2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çikolata ye kontrole girmeden 5-10 dk önce :)) ben yedim. Kıpırtısından ölçümleri zor yaptı doktor :) hoş bi önceki kontrolde yememiştim onda da bir saniye durmadı. Doğunca işimiz var sanırım :))
Ecet yicem insaallah bakalim bizim ki biraz tembel sanki yada hep uykuya denk geliyoruz :)
Kızlar günaydın dün geceden beri istifra ediyorum yediğim bişe dokundu galiba çok az kahvaltı yapabildim bebeğime bişey olmamıştır demi yaaa çok korkuyorum
Gecmis olsin cnm olabilir yedigin den ama benim tam iyi derken basliyor bulantım cumartesi iki defa kustum pazar iyiydim mesela.
Kızlar bu arada kilo durumlarınız nasıl? Ben tam 17 haftalık oldum bugün ve toplam 2,5 kilo almışım. Bu ara yürüyüşe başlamak istiyorum haftada bir kaç gün.
15. Haftam bitri benim henuz almadim kilo bakalim ama son aylarda aliniyor oldukca :) yuruyus cok yapamiyorum suan da belim ve kasiklarim ağrıyor nedense ins birz daha rahim yukarı çıkarsa yürüyüşe baslarim

Kizlar merhaba herkese bende nisan annesi olucam insallah. Bulantilarim cok kotu. Sizin kacinci haftada hafifledi? Insallah bana moral verebilirsiniz

ben bununla ilgili kağıt imzaladım yani erken çıkmam gerekiyor normalde ama servis kullandığım iiçin çay saatlerim yemek saatlerim yeniden düzenlendi

Kızlar selam .nasılsınız?bebislerinizde iyidir umarım.bir oğlum dahaolacakmış, ilk şoku atlattım.kızdır belki diye avutuyordum ama taki pipiyi görene kadar.Rabbim sağlık versin insallah hayırlısı ile kucagimiza alalım.bende isim araştırmasına başladım.zor karar vereceğiz galiba.soyadımız kaya.oglumun adı Kağan.illa kafiyeli olmak zorunda değil.siz neler düşünüyorsunuz isim konusunda.

Kızlar bu arada kilo durumlarınız nasıl? Ben tam 17 haftalık oldum bugün ve toplam 2,5 kilo almışım. Bu ara yürüyüşe başlamak istiyorum haftada bir kaç gün.

Ben de bugün 16. Haftamı doldurdum ve 1.5 kilo almışım... 6. Aydan sonra asıl alınıyormuş kilolar... tatilde 10 gün kadar yüzdüm ama İstanbul'a geldiğimden beri spor yapmıyorum yürüyüş yapmıyorum... inşallah başlayabilirim...

İnşallah yarın kontrolde öğreneceğiz cinsiyetini çok heyecanlıyım çok. :))) bir keresinde kız bebek emzirdiğimi görmüştüm rüyamda. Geçenlerde de biri bana, oğlumun adını Osman koydum, diyordu. Kız mı erkek mi hayırlısı ile öğrenelim de isim sonra düşüneceğiz galiba. Ama erkekte selim ismi hoşuma gidiyor benim.

Banada kıza benziyor dedi ama benimde belirtilerim erkek diyor:) herkesde farklı oluyormuş gerçide ben kız fikrine çok alıştırdım kendimi şimdi erkek derse büyük hayal kırıklığı yaşayacam
ben de aslında başta erkekciydim ama dr kız deyince bi hoşuma gitti bi oğlum var bi de kızım olursa güzel olur dedim hayaller falan ama dediğim gibi belirtiler hep erkek dr da bu gittiğimde erkek derse şaşırmam ama biraz üzülürüm sanki

Kızlar günaydın dün geceden beri istifra ediyorum yediğim bişe dokundu galiba çok az kahvaltı yapabildim bebeğime bişey olmamıştır demi yaaa çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım. Yediklerinle alakalı olabilir ya da üşütme felan. Benimde bugün midem kötü kahvaltı edemedim doğru düzgün. Bebişe bişey olacağını sanmıyorum Allah korusun ama için rahat etmezse acile ya da sağlık ocağına git yinede. Sağlık ocaklarında en azından kalp atışlarını dinliyolar

Canım bende 16 haftalık oldum geçen kontrolde baktığımızda 4 kilo almıştım yalnız benim bebeğim tüple olduğu için hormon tedavisi vs iğneler normal dedi doktorum 67 kiloydum 71 olmuşum dün tartıldım eczanede aynıydı kilom şimdi maraton başladı okula gidip geliyorum vs sürekli yürüyüş fazla kilo almaya vaktim olmaz ama iştahım mükemmel

Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin. Bir değişiklik olmazsa benimde oğlum olacak Allah ın izni ile. Adı hazır teyzesi :) Alper olacak inşallah. İlk oğlum Kayra , ikincisi Ertuğrul. Milliyetçi bir yapım var . Kaan isminide çok beğenirim ilkinde düşünmüştük kura çektik üçkez kayra çıktı öyle karar verdik

Koray , giray , egemen , haktan
Önceden karar vermek büyük kolaylık , taaa cinsiyeti öğrenmeden karar vermiştim.
Güle güle büyüt kuzunu...

.

Evet son aylarda bebek de kilo almaya başlıyor şimdiye kadar sadece boy uzadı organlar gelişti vs. İlkinde ben 14 kilo ikincide 8 kilo almıştım bakalım bu sefer ne kadar olacak

Bu sağlık ocaklarında kalp atışı dinliyorlar ya canım. Kaçıncı haftadan sonra duyabilirler acaba? Bilgin varmı...
Diğer gebeliklerimde bayağı ilerleyen haftalarda dinlemişlerdi sağlık ocağında.
Bu evimde sağlık ocağı çok yakın gidip gidip dinleyesim geliyor

Bende üzülürüm biraz sanırım çünkü kız deyince nedense bi mutlu oldum:) ki kendimi erkek fikrine alıştırmıştım. Benim ilk bebeğim olucak aslında cinsiyeti pek farketmez ama herkesingönlünde bir istek oluyor işte. Hakkımızda hayırlısı olsun:)

Eski oturdugumuz ilçedeki arkadaşım bu haftalarda gidip dinlemişti canım rahatsızlandığı için. Benimde bugün gitmem lazım yakın da bi yer ama dışarı çıkasım yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…