Selamlar. Ben çalıştığım icin kendime özel bisey pek yapamıyorum. Sabahları kahvaltımı hazırlayıp is yerine gtryrm.
Peynir zeytin biber salatalık yanı ne varsa. Yanına sütle yiyorum. Sonra hemen balık yağını içiyorum. İlk kalktığımda da. Annemin yaptığı pekmezden bir iki kaşık atıyorum. Kahvaltıdan bir saat iki saat sonra fındık badem falan yiyorum cig şekilde. Öğlen is yerinde çıkan yemekten çorba ana yemek şeklinde yiyorum. Öğleden sonra da yanımda o gün meyve getirmişsem yada is yerinde verildiyse onu yiyorum bir porsiyon. Yada yine fındık falan yiyorum. Akşam zaten yemeğimi önceden hazırladığım icin de sebze yemeği salata çorba tarzı. Yemekten sonra bir porsiyon yine meyve yiyorum. Kasılmalarım olmasın diye şade maden suyuna limon sıkıyorum iciyorum. Günde de iki litrenin asagisina inmeden su içmeye calisiyorum.
Hiç bir sarkuteri ürünü , market tavuğu , cips , gazlı içecek içmiyorum yemiyorum. Çiğ yumurtadan yapılan urunleri falan filan tarifine bakıp öyle yiyorum. Çiğ yumurta olan seyleri yemiyorum. Balık ve et yemeğe özen gösteriyorum elimden geldiğince. Dondurma da çiğ yumurtadan yapılıyor yemeyin diye birşey okumuştum ama araştırmadım.
Acikcasi cok iyi besleniyor muyum bilmiyorum. Umarım öyledir :)