2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Allah gönlüne göre versin insallah hayırlısını nasip etsin ben bitter çikolata yediğimde kipir kıpır Di ultrasonda

Çağan

Birazdan doktor randevum var. Bebegimin sagligi hakkinda bilgi alicam. 12. haftada erkege benziyor demisti. Bugün netlesir artik insallah. Ona gore severim yavrumu. Ultrasona girecegim gunlerde heyecan mutluluk karisimi oluyor bende. Her anini yasamak ne guzelmis. Allah isteyenlere tattirsin insallah kızlar. Haber veririm cıkınca:)

Teşekkür ederim canım.bu isim işi gercekten zormus.dün eşim diyor ki;kaganla bir isim aklımıza geldi biz begendik dedi.neymiş dedim.Kayra ismini begenmisler Kayra Kaya.anlamı güzel.bende güzel ama etrafta cok var.bir isim de ben uydururum yanına ozaman belki olabilir defim ama iki isimi de çok sevmiyorum.yada iki isim birlikte söylenecek sekilde olmalı

Hayırlı haberlerle gel canım.insallah gönlünden geçen olur

Ayyy gerçekten kız annesi olmak nasıl bir duygu yaa bilemedim hiç. Değişmezse bUda oğlan , etraftan ayy keşke kızın olsaydı diyorlar , bozuluyorum.
Bende bir kızım olsun. Çok isterdim ama nasip degilmis bu da erkek:)komşular 3.ye devam diyorlar.arayı sogutmadan bir tane daha yap diyorlar.dedigin gibi gönül istiyor.ama bu dünyaya erkek de lazım dimi:)ayrıca sağlıklı hayırlı evlat olsunlar.sonunda kız yada erkek çekip gidiyor.bu arada dün eşimle oglum bir isim düşünmüşler.ne dedim.Kayra dediler.senin oglunun adı da kayaydı degil mi?nasıl bir çocuk,isim etkiler ya karakteri merak ettim.esime belki yanına bir isim koyarsam olabilir dedim ama hala karar vermis degilim.iki ismide çok sevmiyorum aslında

kızlar benimde bulantılar devam ediyo, iki üç gündür geçmişti ne güzel. sonra haftasonu uzun yolculuk yaptık, dönüşte bi tuttu hala geçmiyo.

Günaydın kızlar, bugün yeni bir haftaya girdik şükür. Karnımda fena geriliyo özellikle aksamları sanki hava basmıslar gibi şişiyo bir de bulantı durup durup birden geri geliyo ya. Bitmiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…