2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İmom kullanan var mı? Omega3 içerikli o da ben onu kullanıyorumm

ben de imom kullanıyorum. bunun yanında banacare, vegaferon ve krilom kullanıyorum. vallahi imanım gevredi ilaç saati takip etmekten. bir de şeker hastasıyım günde 4 kez insülin vur, 6 kez parmaktan ölçüm yap pofff hamilelik sağlıklı anneler için çok daha güzel olsa gerek. ben sürekli kontrollü olmaktan, kaygılanmaktan işe güce konsantre olamıyorum yine de hamdolsun halimize.

Aa gerçekten kullanmanız gereken çok ilaç varmış... ben ferro sanol ve imom sadece ama bazen 2 sini bile karıştırabiliyorum :))) banacre vegaferob krilomne ilaçları peki??? Vitamin mi?

Arkadaşlar benim ilk gebeliğim olduğu için anlayamıyorum karnımın alt bölgesinde özellikle dinlenirken gaz mı desem bağırsak hareketi mi desem bi hareketler var onlar bebek hareketleri mi oluyor? Yani nasıl ayırt edicem ki????

Benim gibi regenesis max kullanan görünce mutlu oldum. Tek kullanınca insan acaba niye bi tek ben kullanıyorum diye düşünüyor ister istemez :))
Bende aynı şeyi düşünüyordum denk gelmedi başka kullanan ama balık hiç yiyemediğim için çok sorgulamadım :))

Aa gerçekten kullanmanız gereken çok ilaç varmış... ben ferro sanol ve imom sadece ama bazen 2 sini bile karıştırabiliyorum :))) banacre vegaferob krilomne ilaçları peki??? Vitamin mi?

banacare kalsiyum-magnezyum takviyesi, krilom imom gibi omega takviyesi, vegaferon da demir için. arkadaşlarım çok erken başlatmış doktorun diyorlar ve bu kadar çok olmasına anlam veremedim ama itimad edip doktorum ne derse yapıyorum

aynen oyle bebeğin cnm göbek deliği ve tüylenme bölgesinin başlangıcı arasında

Kızlar 2 gündür midem bulanıyor acıkınca. bir şeyler yiyince geçer diyorum ama yemek yiyince de biraz fenalık hissediyorum gözlerim kararıyor yatıyorım. acaba tansiyonum mı düşüyor? Decavit osteozinc ve ferrozinc verdi doktorum. Acaba ilaçlar fazla mı geliyor? Bugün randevum vardı dr gittim, hastanede değilmiş yarın gel dddiler ((

Canım bende de aynı belirtiler vardı safra kesemde taş cıktı:/ doktorlar anlamıyorlarmıs sen bi ultrason cektir :))
Evet cnm o ihtimali o zmn goz önünde tuttular ayrintili batin ultrasonu cekildim safra temiz cikti. En son refluyr kanaant getirdi dr. Mideme endoskopi düşündük o zmn ama yaptirmadık. Belki dogumdan sonra mideme ayrintili baktirabilirim

Kesinlikle doktorunuza güvenin yorum yapanlar kaç yıl tıp okuyup tecrübe mi edinmişler acaba? Aklınıza takılan birşey olduğunda direkt doktorunuza sorun internette cevap aramak mide bulabdırıyor maalesef... :)

Canım bende de aynı belirtiler vardı safra kesemde taş cıktı:/ doktorlar anlamıyorlarmıs sen bi ultrason cektir :))
Bnm böbreklrde vardı en son ama bu göğüs sancısı kulunç ağrısı gibi bişey. Bende baktırayım safraya epeydir bakılmamıştı, tşk ederim fikir için. Dünden beri kıvranıyorum..
Benimdd geçen hafta öyleydii. Tansiyonum düşük bnm. Acıkınca bişeyler yiyip toparlıyım diyorum ama geçmeyince daha fazla yiyesim geliyor. Sanki yediklerimin faydası yok gibi oluyor.

Kızlar merhaba bugn kontrolüm vardı. Bebek iyi şükür cinsiyetini 11 haftalkken erkek gibi demişti bugünde kız olabilir sanki dedi kafamız karıştı bayağı baktı doktor , çıkıntı var ama emin olamıyorum dedi :) bizde şaşırdık haftaya gel bidaha bakalım dedi foto atıyorum anlayan arkadaşlar yorumlarsa tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…