Selam hanımlar on sayfadan fazla birikmişti soluksuz okudum her gelişmeden haberim olunca daha zinde hissediyorum kendimi
benim sabah değilde yemek sonrası bulantılarım hala geçmedi Ocak'ta safra kesemi aldırmıştım aldırmadan önce de böyle olurdu acaba onunla mı alakalı diye düşünmüyor değilim çünkü safra kesesinin yerinde sık sık sızı hissediyorum.hormonlardan dolayı bi tepkime mi oluyor acaba bilemedim.yemek sonrası bulantı yaşayan var mı yoksa bana mı mahsus acaba.
Birde bu ara limon yiyorum kızlar sabah akşam minik dilimler halinde tuzlayıp yiyesim geliyor devamlı.aşırı lezzetli geliyor öyle böyle değil :) cinsiyetimiz belli değil bu arada sorarsanız hep ekşi yiyorum ama tatlılarla aram hiç Yok oğlumda böyle değildim.tek korkum tansiyonum Zaten düşük birde limon tansiyon düşürüyor acaba etkisi olur mu bilemiyorum onu da.
Son olarak ta plasentamın aşağıda olduğunu söylemişti doktor ufak bi kanama sonrası hala ben ogün ki yerinde hissediyorum ama kanamam olmuyor çok şükür tabi iş güç minimum seviyede gezme tozma ağır kaldırma Yok artı birde dün akşamdan beri kullanamadım ama progestanın da etkisi var sanırım.birkaç arkadaş ta daha varmış sıkıntılarımız olursa paylaşabiliriz aklınızda olym.