ye 3 şise sampuanini aldik izmirde olan anneler bakabilirler forum bornovadaki eczanede genelde boyle kamyalari oluyor almak isteeseniz en guzeli sac ve vucut bir arada olan şampuan.Bu akşam nöbetçi eczane arayışlarımızla kremimizi almış bulunmaktayız. Çatlak öncesi mustela aldık. Bu akşam sürmeye başladım. Ama bence bu çabuk bitecek. Öyle hissettim. Eczacı en iyisi bu dedi. Bebek setini de gördüm. Kremi sürdüm hemen emildi. Cok hafif yanı. Hoşuma gitti dokusu
Teşekkürler canım bir bakayım bende:)Orvital diye bir marka. İnternette okuya okuya bir hal oldum :)
Var canım kalın kotlar da var yani bildiğin kazak falan da vardı aldım ben çokta güzel modelleriBen kalın tayt istiyorum kışlık varmiydi gordunmu
Oyyy maşallah yavrusuna cnm bize söylemedi ya graminu filan bakalim.Bende de oluyorlar. Artık büyüdükçe yer açıyorlar kendilerine. Rahim genişledikçe onu tutan bağlar gerilirmiş. O yüzdenmiş o batmalar sancılar. :) Rbbim hepsine sağlık versin. Benim oğluş 151 gram olmuş. 2 gündür sağa yattığımda ağırlığı hissediyorum. Sağa doğru bişey kaymaya çalışıyor gibi :) ara arada hafif kıpırtılar var. Bir an önce tekmeler başlasın istiyorum :)
Gecmis olsin cnm coo kotu gida zehirlenmesi bDün sabah 5 gibi mide ağrısıyla uyandım 5.ayda mide yanmalari başlayacak deniyorya onlar başladı normal sandım öğlene kadar 3 kez istifra ettim bir yandan isal bir yandan midemde karnımda bıçak saplanır gibi ağrılar böyle nasıl geçecek 9 at diye üzülüyorum doktorumu aradım gel dedi baktı gıda zehirlenmesiymis bende normal diye çekmeye çalışıyorum neyse serum falan bagladilar bu gün akşama doğru anca kendime geldim 16+5 günlüğüz 14 cm 138 gr olmuşuz maşallah kuzuma annesi gibi iri kıyım olacak galiba sizinkiler ne durumda
Kacinci haftada erkek dediler ne zmj keisn kiz dedi birde :) bende oyle birsey istiyirum yaa bize 10+4 de kiza benziyor dedi sonra 14+4 de baska bir doktor geven hafta baya zorladi bacaklari kapaliudi oyle yalti boyle yapti en son tam kapatırken ay sanki pipi gordum dedi erkek sanirim bu bebek evet erkek filna dedi ama son 4 5 saniye soyledi ben kiz hissediyorum belirtoler de hep kiz ve gostermedi met halbuki oglumda 12. Haftada keisn erkekti pipisi vardi :) iki hafta sonea dogumu yapacağım doktorda konrilum var bakalim son karar onda artik gitmeden biseyler yicem canli olsin diye :) hayirlisi olsin insaallah ama insan iki tadi da istiyor bakalim:)Bizede öyle oldu ilk zaman şok oldum erkek demişlerdi bende öyle hissediyordum son kontrolumuzde Dr kız dedi çok şaşırdım bir süre ustumden atamadım ama şimdi kız fikrine alıştım
Geçmiş olsun canım, inşallah çabucak atlatırsınızmerhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. iki gündür hastaneye gidip geliyoruz oğlum hasta sürekli kusuyo hiç bişey yemiyo eşim de iş için şehir dışındaydı mahvoldum kasıklarım belim nasıl ağrıyo anlatamam inşallah biran önce iyileşir minik kuşum .
Geçmiş olsun canım, bende şu salgına yakalandığımda bu anlattıgını yaşadım. Allah sağlığımızı almasın inşallahDün sabah 5 gibi mide ağrısıyla uyandım 5.ayda mide yanmalari başlayacak deniyorya onlar başladı normal sandım öğlene kadar 3 kez istifra ettim bir yandan isal bir yandan midemde karnımda bıçak saplanır gibi ağrılar böyle nasıl geçecek 9 at diye üzülüyorum doktorumu aradım gel dedi baktı gıda zehirlenmesiymis bende normal diye çekmeye çalışıyorum neyse serum falan bagladilar bu gün akşama doğru anca kendime geldim 16+5 günlüğüz 14 cm 138 gr olmuşuz maşallah kuzuma annesi gibi iri kıyım olacak galiba sizinkiler ne durumda
Canım ben ordayım evet orda kampanyalar çok güzelBebek ürünü olarak hemen hemen hepsini kullandik mustelanin hatta suan evde heralde bi 4 5 sise vardir gecen bi eczanede 3 al 2 ode kampanyasi vardi 120 tl ye 3 şise sampuanini aldik izmirde olan anneler bakabilirler forum bornovadaki eczanede genelde boyle kamyalari oluyor almak isteeseniz en guzeli sac ve vucut bir arada olan şampuan.
Oyyy maşallah yavrusuna cnm bize söylemedi ya graminu filan bakalim.
Gecmis olsin cnm coo kotu gida zehirlenmesi bbebegine de masallah yaa sagsalim gelsinler insaallah
Kacinci haftada erkek dediler ne zmj keisn kiz dedi birde :) bende oyle birsey istiyirum yaa bize 10+4 de kiza benziyor dedi sonra 14+4 de baska bir doktor geven hafta baya zorladi bacaklari kapaliudi oyle yalti boyle yapti en son tam kapatırken ay sanki pipi gordum dedi erkek sanirim bu bebek evet erkek filna dedi ama son 4 5 saniye soyledi ben kiz hissediyorum belirtoler de hep kiz ve gostermedi met halbuki oglumda 12. Haftada keisn erkekti pipisi vardi :) iki hafta sonea dogumu yapacağım doktorda konrilum var bakalim son karar onda artik gitmeden biseyler yicem canli olsin diye :) hayirlisi olsin insaallah ama insan iki tadi da istiyor bakalim:)
Kızlar günaydın dün geceden beri istifra ediyorum yediğim bişe dokundu galiba çok az kahvaltı yapabildim bebeğime bişey olmamıştır demi yaaa çok korkuyorum
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun.. herşeyin başı sağlık gerçektenGeçmiş olsun allah yardımcın olsun sağlık çok değerli kıymetini bilmiyoruz bende gıda zehirlenmesi oldum 24 saat sancı çektim çok zor
günaydın içinde sıkıntı yapma acile git istersen bence bişey yok,bende de bazen oluyor ama kusma yok
Bizde geçen hafta gitmiştik 16+3 günlükken bize de 174 dr dedi doktor, ama boy ölçümü pek yapmıyorlar bu haftalardan sonra çünkü ekrana sığmıyor artık:)Dün sabah 5 gibi mide ağrısıyla uyandım 5.ayda mide yanmalari başlayacak deniyorya onlar başladı normal sandım öğlene kadar 3 kez istifra ettim bir yandan isal bir yandan midemde karnımda bıçak saplanır gibi ağrılar böyle nasıl geçecek 9 at diye üzülüyorum doktorumu aradım gel dedi baktı gıda zehirlenmesiymis bende normal diye çekmeye çalışıyorum neyse serum falan bagladilar bu gün akşama doğru anca kendime geldim 16+5 günlüğüz 14 cm 138 gr olmuşuz maşallah kuzuma annesi gibi iri kıyım olacak galiba sizinkiler ne durumda
Bende 14 . Haftamdayım . Toplamda 1.5 kg almışım , yürüyüş yapamıyorum koşturmacadan ama onun yerine ufaklığı okula yürüyerek bırakıp , eksiği tamamlamaya çalışıyorum :)Kızlar bu arada kilo durumlarınız nasıl? Ben tam 17 haftalık oldum bugün ve toplam 2,5 kilo almışım. Bu ara yürüyüşe başlamak istiyorum haftada bir kaç gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?