2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
. Kızlar iyi akşamlar. Gebe kaldığımdan beri kabuslar görüyorum hafta 2 3 gün ağlayarak uyuyorum. Kabuslarimin sebebi önceden yaşadığım bi konu eskiden hiç aklıma getirmemeye çalışırdım. Şimdi aklımdan çıkmıyor. Kimseyle de paylasamiyirum. Ben uzuldukce bebeğime bisey olacak diye korkuyorum. Bugün ağrılarım arti bi yandan akıntı fazlalasti bi de iltihap gelmeye başladı. Aynı zaman da sınav a hazırlanıyorum sürekli masa başındayım. Akıl verin kızlar

Canim uzulme bir sey olmaz benimde akintim cok idrar yolumdada enfeksiyon var ayrica. Hangi sinava hazirlaniyorsun?

Kpss ye hazırlanıyorum. Ufaklık şimdiden sırdaşım yoldasım oldu. Inşallah annesi gibi aglak bisey olmaz

Evet is kanuna tabi olanlar için 7.5 saatten fazla calistirilamaz ibaresi çok açık ifade ediliyor..ama devlet memuriyet inde yokmuş. .açıkçası ben de kendimi strese sokmak istemiyorum. .ama susmak da ne kadar doğru bilemiyorum..bu ara ben de bol bol Allah a havale ediyorum..

Kpss ye hazırlanıyorum. Ufaklık şimdiden sırdaşım yoldasım oldu. Inşallah annesi gibi aglak bisey olmaz
Bende hazirlaniyorumda o sinava:) o yuzden sordum:)
Ya ben kelle paça çorbasıda içtim ciğerde yedim kurban bayramından önce dr uma sordum abartmadan tadımlık yiyebilirsin dedi midye bile yedim tatildeyken
Icim rahatladi valla:) gerci temiz ve nezih guvenilir bir yerde yedim ama yinede icim rahat etmedi iste:) eskiden annelerimiz filan yermis hep sakatat bir sey olmazmis. Simdi onu yeme bunu yeme ne yicez bilmem:)

Kabus görünce okunacak dua yaz google a o duayi oku.

Oğlumuz oluyormus kızlar :)
Hayırlı olsuunn sağlıkla gelsinler inşallah minik mucizeler :) benim de cuma kontrolüm var 12 haftalıkken kıza benziyor demişti ama bi sonraki gelişinizde fikrimi değiştirebilirim demişti. Merak ediyoruz bakalım netleşecek mi :))

Ceviz yiyen arkadaşlar ceviz benim midemi bulandiriyor tadı hiç hoş gelmiyor. Evde o kadar ceviz var yiyemedim. Nasıl tuketebilirim?
Hiç saglikli beslenmiyorum vicdanım sızlıyor
Bende çok severim cevizi. Bişilerle karıştırarak yiyebilirsiniz chemistry_eng dediği gibi yoğurtla birlikte tüketebilirsin Salçayla sos gibi yapıp mantı makarna üzerine olabilir. Kıymayla karıştırabilirsin. Yemekte belki arada kaynar gider. Kek ya da kurabiye içinde de fark etmezsiniz belki kayıp gidiverir

yoğurdu eskiden çok severdim onun tadı bile kötü geliyor. kek kurabiye olur saydıklarınızdan, kilo alırım diye yapmadım tabi üşengeçlikte var.
ağzımın tadı bi düzelmedi gitti.

Eminim hepiniz çok araştırıyorsunuz ve dikkat ediyorsunuzdur hazır siz sormuşken bende yiyeceklerle ilgili bi kaç bilgi paylaşmak istiyorum sizinle :)
Kanımızda bolca oksijen taşınabilmesi için demirden zengin yiyecekler yenilmelidir.Karaciğer demir açısından oldukça zengindir eskiden çok yenilirmiş ancak yapılan araştırmalara göre bazı doğum aksaklıklarına sebep olabiliyormuş nadiren de olsa. Bu yüzden sakatat ve ciğer ezmesi gibi yiyeceklerden uzak durmakda fayda var.
Nadir görülen ama bebek için ciddi bi tehlikeye sebep olabilecek enfeksiyon çeşidi var bu da genel olarak ciğer ezmesi, krem peynir, külü peynirgibi yumuşak pastörize edilmemiş peynirlerde ve uygun standartlarda depolanmamış donmuş yiyeceklerden görülüyor uzak durmak da fayda var.
Bi bakteri çeşidi de yumurta ve tavukta bulunuyor ancak Isıyla öldürülebilir. Yumurtanın sarısınında beyazınında tam piştiğinden emin olunmalı, tam pişmemiş çiğ yumurta içeren mayonez dondurma cheescake ten uzak durmakta fayda var.
Dışarıda yerken de Tahta üzerinde servis edilen et yemeklerinden hamişler olarak bi süre kaçınmalıyız.
Yine dışarıda yeşillik yememek de bu sürede önemli yeterince yıkandığından emin olamayız.
Evde yemek yaparken de çiğ et ve tavukla uğraşmışsak el temizliğinde daha titiz olmalıyız.
Balık seven arkadaşlar somon ve sardalya öneririm bebeğin beyin gelişimi açısından oldukça faydalılar.
Günaydın bu arada herkese

günaydın
tatile gittiğimizde bol bol cheescake yemiştim. rafadan yumurtada yiyordum. bi daha yemiyim bari

yoğurdu eskiden çok severdim onun tadı bile kötü geliyor. kek kurabiye olur saydıklarınızdan, kilo alırım diye yapmadım tabi üşengeçlikte var.
ağzımın tadı bi düzelmedi gitti.
Tam tahıllı un kullanabilirsin kek kurabiye için cevizini bol atarsın kilo için ufak bi önlem almış olursun hemde ceviz yemiş olursun hatta kuru üzüm filan koyarsan belki çok şekere bile ihtiyaç kalmaz

Günaydın arkadaşlar. Aklıma takılan bişey var. Cumartesi doktora gittiğimizde sadece karın çevresini ölçtü ve 140 gr dedi. Haftama göre acaba kilosu azmı herkesin ki maşallah benimkinden fazla 700 gr almışım kilo olarak acaba cocuğuma iyi bakamıyomuyum ben ona taktım kafayı şimdi

Bana da 135 gr dedi canm yani ultrasonda oyle cikti. Normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…