2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ki
Kıza benziyor dedi..bakalım 5 ekimde 18+0 olacak..büyük ihtimal söyler. .

Aynen ikinci de göbek resmen aksamlari 7 aylik oluyor bulanti da tam bitmedi ama cok sukur daha iyi gibi kisir döngü gibi ciddeen.
Sabaha kadar dönüyorum yatakta yanii birde dönmek sıkıntı belim tutuliyor kasiklarima ani batma oluyor donerken korkuyorum vallla
Aynen yaa ağzımda ki tadi harika tarif etmissin ne bicim bisey o yaa ben naneli sakiz gaviskonla halletmeye calisiyorum . ya bende tam tersi hamileligimin sonlari kis diye cok mutluyum oglim ekim basinda dogru off 7. Ayim ağustostu ne yanmistim hamilelikte extra sicaklik oluyor kan akışı cok hizli cunku usumeyecegimiz bir kis olacak bemce

Anladım canım. Normalde olsa farketmeyebilirdin ama hamileyken tetiklemiş olabilir şikayetlerini. Aynı haftalardayız, ben ilaç almasamda bulantılarım bi geçiyor bi geri geliyor
benim baş ağrım olduğu zaman bulantı geri geliyordu. benim de bi geçiyor bi geliyor, ornisid de felaket bu yönde 3 gün var bitmesine.
benim hep öyle olur. acı biber doğrayınca parmağımın ucu 1 saat sonra falan yanmaya başlar içten, sanki derimi yüzüp içine acı biber sürmüşler gibi, yayılır diğer parmaklarıma.. kollarıma çıkmadı hiç ama 24 saati zor geçiririm taa ertesi gün geçer.
aslında bunun için acilde serum veriyorlarmış ama sen hamilesin diye vermediler heralde

benim hep öyle olur. acı biber doğrayınca parmağımın ucu 1 saat sonra falan yanmaya başlar içten, sanki derimi yüzüp içine acı biber sürmüşler gibi, yayılır diğer parmaklarıma.. kollarıma çıkmadı hiç ama 24 saati zor geçiririm taa ertesi gün geçer.
aslında bunun için acilde serum veriyorlarmış ama sen hamilesin diye vermediler heralde[/QUOTE]
Hadi yaa doktorlar daha cıkmamıstı ben de direk cildiyeciye görünmüştüm. Çok fena bişeymiş ama bana ilk dfa oldu. Yarına geçerse iyii sabaha az kaldı zaten

Yanlış yere yazdım mesajıda dalgınlıktan. Benim gibi gergin ve sinir patlamaları yaşayan var mı..

Hadi yaa doktorlar daha cıkmamıstı ben de direk cildiyeciye görünmüştüm. Çok fena bişeymiş ama bana ilk dfa oldu. Yarına geçerse iyii sabaha az kaldı zaten[/QUOTE]
inşallah geçer hemen çok sinir bozucu bişey. 2 kat eldiven giymek gerekiyor

Yanlış yere yazdım mesajıda dalgınlıktan. Benim gibi gergin ve sinir patlamaları yaşayan var mı..
Bende çok gerginim
Patlamaya hazir bomba gibiyim. Ozellikle kayinvalidemin her lafi her hareketi batiyor. Kendimi telkin etmeye calisiyorum bebegimi gereksiz strese sokuuorum sakinleseyim diye ama elimde degil..

Bende çok gerginim
Patlamaya hazir bomba gibiyim. Ozellikle kayinvalidemin her lafi her hareketi batiyor. Kendimi telkin etmeye calisiyorum bebegimi gereksiz strese sokuuorum sakinleseyim diye ama elimde degil..
Evet telkinde işe yaramıyor. Herşeyin farkındayım ama sinirime karşı koyamıyorum. Saçma sapan şeylere bile patlıyorum ya.

Günaydın kızlar dün dr a gittim ikizlerimin kız olduğunu öğrendim ağzım kulaklarımda geziyorum resmen bu arada perşembe akşamından beri geçmek bilmeyen berbat bir başarısı var dayanabildiğim kadar dayanıp dayanamadığım yerde parol içiyorum dün 3tane içtim bu sabah yine ağrıyla uyandım bademciklerim, çenem, kulaklarım, burnum, gözlerim başım komple ağrıyor tabi 24 saat süren mide yanmam ve yemek sonrası hazımsızlıkta cabası devamlı ya süt ya su ya soda içiyorum

Ayy ne güzel göZünaydın cnm ikisi birden iyi göstermişler. Havalar cok soğudu dikkat edelim valla..

Kizlar ya kitap okuyayim dedim sirt ustu yatiyorum simdi sonra karnimi kontrol edeyim dedim bariz sag tarafim boyle sert sanki bebek orda duruyo sol tarafta yumusaklik var bisey hissetmiyorum orda . tam boyle gobek deligimden dort parmak sag asagisi sert . onceler kasilmalar olurdu onu ayirt ediyorum kasilma degil ama bebek mi yada neler oluyo hissediyomusunuz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…