2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kesinlikle oyle.. Herseferinde kotu kotu seyler gormekten biktim daha cok kafama takiliyor boyle oldukca son 5 gunum kaldi bi gidip gorsem danami rahatlicam
Evet benide etkiliyor. Genelde 6 gibi uyanıyorum bazen uyuyamıyorum tekrar. Gecenin ortasında gördüklerimi saymıyorum bile.

İlkte biraz daha geç hissetmen çok normal canım. Benim karnım 6.ayda cıkmıstı ve 1 kilo almıstım. Bulantın için ilaç kullanıyor musun?
Zofer den asagisi banamisin demiyor maalesef. Ama onu da tehlikeli diye kullanmaya cok korkuyorum. Kullanmayinca da hic beslenemiyorum adam.akilli. ekmek zeytin vs.. Cok arada kaldm. Doktorum kullanmamdan yana 5kilo verdm.cunku toplamda

Zofer den asagisi banamisin demiyor maalesef. Ama onu da tehlikeli diye kullanmaya cok korkuyorum. Kullanmayinca da hic beslenemiyorum adam.akilli. ekmek zeytin vs.. Cok arada kaldm. Doktorum kullanmamdan yana 5kilo verdm.cunku toplamda
Hamilelikte böyle istisnai durumlarda kar zarar ilişkisine dayalı olarak veriliyor ilaçlar. Bu şekilde beslenememen hem kendin hem bebeğin açısından daha fazla zarar. Sence de öyle değil mi? Bu haftalardan sonra bebekler daha hızlı bir şekilde kilo alıp büyüyecekler, bunları düşünecek olursan kullanman daha mantıklı canım. Tabi yine en doğrusunu sen bilirsin.

Halsiziimmm yorgunumm keyifsizim açım ama tokum o nasil oluyor ben daha cozemedim ama isteksizim. Midem agriyo . tuvalete gitmekten biktim.su icerken midem bulaniyo.duruo durup aglamak istyrm.ay ne kotuyum bugun

Haklisin canm etrafmdaki insanlarda ayni seyi soyluyor ama ilacin agirligi ve yan etkileri konusundaki belirsizlikler de cok.korkutuyor beni. Allaha emanet. Zqten yarn kontrol var doktorum hala kullan derse bukez duzenli kullanicam mecburen. Ilgin icin cok tesekkur ederim.

Halsiziimmm yorgunumm keyifsizim açım ama tokum o nasil oluyor ben daha cozemedim ama isteksizim. Midem agriyo . tuvalete gitmekten biktim.su icerken midem bulaniyo.duruo durup aglamak istyrm.ay ne kotuyum bugun
Kaçıncı haftadasın canım tam olarak? Birgün diğerini tutmuyor malesef. Bugün bende ishal olmuşum, tekrar etmesinden korkuyorum midemde tuhaf. İnşallah geçer. Patates haşladım kurukahve yedim bakalım. Evde sıkılıyorum ama dışarıda çıkasım yok. Napıcamı sapıtıyorum valla

Yalnız değilsinki canım birçok insan var bunu kullanan. Gerektiğinde antibiyotik içen nörolojik ilaç alan çoğu kişi var. İçin rahat olsun yani:) Allah büyük, o ol demeden hiçbişey olmaz. İyi haberini bekliyoruz inşallah:)ˆ

Herkesin şikayeti ortak galiba bu haftalarda.Benim de bulantilarim bitti gibi oluyor yeniden hortluyor.Bugün boş günüm diye hunharca temizlik yaptim halı koltuk falan sildim su an hem belim ağrıyor hem acayip midem bulanıyor.Bir de kasik agrilari başladı.Hamileligin balayi donemi dedikleri 2.trimester ben de pek oyle ilerlemiyor.Bebekler sağlıklı olsunlar da katlanicaz.5 ekim e randevu aldım.Hamileligin basindan beri 3.kontrolum çok merak ediyorum bebiş ne alemde cinsiyeti ne Allah saglikla mutlulukla kucagimiza almayi nasip etsin insaallah

Allah razi olsun. Ilk deneyimim oldugu icin her seye tedirgin oluyorum iste Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaallah..

kızlar ornisid antibiyotik kullanıyorum, mide bulantılarımı geri getirdi sanırım. geçmişti ne güzel.
var mı bunu kullanan aranızda

Ben de hamileliğim den beri 2 kez gittim.8.ve 13.hafta ..benim de randevu 5 ekim..bana doktora az gittiğimi söylüyorlar. .fazla mı rahatı z acaba:))

kızlar mide yanmasından çok fena haldeyim..

Geceleri bile uykumdan uyandıracak seviyeye geldi, sizin önerileriniz var mı ne yapsam ne yesem ne içsem iyi gelir?

Nolur yardım ediiin

Geceleri bile uykumdan uyandıracak seviyeye geldi, sizin önerileriniz var mı ne yapsam ne yesem ne içsem iyi gelir?

Nolur yardım ediiin
Gaviscon yada rennie surup kullanılıyor canım. Soğuk süt, kırmızı elma, 1 cay kaşığına yakın içilebilir toz soda, 1 çay bardağı bol şekerli ılık su bunlarda o an için rahatlatıcı gelebilir.

kendini fazla yormuşsun ne gerek var o kadarına. bebeğini düşün ve bir daha yapma o kadarını bence
Geçmiş olsun canım, ne için kullanıyorsun?
serklaj olduğum için önlem amaçlı verdi dr.

Geç ve güç derken? Kaç yaşındasınız?
Aman dikkat salgınlar başlıyor. Ben de her ekimde hasta olur aylarca sürünürüm. Bu kez hamile şekilde bir ekim ayına giricem. Hadi hayırlısı.

Nolur yardım ediiin
Ben süt içince hafifledi. Ama dr.a söyledim. Rennie duo şurup verdi bittikçe al, hiç zararı yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…