2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Midesi hala benim gibi bulanan arkadaşlar bana vivident kutuda naneli sakizi cok iyi geliyor yemek sonrasi bir tane alıyorum ama. Illa kusacaksa midem atacakaa disaei hic bisey engel dehil ilac verdi dr ama ben zorda kalmadıkça almiyieum.birde ac karmima muz bana da feci bulanti yapiyor

Canim oglumda 8. Haftanin sonunda kalp atisi duyduk bize de dr bos olabilir demisri cok korkmusrik. O dr gitmedim bir daha ama gec dollenme olmus olabilir sonucta tam rahme ne gun tutundu bilemezler ki

Canim oglumda 8. Haftanin sonunda kalp atisi duyduk bize de dr bos olabilir demisri cok korkmusrik. O dr gitmedim bir daha ama gec dollenme olmus olabilir sonucta tam rahme ne gun tutundu bilemezler ki
Evet canim haklısın hayırlisini dilemekten başka elden bişey gelmiyor ve cevap verenler umut oluyor inşallah sizin dariniz bana olsun Sizde sağlıkla kucağınıza alasınız bebişleri inşallah Cooo amin

Oyle tabii ilk dilegimiz o .. Ama iste insanin günlü iki güzelliği de tadayim istiyor allahin hazinesi geniş bizden istemesi o takdir ederse verir insaallah
aynen soylediginiz gibi canim ikiside evlat kiz evlat farketmez ama! benin 2 oglum bir kizim var kız bambaşkaa birsey. simdi önce saglikli hayirlisini dilerim rabbimden ama O gönülleri bilendir gönlüm kız ister yine ne yalan söyleyeyim . kiz evlat tatmayan varsa Rabbim herkese nasip etsin insallah

Rabbim gönlüne gore versin canim yaa insaallah ne güzel uc evladin var insaallah benim de olsa 4 tane

Rabbim gönlüne gore versin canim yaa insaallah ne güzel uc evladin var insaallah benim de olsa 4 tane
insallah canim Allah seninde gönlünde yatani nasip etsin insallah.
bende hep cok istedim 4 cocugum olsun ama simdiki hamilelik biraz plansiz süpriz geldi rabbimin hediyesi hic beklemedigim bir anda kizim henuz 2 yasinda biraz zor olacak ama olsun Kahrida hos lutfuda

Olsun canim yaa dedigin gibi yaratan rabbim sabrini da verir. Bizde 4 kardesiz cok güzel benim ikinci biraz zor oldu esimde sorun vardi 2.5 sene uzerine geldi oglum 5 yasonda o kolay olmustu ikinciden sonra korunmayalim diyirum fkr bu seferde hemencecik olurverirse bakalom kismet insaallah

Vücutta damarlanma normal mi? Göbeģimin etrafında yesil yesil damarlar belli olmaya baslamis sanki.

Ayyy gerçekten kız annesi olmak nasıl bir duygu yaa bilemedim hiç. Değişmezse bUda oğlan , etraftan ayy keşke kızın olsaydı diyorlar , bozuluyorum.

olur Allahin izniyle eger dusunuyorsan bence arkasina korunmadan devam.
ben 3 cocugumada tedaviyle hamile kaldim
hipotroidim ve ploraktin hormonum yuksek oldugundan normal yollarla hamile kalamiyordum hepsinde destekleyici ilaclar kullandim. kizdan sonrada aman zaten hamile kalmiyorum diye hic korunmadik.
adet duzensizligim oldugundan dolayida hamile kaldigimi farketmedim bile hic ögrendigimde 9 haftalikti simdiki hediyem.
oyuzden hic sorun var olmaz demeyin

Ayyy gerçekten kız annesi olmak nasıl bir duygu yaa bilemedim hiç. Değişmezse bUda oğlan , etraftan ayy keşke kızın olsaydı diyorlar , bozuluyorum.
Hic bozulma canim bakma sen onlara Rabbim hayirlisini versin insallah. benim kizim daha 2 yasinda ama ne bilim sanki böyle büyüüüüük bir servetim varmis gibi hissediyorum. ogullarimda cok kiymetli dunyalara degismem ama ne bilim kiz daha bir tatlıRabbim hic birinin acisini gostermesin

Allah inşallah bir tanede kız nasip eder :)) bizimki daha küçük ama kız annesi olmakta güzel erkekte sanırım yaşıyıcam bakalım :))
Benimde troidim ve prolaktinim yüksekti ilaç kullanıp kalıyordum ama kızımdan sonra prolaktin yüksektir diye korunmadım bi baktım kırkım cıktı hamileyim Yinede cok şükür ikinci en cok istediğim sey oldu oğlusum gelicek sağlıkla inşallah

Eklentiler

• IMG_0318.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 87
Amin inşallah , rabbim hepimizin yavrularını korusun ,esirgesin iyi günlere büyüsünler. Gönül sanırım ikisinden de tatmak istiyor . Kısmet alıştım haylazlara :) evin içinde hem azınlık gibiyim hem vazgeçilmez kadın pozlarındayım. ( ( Koreanmom size de tşk ederim sağolun...))

insallah canim. Ayniymis sorunlarimiz. benim ploraktin 125 lerde dolaniyor seninkinin seviyesinden haberin varmiydi.
birde benim beyindeki hipofizde 2mm microadenom var ondan kaynaklaniyor ploraktin yuksekligim

hee bak o kısmda cok haklisin evin tek gözde hanimı olmanin saltanati cöküyor helede babanin yaninda, varsa yoksa kizi oluyor

Benimki 65ti canım yinede kalamıyordum iki hamilelik gecirdim biri düşük oldu ikisindede kullandım dostinex ama bunda hemen kaldım Allah vergisi :))
insallah canim. Ayniymis sorunlarimiz. benim ploraktin 125 lerde dolaniyor seninkinin seviyesinden haberin varmiydi.
birde benim beyindeki hipofizde 2mm microadenom var ondan kaynaklaniyor ploraktin yuksekligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…