2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
4 aylık olduk. 1 kg aldım ama maşallah göbek 6-7 aylık hamile göbeği oldu. Hem de aniden oyle bi haftada çıktı. Bu nasıl iş?

kızlar mide yanmasından çok fena haldeyim..

Geceleri bile uykumdan uyandıracak seviyeye geldi, sizin önerileriniz var mı ne yapsam ne yesem ne içsem iyi gelir?

Nolur yardım ediiin
Mide yanmasindan bende cok muzdaripim gece yatarken falan cayir cayir yaniyor doktoruma sorcm ben de

Çok sağol canım canım hepsini denicem çok teşekkürler.. yazdıklarından sadece soğuk sütü biliyordum diğerleri de iyi gelir inşallah..

Ben süt içince hafifledi. Ama dr.a söyledim. Rennie duo şurup verdi bittikçe al, hiç zararı yok dedi.
En son çare ilaca başvurcam canım, süt içince en fazla 20-30 dk rahatlıyorum sonra yine başlıyor cayır cayır yanmaya

Mide yanmasindan bende cok muzdaripim gece yatarken falan cayir cayir yaniyor doktoruma sorcm ben de
Ahh canımm yol arkadaşım sen yazınca duygulandım valla daha dün tüp bebek topiğinde bebeğimiz olcak mı diye neler neler paylaşıyorduk ama şimdi 4. Ayımızdayız şikayetlerimizi paylaşıyoruz :) mide yanmama şuan gülümsedim inanki :)))

Selam kızlar grip olanlar kervanına katılmış bulunmaktayım geniz akıntısı burun akıntısı hapşuruk hafif bi ateş hepsi mevcut sözde kaç gündür eşim salonda yatıyordu bulaşmasın diye gece bi üşümeyle başladı şimdi fenayım

Ben 16+1 deyim bugun tam bulantilar gecti dedim sevindim istahim acildi canim yemek cekti dedim 2 gun surdu malesef.. Bugun sabahtan beri midem kotu agzimda sanki zehir var bozuk curuk seyler yemisim gibi midem kalkiyo cok fena cok.. Ishal de kotu canim gecmis olsun ben de haslanmis patatesle gecirmeye calistim bol su icmekte gerekiyo. Bide kis hamileligi cok zormus havalar gittikce soguyacak ben normalde de cok usuyen biriyim bide hamile olunca donuyo ayaklarim.

Canım işte aynı ben.Ben sürekli netten hamile kıyafetleri takip ediyorum.İndirime girdikçe alıyorum alta giyecek tayt falan :)))

Aynı beni tarif etmişsin, bende o kokunun genzimden geldiğini farkedip gittim sağlık ocağına. İlaç veremiyolar tabi. Sabah ilk kalktığımda o koku ve tat yüzünden midem ağzımda gibi oluyor. Gidip yıkıyorum geri yatıyorum o derece oldum. Ayaklarına patik giymeye başla sende benim gibi :) benim hiç ısınmaz vücudum, elim ayağım. bakalım napıcaz. Ben şu ince penye taytlardan almıştım defactodan ilk hamileliğimde. Karın kısmı hamilelere özel olanlardan değil düz tayt ama lastiği çok hafif ve sıkmıyor, onu eşofmanın içine giyiyorum. Denk gelirse aklında olsun denersin belki.

Ben de hamileliğim den beri 2 kez gittim.8.ve 13.hafta ..benim de randevu 5 ekim..bana doktora az gittiğimi söylüyorlar. .fazla mı rahatı z acaba:))
Bence ideal olan bu her gidisimizde ultrasona giriyoruz zaten fazlası zararlı yurt dışında hamilelik boyu 3 kez alıyorlar kontrolü ebe mezura yardımıyla ölçerek yapıyor.Son gidisinizde cinsiyet tahmini yaptı mı doktor ?

kızlar mide yanmasından çok fena haldeyim..

Geceleri bile uykumdan uyandıracak seviyeye geldi, sizin önerileriniz var mı ne yapsam ne yesem ne içsem iyi gelir?

Nolur yardım ediiin
Canim gaviscon ve renee dou yu gonul rahatligiyla kullanabilirsin onlar kana karismiyor bebişe hic hi zarari yok.sutmus falan filanmis beni hic rahatlatmiyordu ben bu iki surupla gecirmistim hamileliğimi

Canim gaviscon ve renee dou yu gonul rahatligiyla kullanabilirsin onlar kana karismiyor bebişe hic hi zarari yok.sutmus falan filanmis beni hic rahatlatmiyordu ben bu iki surupla gecirmistim hamileliğimi
Ayy canım çok sağol, bu gece de uykudan yanmayla uyanırsam kaşkar içerim artık son çare.. gavisconun pembe şurubu var evde, sanırım odur yani..

Araları yakınsa ve aynı cinsiyet olunca o yönden avantaj, bende sadece bebek kıyafetlerinin bir kısmı duruyor 2. Ve 3. Arası 6 yaş olacak zamanla dağıttım veya sattım ben çoğu şeyi
Evet canim araları az buyuk oglum 28 aylik her seyi yeni güzel tulumlarimiz falan bi dunya var.zaten eskmeden buyudu diye uzuluyordum çoğunu hatta hemen hemen hepsini motharcare den almıstim çok iyi oldu hepsı pırıl pırıl duruyor daha.

Kızlar günaydın ben dün gece üşüyordum sanah sırılsıklam uyandım baya bir ter atmışım. Şimdi yine üşüyorum kombiyi yaksam mı diye düşünmeye basladım cok soğuk.
Geç ve güç derken? Kaç yaşındasınız?
Aman dikkat salgınlar başlıyor. Ben de her ekimde hasta olur aylarca sürünürüm. Bu kez hamile şekilde bir ekim ayına giricem. Hadi hayırlısı.
32.yasımdayım 2 senedir olmuyordu bizim basımdan düşük ve dış gebelik geçmişti. Tedirginliğim o yüzden. Evet dikkat etmek lazım havalar bir anda düştü 10 derece birden çok yanii..

Kızlar bugün çok ama çok kötü birgün geçirdim. İlk defa basıma geliyor. Öğlen yemek için kırmızı bber doğrarken bir anda parmaklarımın uçları yanmaya başladı yıkayınca geçer heralde dedim kesik bir yer var dedim. Gitttikçe yayılmaya başladı kollarıma kadar komple yanmaya başladım. Ütü basılmış gibi ne yemek yiyebildim kaşık tutabildim su bile acıtıyodu. Acımdan ağladım.Yoğurt Zeytinyağı akla gelen herseyi denedim yanık kremi sürdüm yok akşama geçmeyince bi doktra gidelim dedik biberin cinsi ve hamilelik hassasiyeti ile alerjik durum oluşmuş dedi verdiği kremi de eczanelerde bulamadım eve geldik 9 saat oldu daha yeni yeni hafifliyor. Şuan bebek gibi yatıorum. Buzla oturuyorum. hayatımda böyle bişey hiç başıma gelmemişti.. daha hayatta biber falan elime sürmem

Allaah alllah çok ilginç canım çok geçmiş olsun. Öğrenmiş olduk bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…