2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bugun tum gün izinliyim. Sağlık ocağında da kontrol vardı. Gittim. Ne kadar ilgililer. Özelde yaptırdığım ve okadar para verdiğim herseyi burada ücretsiz yaptılar. Keske okadar para vermeseydiniz dedi doktor. Sağlık ocaklarını tebrik etmek istiyorum gerçekten. Hem guleryuzluler hem her dediğini dinleyip cevap veriyorlar hemde herseyini ince ayrıntısına kadar bakıyorlar. Çarşamba günleri yediye kadar açığız sonuçlarına bakarız dedi. Çalışanlar icin boyle bir kolaylıkta yapmışlar.

Canim bence hic bir sey yok ama doguma kadarda icinnde hep suphe bulunup kafaya takacagina yaptir kan testini veya amniyosentezi icin rahat etsin.ayni seyi yasayan biri olarak ben yaptirip rahatlamistim cunku biliyorum huyumu hamileligi zehir ederdim kendime.az bi zaman degil stres bebisimizi daha cok etkiliyor bence yaptir rahatla

Canim ya sektörün nabzı sende atıyor. Nasıl da takır takır söylüyorsun dönemleri :))

Canim ya sektörün nabzı sende atıyor. Nasıl da takır takır söylüyorsun dönemleri :))
Emin ol 2 sene sonra siz de ayni olacaksıniz ben doguma kadar tek bebek markasının lcw olduğunu sanırdım bebiş olunca okadar çok sey oğrendimki.bunlar doğunca da dertleri bitmiyor yok ilk adim ayakkabısiymiş yok oymus buymus derken her seyi öğreniyorsun :)

Canm ondada tiksnme oluyomş illa ağrı olmaz ki soğuk şeyler yedn mi dolaptan ben yemiştm de. Dün serum takndm zofer biraz rahatladm.sende bi doktora git istersen.
ben dunden berli biraz daha iyiyim sanki eger bir kac gune gecmesse giderim doktora . ee dolaptan yogurt flan yiyorum. ee yogurtta acikta olmaz ki. bu hamileligim cok guzel yogurt tuketiyorum digerlerinde bu kadar canim cekmiyordu.

Verdiğim sayfada sadece indirimli ürünler vardı ama normal koleksiyonu da var tabi, benim aldıklarım hep pamukluydu

KİZlar hani muslin diyordunuz ya. Annem aradı. Kızım örtülerini falan yapıyorum yavaştan dedi. Bir sürü şey saydı. Anne dedim muslin varmis. Bizim zamanımızda yoktu öyle bir isim bilmiyorum dedi. Sonra konuşma devam ederken mermersahi aldım örtü yapıp kenarlarını falan suslicem dedi. Anne dedim muslin o iste :)))
Kızlar mermersahini arkadaşının dükkanından beş lira gibi bir fiyata alıp kendi dikiyormuş. Ben sok oldum. Anne dedim mağazalarda ne fiyatlara satılıyor :) heves edip al tabi ama benim aldığımdan baya bir çıkar dedi:)

Canım bende de aynı belirtiler vardı safra kesemde taş cıktı:/ doktorlar anlamıyorlarmıs sen bi ultrason cektir :))

Kızlar nasılsınız benim biraz ailevi problemlerim oldu günlerdir giremedim gribim geçmiyor moralim bozuk moralimi tek yerine getiren şey bebeğimin hareketleri çocuklarımın gülüşleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…