2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aslinda ilac kullanabilecek raddedeyim ama yine de tutabiliyorum kendimi. Iki kutu rennie bitirdim. Cok sukur serumluk duruma gelmedim. Bulanti psikolojimi bozdu resmen. Bi an once gecer insallah. Seninki de uzun surmus kiyamam insallah gecer artik
Tesekkur ederim canim. Benimki biraz hat safhada normal bulanti ilaclari bir ise yaramadi kemoterapiden sonra kullanilan bulanti ilacindan kullaniyorum. Cok endiseliyim yan etkilerinden dolayi ama baska turlu azalmiyor. Ilac kullanmadan sabredebiliyorsan guzel bisey. Tabi o bulanti hissi bile insanin gununu zehir ediyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Benim midem çok rahattı çok nadir bulandı hiç çıkarmadım şanslıydım sanırım :) muzu ben severim senin dediğin gibi de hiçbişey yapmıyo ilk defa senden duydum o etkiyi :)) umarım çabucak rahatlarsın..

Basım cok agrıyor. iş yerındeyım ne yapalım bılgınız varmı? bu aralar cok sık oluyor.

Yeterince su içemediğim günlerde benim de başım çok ağrıyor. su içip biraz temiz hava almaya çalışın. çalışırken iki kat vuruyor insanı hamilelik şikayetleri maalesef ben de bu saatlerde uyku bastırmasıyla mücadele veriyorum. Allah yardımcımız olsun.

Basım cok agrıyor. iş yerındeyım ne yapalım bılgınız varmı? bu aralar cok sık oluyor.
Geçmiş olsun canım, günlerimiz çok yakın benimde neredeyse sürekli olmaya başladı. Dr sadece günde 3 taneye kadar parol ve bol su önerdi. Artmadığı sürece sadece huzursuz edici oluyor.

amın canım. su konusunda sıkıntım yok gunde kac bardak ıcıyorum saymadım bıle ınan. sanırsam bıraz daha katlansam ıyı olcak. tesekkurler :)

Geçmiş olsun canım, günlerimiz çok yakın benimde neredeyse sürekli olmaya başladı. Dr sadece günde 3 taneye kadar parol ve bol su önerdi. Artmadığı sürece sadece huzursuz edici oluyor.

ılac ıcmıyorum canım ya dayanmaya calısıyorum. ılac konusuna pek sıcak bakamıyorum nıyeyse. su konusunda ıcıyorum ama bakalım. tesekkur ederım canım gene sagol. bıde mıgren var ıyıce tetıklıyor galıba hamılleıkte.

Migren tarzı ağrıyor dimi zonklayıcı, bnmde var malesef. Evde olsan deneyebileceğin şeyler var ama işte olunca sıkıntı biraz. İnşallah fazla uzun sürmez bu ağrılar

evde ne gıbı cozumlerı var canım.?
Acile gidip müdehale edilmeden geri dönünce forumda aradım ve karabiber kolonya uygulaması buldum. İlk 15 dk bişey anlamıyosun ama git gide hafiften yanma hissi ve kokunun etkisiyle rahatlıyosun. Ben gece yaptım sızmışım :))

Kızlar merhaba benim sat 3 agustos aşılama tarihim 14 ağustos 5+4 de keseyim gördük 7+0 da gittik kese vardı Dr boş gebelik olabilir dedi Siz ne zaman gördünüz fasulyenizi yazarsanız sevinirim Sizler daha tecrubelisiniz teşekkürler

6 . Haftanın son günü yeni yeni oluşmaya başlamış dedi doktor.
Acele etme canım , 8. Haftada bile görenler var. Herşey yolundadır inşallah...

Kuzum doktor nasıl bu kadar kolay bu cümleyi kurabildi ben ona kızıyorum biraz daha bekleyelim demeliydi.Benim doktorumda 8 başlayana kadar uzayabilir demişti banada.biz 7+1 alttan gördük zar zor

Değişebilir kızlar bana 12+5de erkeğe benzio dedi gerçktende çıkıntı vardı yukarı doğru ama kızdada bu haftalarda böyle göZükebilir demişti 16da kız olduğunu söyledi:) ilk bebeğim erkek onada kız gbi demşti oda değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…