2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar esim dün dr ikili test sonucumu almış.dr 3 hafta sonra üniv.prof.randevu alın.detaylı bir ultrasona girsin demis.sonra da bana gelin demiş.sonuca baktım ama hicbir sey anlamıyorum.riske yakın demis doktor.
Canim sonucun emin ol kötu degil ama doktorun anladığım kadarıyla garantici bi tip benim ilk oglumda riskim cok daha kotuydu emin ol.ama ense kalinligi ve burub5kemigi varsa sorun yok.ayrintilya tabiki gir hepimiz giriyoruz zaten ama sakin olaki kafaya takma.

Doğurunca ilk işim yüz üstü yatmak olacak derdim. Şimdilik idare ediyoruz ama diğer aylarda özleyeceğiz .
Ayyy aynen son uc ayy resmen allahim yuz ustu yatmaaak diye haykurirdim resmen dogum yaptigim gece harikaydi hemen döndum yuz ustu uyudum normal dogum olunca karnimda dikisre yoktu misss:) simdide kendimi hep yuz ustu buluyorum ben yaa

Ayyy aynen son uc ayy resmen allahim yuz ustu yatmaaak diye haykurirdim resmen dogum yaptigim gece harikaydi hemen döndum yuz ustu uyudum normal dogum olunca karnimda dikisre yoktu misss:) simdide kendimi hep yuz ustu buluyorum ben yaa
Yat yatabildiğin kadar , rahatsız olmuyorsan bebekte olmuyordur.
Doğum yaptığım gün bende sizin gibi atlamıştım yatağa yüzüstü , miss gibi uyumuşum tabi ama sütler aka aka bir hâl olmuş :) yüzüstü yatmaktan.
O günler gelsin yaaa çabucak

Ben geçenlerde bizim buradaki sağlık ocağına kayıt oldum (Yeni taşındık sayılır) oradaki hemşire her hafta arıyor nasıl gidiyor diye :) 10 ekimden sonra tetanoz aşısı için çağırdı

Bende sezeryan oldum hic uyuyamadim hastanede eve gelincede 3 gun cocuk ac kaldigi icin uyumadi bende uyumadim onla insallah bu sefer benimde sutum tasar en rahat oldugumuz donemler bu donemler sonlara dogru dahada agirlasicaz yatakta bile donemicez.

Ben geçenlerde bizim buradaki sağlık ocağına kayıt oldum (Yeni taşındık sayılır) oradaki hemşire her hafta arıyor nasıl gidiyor diye :) 10 ekimden sonra tetanoz aşısı için çağırdı
Bu saglik ocaklarini cozemedim ilk hamileligimde ota boka benide cagiriyolardi gelmezseniz iste ceza aliriz falan ikincisinde otuedugum yerden tasindik baska asm deyiz sadece kasimda gel tetenozunu ol dedi o kadar ne bi takip ne bisi anlamadim her yerde uygulama farkli galiba

Bende sezeryan oldum hic uyuyamadim hastanede eve gelincede 3 gun cocuk ac kaldigi icin uyumadi bende uyumadim onla insallah bu sefer benimde sutum tasar en rahat oldugumuz donemler bu donemler sonlara dogru dahada agirlasicaz yatakta bile donemicez.
Evet canım , benimde içümde uhte kaldı oğlumu sadece 1,5 ay emzirebildim. Minicik aklıyla verdiğimiz biberona alıştı ama dediğin gibide doğru dürüst hiç olmadı ikinci doğumumda. Sanki ikinci oğlumun hakkından çalmışım gibi geliyor diğeri 1,5 yaşına kadar emdi çünkü. İnşallah bu sefer sizde bende boll bol emzirebilirz...

kızlar mrb benim dün sol kasığımın oldugu bölge zonklama şeklinde ağrıdı ama içten de bi ağrı vardı geçti bugün bebeğim hareket ediyor ama sanırsam enfeksiyon olabilir akıntım yok ama geceleri çok tutyorum tuvaletimi uyandıgım zaman artık ağrıdan yapamıyorum tuvaletimi ondan kaynaklanan bi durum bence başınıza böyle bişey geldi mi hiç yoksa akşam bi acile gidecegim

He valla aynen öyle. İlk çocukta hiç haberim yoktu aşılara zor yetiştim kimsede aramadı .ikincisinde ayda bir aradılar nasılsın diye.şimdi de kan tahlilinden sonra gün verdi kontrole gel diye. Sanırım ebemizle alakalı bir durum onun inisiyatifine iyi niyetine ilgisine kalmış. Mecburi şeylerde zaten direk ararlar ama , ilgi boyutu ebede , hemşirede bitiyor bana göre...

Geçmiş olsun canım sık sık idrar yolu enfksiyonu olurum ama kasıkta zonklama şeklinde hiç ağrım olmadı.
Bol su iç idrarını tutma , düzene girer büyük ihtimal. Acil hiçbişey yapmıyor ki canım yaaa , kanaman varmı diyor hemen yoksa tamam hadi yarın gel diyor yolluyor. Acil yerine kendi doktoruna git , mesai saatleri içinde yarın...

Bize hastaneden mama vermeyin dediler hic vermedim sarilik olduk sonra hem emzirdim hem mama verdim sutum gec geldi biberona alisti 4 aylikken beni birakti bide cevreden tam mamayi kesmek istedigimde ac kaliyo ac bu cocuk laflari cesarwt edemedim mamayi birakmayi insallah bunda o hataya dusmicem diyorum bakalim kismet.

Gecmis olsun cnm benimde arda kasik agrim oluyo yatakta donerken falanda oluyo idrar tutma konusunda bende bazi geceler usengeclikten kalkmiyorum yaparken aciyo ama simdilik bi sorunla karsilasmadim kontrolde doktora sorarim .enfeksiyonda idrarda yanma kasinti batma gibi belirtiler oluyor ama icin rahat edecekse bi git acile.

Bizimde cinsiyet tahminimizi 11 hafta 4 gunlukken yapmisti doktorumuz cok erken belki yanlistir diye kafamda hep soru isaretleri var ikidir ruyamda kupe goruyorum netten baktim hamile kadinin erkek bebeginin olacagi yaziyor hayirlusi bakalim degisicekmi yoksa ayni kalicakmi cinsiyetimiz.

Bende sırf beni emmeyi bırakmasın diye saatlerce aç bıraktım yavrumu o ağladı ben ağladım ama sağolsunlar size yaptıkları gibi , çocuk ölecek açlıktana kadar söylemediklerini bırakmadılar , sonuç beni ramamen reddetti , biberona ve mamaya alıştı. Çok pişmanım , inşallah bu sefer bilinçlendik , kimsenin dediği umrumda değil önemli olan bebeğimiz ve sağlığımız doyası emzirelim yaaa

doktorum bana uzak tek gidemiyorum eşimde izin alabilir mi bilmiyorum işte gece tuttugumun farkına varmıyorum

Aynen cnm insallah bu sefer o hatalari yapmayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…