2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
bana da erken geliyor alışveriş için

bana da erken geliyor alışveriş için
Ben de hic bi sey almadim zaten pek ihtiyacta yok buyuk oğlusun her seyi duruyor sadece doğuma yakın bikac parca organic takim alirim okadar.aslinda cok da geçe birakmamak lazim ben doğuma 1 ay kala toplu alisverise cikmistim ve inanin bikac gun kasilmalarim oldu yorgunluktan.keske daha ince halletseymisim dedim gec kaldığıma pismanoldum.

A andromeda7
Benim de yeğenim den kalanları verdi ablam hepsi yepyeni. Ablam alışveriş yaparken çok abartmış kullanmadıkları bile var. Hastane çıkışı alsan yeter dedi. Bir de battaniye vs. Gibi şeyler alırım. Beşiği de var 9 aya kadar kullanacağı. Bebek arabası alırız. Yeğenim 2,5 yaşında olduğundan kullaniyorlar arabayı. Cinsiyetler ayni olunca gerek yok boşa masrafa dedi.

Ilk çocuğumuz durumumuzda iyi, istesek alabiliriz. Ama ablamın aldıkları boşa gider. Bebekler hemen büyüyor. Allah sağlıklı sıhhatli bi sekilde kavuştursun herkesi.

Cok gecmis olsun canim reflu gercekten fena sanci yapiyor hatta kalp krizi gibi hissedilebilir. fena halde reflu yasadigim donemler oldu hatta iki defa mide spazmi gaz spazmi tarzi birsey yasadim sol tarafimda ki ve sirtima vuran sanciyi anlatamam bildigin kalp krizi ile ayni belirtiler cok korkmustum iki ssne once yaşadım. kas gevşetici bağırsak mide duzenleyici ilaçlar cok iyi gelmişti birde tabi diyet refluye uygun ... Hamileyken daha zor tabii allah yarimdimiz olsun bulanti sonrasi bu aydan sonra eksime ve reflu olucak

Suan aynı durumdayım. Oğlumla ikimiz geldik köye. Eşim dün döndü. Kmseye diyemiyorum ama o sancıyı tarif edemem. Ne yatabiliyorum ne de doğru düzgün oturabiliyorum. Aksam yemeğinden 1 saat kadar sonra bi başladı sol göğsümde ve bubsaate kdar geçmedikçe aklıma başka şeylr gelmeye başladı. İki gündürde yanıyodu zaten midem. Sanki yel durur ya öyle bir sancı acı var tamda kalbin oralarda. Hava alıyorum yol, su içiyorum yok, toz soda içtim o da olmadı. Hareket ederken azalıyo gibi oluyo ama nerdee sonra tam gaz geri geliyo. Çok fena yaptı beni suan korkuda cabası..

Kızlar iyi geceler hepinize.bende 18 ekime prof.dr randevu aldım ayrıntılı ultrason için.rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin.kuzumu çok merak ediyorum özledim.ben henüz hareket hissetmiyorum erken mu acaba?
senle aynı zamanda pırtlatıcaz L leylimley33 cinsiyeti belli mi senin kaçırdıysam kusura bakma

canım ben haftada ıkı kez yıyorum ben yemesemde esım zorla hatırlatır sagolsun.
levrek cupra vs balıkları al fırına ver daha guzel oluyor ugrastırmıyor emın ol daha rahat yersın. kokusuda cok olmuyor ben bu balıkları tüketıyorum cok.

bız halla cınsıyet ogrenemedık doktor ne yaptıysa basaramadık bacaklarını acmıyor :)dun rahat yarım saatten fazla ugrastık. bu cocuk benı meraktan öldürcek Allahtan saglıklıyız bırseyımız yokta şükür bıde cınsıyet ogrensek süper olur. benım gıbı ugrasan gostermeyen bebısınız var mı?

Canım benim doktorum da ikili normal çıkınca 3 lü ve 4 lü ye gerek yok dedi.İkili normalse sıkma canını.En güveniliri 2 liymiş
2li teste normal demişti canım bir daha ki gittiğimde ikiliyi de üçlüyüde götüreceğim bakalım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun her ne kadar içimi ferah tutmaya çalışsamda kendimi bıraktığım anlarda oluyor malesef.

Ben 3lu test yaptirmiycam kizlar isterse ayrintili usg yaptiririm 2li test guzel cikmisti ki zaten dogruluk orani düşük bu testler boşuna gerginlik stresten başka bşy değil... bu arada ben bayadır hareketlerini hissediyorum :)

günaydın güzel anneler.havalar soğudu artık keyfime diyecek yok.sıcağı oldum olası sevmedim ne zaman havalar serinledi ben rahatladım. miniğimde iyidir umarım.sanki kımıldıyor arada.bu sabahta sol kasığımda bir sertlik hissettim sanırım bebişti. önümüzdeki hafta cumartesi randevum var. cinsiyetinide o zaman öğreneceğiz inşallah. rabbim sağlıkla kucağımıza versin bebek kokusunu özledimm

Öfff aradan 7 yıl geçince herşeyi unutmuşummad

bitti demek ki ben de tesadüf gördüm..artuk hep trendyoldayım
Canim trendyolda yenidogan pek olmuyor genelde seri sonu ya da gecen sezondan sattıkları urunlari koyuyorlar oraya o yuzden cogu beden bulunmuyor.bizim bebisler mart gibi dogacak tam o sıralarda indirime giriyor zaten kendi mağazalarini takip et ya da online sitesini

Ben hiç yiyemeyince büyük eksiklik hissediyordum daha doğrusu vicdanım hiç rahat değildi. Regenesis max verdi onu kullanıyorum hergün de ceviz yemeye gayret ediyorum. Bende cevizi duyunca acayip mutlu olmuştum :))
Regenesis max Balik hapi mi?
Evet o baliklar firinda cok guzel oluyor. Hem zahmetsiz dedigin gibi. Tesekkurler

Seninle ayni haftadayız. Bugun bizimde kontrol var. 13.haftada erkeğe benzetmişti ama emin olamamıştı. Bugun gösterirse hadi bakalım :))

Canim ya sektörün nabzı sende atıyor. Nasıl da takır takır söylüyorsun dönemleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…