2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kizlar ben kendimi bir tuhaf hissediyorum yaa hep kizim olsun istiyordum hayalimdi o benim ama kiz oldugunu ogrendigimden beri dondum kaldim hic bisey hissetmiyorum neden boyle oldu anlamadim

Şoktasın sanırım
Kısa süreli bende oğlum olacağını öğrendiğimde donup kalmıştım , tepkisiz kaldım , akşama gelirsin kendine hayaller başlar...
Gözün aydın, sağlıkla hayırla gelsin inşallah...

canim bende 18 haftalik olmusum bebek 15 cm 165 gr dedi olculere gore 16+3 cikti biraz gelisim geride dedi ama ilerde tamamlar o kendini dedi

Kızlar Allahın izniyle prensensim geliyorDoktor %90 kıza benziyor dedi

hayirli olsun canimmm bende doktordan geldim simdiii benimde kızım geliyorrr
Gözünüzaydın kızlar sağlıkla alın kucağınıza inşallah :)
kizlar ben kendimi bir tuhaf hissediyorum yaa hep kizim olsun istiyordum hayalimdi o benim ama kiz oldugunu ogrendigimden beri dondum kaldim hic bisey hissetmiyorum neden boyle oldu anlamadim
Bende hep bir kız bir oğlan isterdim ama oğlumdan sonra ikincide oğlan olsa diyordum, kızı duyunca bende hissizleşmiştim ama alışılıyomuş zamanla:) sen daha çabuk adapte olursun çünkü kız istemişsin:) sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Merak etmeyin her bebek aynı olacak değil sonuçta, çok kilo alıp çok küçük bebek doğuranda var yani o birazda bebeğin yapısıyla alakalı. Bende 16+3 de gittim 174 gr dedi doktor ama bir hafta önde çıktı yani seninki haftasına göre normal aslında

Mart anneleri olarak kendimizi bir türlü iyi hissedemicez galiba :) ilk 3aydan sonra rahatlamayı bekledik hep ama çoğumuz halen sıkıntılıyız bende dahil. Sanki hamile değil hastayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Bende okuyorum ama fazla birşey yazamıyorum çünkü hiç sıkıntım yok nerdeyse çok şükür, baştan beri böyleydi önceki hamileliklerimde de aynıydım bazen hamile olduğumu bile unutuyorum :)
Sıkıntısı olanların Allah yardımcısı olsun

Al benden de okadar 6.haftadan bu yana 10 hafta gecmis ben hala kendime gelemedim hep hasta gibi yatiyorum.. 2. 3aylik donem en guzeli derler ama o bile bitecek ben daha hic bisey anlamadim hamileligimden. Gobegim de cikmadi hissettigim bisey de yok.. Nasil bir hamilelik anlamadim :) umarim saglikla devam eder hepimiz icin.

İnşallahh canım. Ben bu hafta tekmeleri felan hissediyorum, ikinci olunca göbüşte çıktı. Ama bi halsizlik bi isteksizlik, baş ağrıları, gelip geçen bulantılar ve ishal. Hiç bitmeden devam ediyor kısır döngü gibi:)

Aminn :) maşallah canım. Bende ilkinde öyleydim, çok rahatmışım çokkk:) ama doğunca 2,5 sene insanlıktan çıkmıştım orası ayrı:)) tek tesellim doğduğunda uslu olması. Bu kez ayrı evdeyiz ve mesafe 80 km kv.ye. nadiren gelebilir ancak.

Ben de bu gece ilk defa kıpırtıları hissettim. Uzun bi zamandır yan yatıyordum dün çok yorgundum dayanamadım sırf daha çabuk uyuyabilmek için yüz üstü yattım kalk çabuk ben burdayım der gibi kıpırdadı durdu çok belliydi çok güzel bir duyguydu ama yan dönmek zorunda kaldım rahatsız olmasın diye :)

Bayanlar bende şimdi sağlık ocağından geldim kayıt yaptırdım. Ebe hemşire biraz kızdı neden geç geldin diye. Neyse numarasını verdi herhangi bi sorun oldugunda arayabilirsin dedi ve nasıl düzenli doktoruna gidiyorsan bize de geleceksin dedi 10 ekime randevu verdi sabah aç karna gel dedi tahlil yapacakmış

Kizlar ya ben yaklasik 7 haftadir progestan kullaniyorum doktorum kesmedide bi sorun yok ama icmeye devam et diyor.nereye kadar gidecek boyle varmi hala kullanan

Kizlar ya ben yaklasik 7 haftadir progestan kullaniyorum doktorum kesmedide bi sorun yok ama icmeye devam et diyor.nereye kadar gidecek boyle varmi hala kullanan
Ben hala kullanıyorum sabah ve akşam fitil şeklinde.haftada 1 kere de iğne vuruluyorum.bende merak ediyorum ne zaman sona erecek.sağlık ocağındaki hemsire ne zamana kadar devam edecek igne diyor,o bile sıkıldı anlaşılan

Kızlar soguk algınlığı var ,ama bugün daha iyiyim.biraz başım ağrıyor.komsum ben gelip kantoron yağı ile masaj yapayım diyor.bir zararı olmaz herhalde yağın.bir de ben gece çok wc gidiyorum ya usanmadim desem yalan olur.sizde de var mı bu durum.ayrıca yatakta kac kere dönüyorum allah bilir

Benim ilk oldugu icin heralde hicbisey hissetmemem
Sadece bitmek bilmeyen 24 saat suren bulantilarim..

Kantoron yağı zeytinyağı ve kantoron çiçeğinden yapıldığı için herhangi bir zararı olduğunu sanmıyorum canım. Ben oğluma da kullanıyodum doğduğunda. Ayrıca yazın omuzlarımdaki güneş yanığı içinde kullanmıştım ben, çok faydalı ve hemen hemen her alanda kullanıyor. Gece bende kalkıp duruyorum hele ki tam uyuyacakken o wc hissiiii :) 2 3 gündür de huzursuz yatıyorum dönüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…