2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben tatlı yiyordum kız benim ki. Gorumcem de limonu tuzlayip yiyordu oglan onunkide. Bunlardan belli olmuyor bence.
19.haftadayim hala ara ara midem bulaniyor özellikle geceleri.

En son ultrason fotoğrafım. Cinsiyetini çok merak ediyorum. Sanki erkeğe benziyor. Bana erkek olacak gibi geliyor.

Eklentiler

• IMG_2299.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar iyi Akşamlar nasılsınız nasıl gidiyor ? Benim her akşam tutan migren ağrım olmasa fena değil ama şu migren öldürüyor beni

hanimlar iyi aksamlar benim bir sürü sıkıntılarim oldu ve suan mide yanmam var agzima gelip duruyor yanmaalar bide sag kasigima tarif edemicegim bisey tekme gibi bir agri vuruyor 5 dakikada bir endiselenmeli miyim sizce bir acile gitmem gerekir mi ?

Ceviz yiyen arkadaşlar ceviz benim midemi bulandiriyor tadı hiç hoş gelmiyor. Evde o kadar ceviz var yiyemedim. Nasıl tuketebilirim?
Hiç saglikli beslenmiyorum vicdanım sızlıyor
Baslarda bende yiyemiyordum midem cok bulaniyordu ve canim istemiyordu ama simdi yoyebiliyorum yavas yavas oluyor zamanla. Yiyemedigini cokda zorlama simdilik zamanla yersin canim

Kizlar sakatat konusunda ne dusunuyorsunuz sizler yiyormusunuz? Doktoruma sormadim bidahaki kontrolde sorucam ama o zamana kadar ogreniyim:) bugun iskembe corbasi ictim sonradanda icime kurt dustu yemesemiydim ki diye. Ama cok faydali cokda severim canim istedi. Ciger filan bu tarz seyler yemememizmi gerekiyor acaba

Baslarda bende yiyemiyordum midem cok bulaniyordu ve canim istemiyordu ama simdi yoyebiliyorum yavas yavas oluyor zamanla. Yiyemedigini cokda zorlama simdilik zamanla yersin canim
Teşekkürler. Zorlayamiyorum midem bulancak kirkusuyla. İnşallah

Kızlar iyi Akşamlar nasılsınız nasıl gidiyor ? Benim her akşam tutan migren ağrım olmasa fena değil ama şu migren öldürüyor beni
Ben geç yattigimda migren tutuyor.
Ağrı 5 dk da birse bi görün istersen.
Mide yanmasi çoğu kişide oluyor zaten.

Benim de plasentam aşağıdaymış. Doktor 20li haftalarda çıkar demişti.. bakalım inşallah diyorum. Benim böyle cok yürüp yokuş çıkınca falan ağrım olduğunu farkettim. Onun dısında benim hissettiğim birşey yok. İnşallah bebeğin keyfi yerindedir.

Merhaba kizlar sizlere bir sorum olacak..fikirlerini ze ihtiyaçim var..devlet memuruyum yaşadığım yer çalıştığım yere 1 saat 10 dakika uzaklıkta (git gel 2 buçuk saat).evimin dibinde vergi dairesi var ama torpil yok bende .çok yoğun stresli bir ortamda çalışıyorum. .öyle ki yerimden kalkà mi yorum. .stres çok daha yoruyor..müdür halden anlamaz..biz hamileler olarak haklarımız neler? (Benimle aynı durumda olan hatta 2 3 çocukla özel sektörde çalışanlar vardır mutlaka aramizda) bilgisi olan varsa çok sevinirim

Merhaba, bu konuda en çok çekenlerden biriyim. Benimde çalışma saatlerim çok uzun yasal olarak günde 7.5 saatten fazla çalıştırılmamız yasak ve suç. Ben bunu işyerimle paylaştığımda sıkıntı oldu aslında ihbar çekip daha sonra işkura şikayet edebilirmişim ayrıntılı olarak alo170 sanırım öğrenebilirsin. Şurda gideceğim 2 ay ve hamile pşduüum için kendimi strese sokmak istemediğimden uğraşmadım yoksa elimden geleni ardıma koymazdım. Şuan için sadece nöbetlerin kalktı, mesai saatlerim hala aynı ve aslında bu yaptıklarının cezası var ve yasadışı. Hamileyken kendimi strese sok ak istemedğim için Allah'a havale ettim...

Sakatat yenmiyor bir kereden bişey olmaz amam bence yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…