2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    330
Ayrıntılıyı kaçıncı haftada yaptılar cnm daha erken diil miki? 20. Haftada diilmiiiydi o
 
Herşey yolunda ne güzel :)
Kaç haftalık oldunuz? Bize 20. Haftada ayrıntılı ultrason olacak dediler öncekilerde de o aralarda yapmıştık
 
Kızlar ben de cok hareketsizim şişkinlik oluyo yemek yiyemiyorum biraz yürüyim dedim hemen karnım ağrıdı bi de vücudum kırılır gibi oldu sıcak limonlu çay yaptım hemen. Yürümek te bnaa yaramıyor yatmakta. Ne yapsam bilemedim. Hemen hastalanmaya meyilliyim. Cok nazlı bi hamilelik geçiriyorum biraz geç ve güç olduğu için sanırımm ama sağlıkla gelsin çekerim
 
Kac haftalık benim 16 haftalikken 175 gr demişti
 
Kızlar bende bugün sağlık ocağına gittim akşamüstü. Geniz akıntım vardı ayrıca koku hissediyodum. Ateş olmadığı sürece ona da müdahale ediliyormuş öyle bir durumunuz olursa aklınızda bulunsun. Monovit d3 verdi günde 9 damla. Ona başlıcam. Dünde banyo yapmıştım gece üşüdüm biraz. Yarım saattir boğazım ağrıyacak gibi oluyor. Limonlu su ve çorbaya başlasam iyi olacak:)
 
Ooo kimin konserine gittin :) yarın akşam bir aksilik çıkmazsa bizde konsere gideceğiz. Bisey olmaz ya. Lisedeyken ki gibi tutup kafa sallamadın ya :))
 
Sağlıkla huzurla kucağına almak nasip etsin Allah :) ayrıntılı icin doktor bize hiç bisey demedi. 16+5 bizimki. Salı günü randevu var.
 
Teşekkür ederimm :)) ben bazı seylerden tiksindim hamilelik sevdiğim şeylerden tiksindirdi sevmediklerimi sevdirdi garip bi duygu:)
Çiğ badem deli gibi seven ben. Spor yaparken vazgeçmediğim şeydi. Çiğ badem ye çiğ badem ye sut iç dediler. Bende tiksindim ama sonra normale döndüm:)
 
Ayrıntılıyı kaçıncı haftada yaptılar cnm daha erken diil miki? 20. Haftada diilmiiiydi o
18. Haftadayim canim bidahaki gidisimde birkere daha yapar belki bilmiyorum ama bugun ayagindan eline tum organlarina ayrintili olarak yapti bidaha 22.haftadagidicez tekrar okadar ayrıntılı yapar mi bilmiyorum normalde 18 ile 22.hafta arasi yapiliyor cogu doktor 20.haftada yapiyor.
 
Sağlıkla huzurla kucağına almak nasip etsin Allah :) ayrıntılı icin doktor bize hiç bisey demedi. 16+5 bizimki. Salı günü randevu var.
Canim cogu 20.haftada yapiyor bazi doktorlar da baska bir doktora yönlendiriyor benimki kendisi yapıyor hatra ilk oglumdan da hatirliyirum 18.haftadan itibaren her kontrolde ayrıntılı olarak yapiyordu bunda da ayni olur heralde
 
Ben ilk hamileliğimde herşeyi beyaz kremrengi falan almıştım kızımda da kullandım oğlumda da, saklamıştım yine çıkardım onları ortaya, sonra tabi pembe ve mavilerde almıştım mavi olanları da çıkardım baya kıyafet oldu herhalde ilk zamanlar için yeter :)
 
Canim cogu 20.haftada yapiyor bazi doktorlar da baska bir doktora yönlendiriyor benimki kendisi yapıyor hatra ilk oglumdan da hatirliyirum 18.haftadan itibaren her kontrolde ayrıntılı olarak yapiyordu bunda da ayniolur heralde
Bakalım bizimki ne diyecek. coook merak ediyorum. Ama cinsiyeti hiç merak etmiyorum. İlk çocuk olduğundan midir nedir. Sıfır merak :) anneler hisseder diyorlar. Ben hiç bisey hissetmiyorum kız mi erkek mi diye :)
 
Gule gule saglikla giysin bizim evde 28 aylik abi olunca sanirim pek bi sey almiycaz her sey cok fazla ve daha yepyeni onlari degerlerndiricez
Araları yakınsa ve aynı cinsiyet olunca o yönden avantaj, bende sadece bebek kıyafetlerinin bir kısmı duruyor 2. Ve 3. Arası 6 yaş olacak zamanla dağıttım veya sattım ben çoğu şeyi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…