2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Eski oturdugumuz ilçedeki arkadaşım bu haftalarda gidip dinlemişti canım rahatsızlandığı için. Benimde bugün gitmem lazım yakın da bi yer ama dışarı çıkasım yok :)
Git canım , insan oturdukça iyice mayışıyor kalkası gelmiyor. Hareket ettikçe açıldığımo farkrttim ben.
Tabi , oturduğumuzda çıkıyor yorgunluk o zaman anlıyoruz asıl :)

Teşekkür ederim canım.amin insallah..çağan,Acar ,şimdilik listemde.bir de bilgehan erkek ismi olur mu?deniz ismi hoşuma gidiyor ama han ekleyebirim ona da.sarper ismi var bir de valla bu isim işi yoracak bizi

Kizlar merhaba herkese bende nisan annesi olucam insallah. Bulantilarim cok kotu. Sizin kacinci haftada hafifledi? Insallah bana moral verebilirsiniz

Hayirli olsun canim. Herkese gore degisiyor 11~12den itibaren heran kesilebilir merak etme. Su ana kadar ilac kullanacak serum alacak kadar siddetli degilse cabuk biter. Ben 16ya girdim ama hala tam bitmedi maalesef umarim senin cabuk biter..

Allah gönlüne göre versin canım.gercekten heyecanlı oluyor bu bekleyiş.teşekkür ederim isim önerin için.aklimda çağan ve Acar var simdilik

Hayirli olsun canim. Herkese gore degisiyor 11~12den itibaren heran kesilebilir merak etme. Su ana kadar ilac kullanacak serum alacak kadar siddetli degilse cabuk biter. Ben 16ya girdim ama hala tam bitmedi maalesef umarim senin cabuk biter..
Aslinda ilac kullanabilecek raddedeyim ama yine de tutabiliyorum kendimi. Iki kutu rennie bitirdim. Cok sukur serumluk duruma gelmedim. Bulanti psikolojimi bozdu resmen. Bi an once gecer insallah. Seninki de uzun surmus kiyamam insallah gecer artik

Benim de tüp bebek ilaçlardan dolayı toplamda 3 kilo şuanda. İnşallah dengeleriz bakalımm

canim bebegin sol tarafta mi. peki cinsiyetini ogrendin mi?

merhaba canim benimde 4. gebeligim ve son bir kac gundur sag tarafimdan derinlerdeeeen kipirtilar hissediyorum yavas yavas . 3 .4 hafta sonra tekmelerden ayak diremelerinden tatli uykularini özleyeceksin inan bence bu gunlerin tadini cikar
ama bir man once hissetmek istiyorum minnakimi. benimde 3.cu hamileligim. bakalim ne zaman hissedecem.

merhaba kizlar. umarim iyisinizdir. bizde bugun. 14+2 olduk cok sukur. mide bulantilari alt safalara indi cok sukur.
Gecen gun doktora gittigimizde bebegin cinsiyetini kiza benzetti. ve ben hep erkek hissediyorum. o gunden sonra acabalarla geciyor gunum. ben yurtdisindayim. ve burada 9 ay boyunca 3 bilemedin 4 defa ulturasona giritorsun. ve ilk ulturasonuma girdim . 2.cisi taaa kasim ayinin ortasinda o zamana kadar nasil dayacaksam. Saglikli olsunda gerisi bos diyorum. ama eger kizsada A'dan-Z'ye alisveris yapmam lazim cunku 2 oglum var. hic kiz kiyafeti yok evde. ve benim icimde bir his var. sanki erken dogum yapacak misim gibi geliyor icimde. oyle bir his var. simdiden valizimi hazirlamak istiyorum. ama insallah vaktinde saglicakla gelir bebislerimiz . ben ogullarima hamileyken. makarnayi cok severdim bunda nefret ediyorum makarnadan. bazi seyler diger hamileliklerime gore cok degisik. mesela diger hamileliklerimde 7-8 kilo verirdim. ama bunda kilo aliyorum. bunada dayanarak kiz mi acaba diyorum ?

Git canım , insan oturdukça iyice mayışıyor kalkası gelmiyor. Hareket ettikçe açıldığımo farkrttim ben.
Tabi , oturduğumuzda çıkıyor yorgunluk o zaman anlıyoruz asıl :)
Beni anlatıyosun suan:) ama ben dün akşam yatana kadar mutfakla uğraştım dolaplar yüksek biraz içlerini rahat edeceğim sekilde yerleştirdim, belim bacağım ağrıdı yatıncada:) ben tek basıma gitmeye korkuyorum ya şu tansiyon yüzünden, o yüzden çıkamıyorum açıkcası:)

Muz ye canım bulantıya iyi geliyor
ıggg muz'muu benimde tam tersi agzimin icersini bir salya kapliyor muz yiyince iyice bulaniyor .
zencefil cayi icin hanimlar 3 aydir 7.24 ögurerek geziyorum insan kendi kokusundan tiksinirmi nefret ettim resmen günlük 2 kere dusa giriyorum. zencefil cayi baya bastiyor bulantiyi hem bagisikligada iyi geliyormus gripten koruyor

Sanırsam bana ebe 20. Haftadan sonra demişti yanlış hatırlamıyorsam zaten omların cihazları öyle tam taşrkküllü değil biraz büyümüş olması gerekli duyulması için

Şuan Alp geçti içimden :)

İlk hamilelikte hareketler ne zaman hissediliyor ? Gerçi ben hiç dinlemiyorum ama bi şekilde farkederim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…