2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
bende ogrenemedım canım daha üzülme bugun gıttım gene göstermedı doğdugunda öğrencem herhalde ınsan merak edıyor saglıklı dogsun önemlı olan o da:)
Merakmız hala canlı ıste.. Bilmiyorum neden boyleler ben artık dıyorum hangınız yavrumu kusturdu söyleyin bakayım yüzünü dönmüyor dıyorum..

sagol canım hiç değilse bi şansımı deneyecğim kasık batması bende oluyor bişey yırtılır gibi bu öyle değil kasıktan vajinaya doğru oluyor zonklama şeklinde üşüttüm mü acaba ayaklarım çok üşüyor

Bizimde bu taşındığımız yerdeki asm aynı öyle. Bi kere kayıt yaptırmaya gittim sonra 20.haftada aşıya gel dedi bitti. Ötekinde arada bir çağırıp tansiyon kilo felan bakılıyodu, ilaç takibi yapılıyordu.
Merhaba kızlar bı cinsiyeti ben ogrenemedım galuba hayırlısı olsun yavas yavas toparlanoyorum halsizlik ve yorgunluk dışında
Sağlıklı olsun inşallah da bi daha ki kontrolünde öğrenirsin inşallah:)

Canım çok sag ol.dün gece sabaha kadar uyuyamadım.aslında kötü düsünmüyorum ama ne bilim sanırım bilinç altı.Çok şükür normal Ultrasonda 1.7 çıktı ense kalınlığı.burun kemigi de var.rabbim kimseyi evladı ile sınamasın

Canım benim anladığım ölçüm sonuçları normal sadece yaştan ötürü risk yazıyor. Yaştan dolayı da herkes icin o yaştaki oran aynı diye biliyorum.
Yaşım zaten yüksek ondan dolayı yüksek çıkacağını tahmin ediyordum.rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.sağlıkla alalim insallah

Amin insallah canım.ben de istemiyorum sıvı aldırmayı 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona girecegim.insallah benimde temiz çıkar

selam arkadaşlar. oğlumdan bana da bulaştı enfeksiyon. kusma, ishal, fazlaca karın ağrısı çekiyorum. sizce hastaneye gitsem müdahale ederlermi. napmalıyım?

Teşekkür ederimm :)) ben bazı seylerden tiksindim hamilelik sevdiğim şeylerden tiksindirdi sevmediklerimi sevdirdi garip bi duygu:)

Kizlar babamiz 14 gundur cezaevinde bugun aradi yarin cikacak insallah sucsuz yere yatti o kadar gun arayinca heyecan yaptim galiba bebek sanki tamtur dondu birden tutamadim kustum bebek iyidir dimi

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben bebişi net hissetmeye başladım ama çok aşağıda hep... birde rock konserine gittim bir hafta önce birşey olmaz dmi salı günü dr randevum var bakalım cinsiyet söylermi çocuklar çok merak ediyor

selam arkadaşlar. oğlumdan bana da bulaştı enfeksiyon. kusma, ishal, fazlaca karın ağrısı çekiyorum. sizce hastaneye gitsem müdahale ederlermi. napmalıyım?
Oglumda gecen sene olmustu serum takildi su kaybindan dolayi buyuklere de ayni uygulama yapilir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…