2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ceviz yiyen arkadaşlar ceviz benim midemi bulandiriyor tadı hiç hoş gelmiyor. Evde o kadar ceviz var yiyemedim. Nasıl tuketebilirim?
Hiç saglikli beslenmiyorum vicdanım sızlıyor

Ceviz yiyen arkadaşlar ceviz benim midemi bulandiriyor tadı hiç hoş gelmiyor. Evde o kadar ceviz var yiyemedim. Nasıl tuketebilirim?

Ceviz cok ama cok severim. Valla nasıl bir akıl verebilirim onu düşünüyorum.
Muz ceviz yap üstüne bal dök hafiften. Sonra maraton koşusuna katılabilirsin canim :)))
Bizde cevizli makarna cevizli mantı falan yapılır yanı üstüne dökülür. Yada diyelim ki lor peynir yiyorsun içine ceviz dilimle. Biseylerin içine karıştır canim.

N nursenaoz canim pekmez yerken de içine kat. Alışırsın zamanla. Yaş ceviz hele ayyy ne güzel olur. :)

Merhaba kızlar bugün kontrol vardı cınsıyet %90 erkek dedı. 1 oğlum vardı 2 olacak inş sağlıkla gelsin inş. Bu arada 15+4 haftalığım 150 gr dedı, suyu ıyı dedı.şimilik bu kadar.he bu de AFP diye bir test varmış,kan verdım.snucu haftaya çıkacak.bilgisi olan veya yaptıran var mı? Ilkınde hıc böyle bişeye bakılmamıştı.

Bizde bugün gittik ama net bişey söylemedi doktor çıkıntı var ama kızda olabilir bu haftada klitorisi de olabilir demişti şaşırdık :) ben fotosunu atmıştm bakarmısınız sizde , sizin usg varsa bizde görebilirmiyiz acaba.Benimkide 14+6 125 gr büyümüş minnoşlar yaa :)
Bu arada gözün aydın , sağlıkla kucakla kavuş miniğine

bende canım ne isterse onu yiyorum illa şunu yemeliyim veya bunu yemeliyim diye düşünmüyorum hiç :)

Cok teşekkür ederim,sende sağlıkla al kucağına

Eklentiler

• image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 91
  • image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 88
uzun süredir yemeyi denememiştim. bugün denedim ama sade olarak. bir de öyle deniyim bal pekmez falan.
N nursenaoz canim pekmez yerken de içine kat. Alışırsın zamanla. Yaş ceviz hele ayyy ne güzel olur. :)

bende canım ne isterse onu yiyorum illa şunu yemeliyim veya bunu yemeliyim diye düşünmüyorum hiç :)
ben de hep öyleydim özellikle midemin bulanacağı şeylerden uzak durdum. artık çeki düzen vermek istiyorum inşallah

Selam hanımlar on sayfadan fazla birikmişti soluksuz okudum her gelişmeden haberim olunca daha zinde hissediyorum kendimi benim sabah değilde yemek sonrası bulantılarım hala geçmedi Ocak'ta safra kesemi aldırmıştım aldırmadan önce de böyle olurdu acaba onunla mı alakalı diye düşünmüyor değilim çünkü safra kesesinin yerinde sık sık sızı hissediyorum.hormonlardan dolayı bi tepkime mi oluyor acaba bilemedim.yemek sonrası bulantı yaşayan var mı yoksa bana mı mahsus acaba.
Birde bu ara limon yiyorum kızlar sabah akşam minik dilimler halinde tuzlayıp yiyesim geliyor devamlı.aşırı lezzetli geliyor öyle böyle değil :) cinsiyetimiz belli değil bu arada sorarsanız hep ekşi yiyorum ama tatlılarla aram hiç Yok oğlumda böyle değildim.tek korkum tansiyonum Zaten düşük birde limon tansiyon düşürüyor acaba etkisi olur mu bilemiyorum onu da.
Son olarak ta plasentamın aşağıda olduğunu söylemişti doktor ufak bi kanama sonrası hala ben ogün ki yerinde hissediyorum ama kanamam olmuyor çok şükür tabi iş güç minimum seviyede gezme tozma ağır kaldırma Yok artı birde dün akşamdan beri kullanamadım ama progestanın da etkisi var sanırım.birkaç arkadaş ta daha varmış sıkıntılarımız olursa paylaşabiliriz aklınızda olym.

Merhabalar uzun zamandır yazmıyorum hem çalışmak hem hamilelik zormuş valla. Hamileliğiniz nasıl gidiyor. Ben surekli tuvalete çıkıyorum ve çenemde hafif pembemsi lekeler oluştu sanki soğuktan yanmişmgibi. Onun dışında herşey yolunda gidiyor. Ekimin 12 sinde doktor randevum var. İnşallah verişimin cinsiyetini öğrenebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…