2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bugun ilk cicislerimizi aldiiik
Oh oh masallah gule gule giysin yavrucuk sagsalim dogsun bakalim.bizim haftaya cuma cinsiyet belli olunca anlasilacak duurmlar erkekse hem kuzenleri var hem abisi bir dunya erkek kiyafeti dolu :) kiz olursa amaaaaa çıldırmış gibi ma aile alisveris yapariz esimin ailesinde hic kiiz yok ne kardeslerde ne torunlarda:) anneminde iki torunu var ikiside erkek herkes agzi acik kiz bekliyor. allahim insaallah gonlumuze gore hayirli kzi evladi verir bakalim dun gece ruyamda kucağımda kiz cocugu vardi 6-7 aylik civari simsiyah saçlari vardi yaa . :)

İlk oğlumda deli gibi alışveriş yaptım bende , ikincinin de oğlan olduğunu öğrenince bebeklik kıyafeti hiç almadım sayılır . Sadece , hastane çıkışlarından aldım.
Allahım bu sefer pemBişler , tütüler bandalar alıcaz baştan aşağı derkeen yine bir oğlan haberi ileee :) eskilere devam ama kıyamıyorum yaa ikinci kuzum hep abisinin kıyafetlerini giydi
Bu sefer naparız bakalım ...

Diğer hafta bir geleydi yaaa netleşcek cinsiyet diye gün sayıyorum resmen.
Herkese iyi geceler

Alışverişler başlamış ne guzel bende baya alışveriş yaptım bizim iki agbimiz var agbilerin bütün kıyafetlerini dağıttık zaten dursada ise yaramayacakti zaten iki erkekten sonra kiz olunca pembisleri almaya başladık bile erkek olsaydı bile benim iki oglumda büyük bunca zaman o kıyafetleri saklayamazdum zaten küçük ağbi 14 yaşında

Benimde oğluşuma birsürü kıyafet geldi, hem sıfır olanlar hem kuzenlerinden kalanlar. Doğru düzgün bişey almadan büyüdü kuzum. Zaten çok çabuk büyüyorlar uzun süreli giyilmiyor kıyafetler. Bir de çocugun yediği helal giydiği haramdır derler, gerçekten de öyle. Yepyeni kıyafetler 2 günde küçük geliyor:)

Yaaa dimi , aynen öyle. Fotoğraflarına bakıyorum bebelerin :) aynı çocuklar sanki de yıllar değişmiş gibi
Çok abartmadan , yeniden alalım yaa , ben birde hediye gelenlerin birçoğunu giydirmeyi unutmuşum kaldırıp
Bazıları da yıkamaya kıyamamışm
Dün kokladım halâ miss kokuyorlar yaa . Ağlak oldum been

Ayy öyle demeyeydin iyiydi, fena bir duygusallık var şu sıralar.. bende aynen öyle yapmışım. Yıkamadıklarım da var, kv.nin evde koca bir valizde duruyordu. Bayram dönüşü getirdim dolaba koydum, küveti ana kucağı biberonlar felan. Zaman ne çabuk geçiyor ya, oğluma baktıkça içim içime sığmıyor. Allah acılarını göstermesin analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah

Amiin canım inşallah , güzel heyecanlar evet ama zor geçiyor yaa. Sabırsız bir insan olmanın zorlukları işte sevmiyorm bu huyumu ama törpüleniyoruz işte ana olunca...

Kızlar benim bulantılarım kesilmişti 3 haftadır.İki gecedir yine pörtledi.Hem de nadir kusardım sadece öğürürdüm iki gecedir kusmadan uyuyamıyorum.Korkuyorum da bebeğe bir şey mi oldu o mu yapıyor diye.Çünkü baya baya nadire inmişti bulantılarım

normaldir bence bizim bile bu haftada 1 günümüz bir gününü tutmuyor endişe etme bence

Bende öyleyim canım üç aydır hiç kusmadım sadece bulantılarım olurdu ama bu hafta kaçıncı defadır kusuyorum saymadım artık.Tam geçti derken bulantı farklı bi boyutta tekrar kendini gösteriyor.İştahla yediğim tek şey meyve harici yemeklerle hala aram hiç iyi değil.Oğlumda da 4.ayda tam olarak geçmişti bakalım.bekleyelim görelim

Merhaba maşallah oglusunuza her bebek farklıdır tabi ki de boyu uzun maşallah fl ölçümü kaç cıktı acaba

Hanımlar merhaba aklıma bir konu takıldı. Ben salı günü 16+1 iken kontrole gittim ve bebek 10cm ve 130 gr ağırlığındaydı. Su için normal, iyi dedi doktor. Ben toplamda 1 kilo aldım çok özenli beslebemiyorum. midem bulandığı için değil, canım istemiyor. Sizce bebiş küçük mü haftasına göre? Bir sürü de vitamin kan hapı falan da içiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…