- 14 Mayıs 2012
- 367
- 255
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #11.501
Yani mutlaka cekinmeden sor canım doktoruna. Böyle şeyler önemli. Allah korusun bişey olmasın.Gercekten insan korkuyor,bir de bebis olunca bir tuhaf hissediyor insan.ben neysede esim zor durumda kalıyor,o yüzden yüzeysel de olsa birseyler oluyor.benim ilk gebeligimde 2 3 ay yasaktı sonra serbest.bunda kanamam ve lekelenmelerim olunca yasak dedi dr.sonrada sormaya cekindim .ama bu gidisimde bir soracam
Oyy yerim o portakali ben :) sali gunu 17.haftam bitecek bakalim ne kadar olmus avokado kadar diyor bu haftaya :)15 . Hafta 125 gr portakalım teyzesi :)
Ben de aynı şekilde haftada 1 iğne ve gece yatmadan progestan hapım var. Ben sormadım doktora hiç te doktor izin verse de biz yapamayız sanırım o kadar çekiniyoruz bişey olur diye. Ama şöyle söyliim hormonlardanmıdır nedir ben rüyamda hep eşimle beni görüyorum yaniiKızlar ben hala progestan ve haftada bir kere igne vuruluyorum.bu gidisimde sorucam bitsin istiyorum artık.bu arada benin durumunda olup ilişki serbest olan var mı?söylemesi ayıp esimle birlikte olamıyoruz öyle,yüzeysel gecistiriyoruz.siz de durumlar nasıl?
Canım 17+4’teyken biri 200 gr diğeri 205 gr. Boyları da 20 cm civarı dedi doktorumuz. Karnımda iki tane greyfurt var yani :):)Arkadaslar en son kacinci haftada bebelerinizin kilosu neydi:)
Kızlar bu arada yüzünüz için nemlendirici için ne kullanıyorsunuz? Ben hamilelik icin paraben içermeyen bişey flnn daha almadım.
Sancı normal değil diye biliyorum, yarın bir dr.a git benceCiksinda sevmek istiyorum cnm cok guzel bi duygudur bence :)))) bide adet sancilariniz varmi sizinde ben hergun adet sancisi cekiyorum normali acaba
Günaydın, ben dr çok severim barbunyayi. Kurusunu alip pişirebilirsinGünaydın kızlar. Sizlere sorularım var.
1)calcimax d3 verdi doktor. Okuyunca prospektüsü kanda kalsiyum oranı uzun süreli artınca bebekte sıkıntılara sebep olur tarzında yazıyor. Ben zaten regenesis max kullanıyorum. Onda vitaminler var. Bu da fazla gelmez mi diye içime kurt düştü.
2)barbunya delisiyim. Ve malesef buzluya attıklarımı bile bitirdim. Dondurulmus markalar var ya hani. Barbunyasini alsam sıkıntı olur mu sizce. İnternette bakıyorum bisey bulamadim
Ben de regenesis max kullanıyorum ve yanında d-vit3 verdi doktorum günde 9 damla kalsiyum desteği alıyorum. Bebeklerin kemik yapılarının güçlendiğini dönem olduğu için önemli. Bakma sen prospektüse, doktor kullan dediyse bir bildiği vardır canım..Günaydın kızlar. Sizlere sorularım var.
1)calcimax d3 verdi doktor. Okuyunca prospektüsü kanda kalsiyum oranı uzun süreli artınca bebekte sıkıntılara sebep olur tarzında yazıyor. Ben zaten regenesis max kullanıyorum. Onda vitaminler var. Bu da fazla gelmez mi diye içime kurt düştü.
2)barbunya delisiyim. Ve malesef buzluya attıklarımı bile bitirdim. Dondurulmus markalar var ya hani. Barbunyasini alsam sıkıntı olur mu sizce. İnternette bakıyorum bisey bulamadim
Çok güzel bi duygu gerçekten benim adet sancım Yok ya normal herşey arada sırada gaz sancısı oluyor arada sırada da bebek hareket etmeden bi pozisyonda duruyor o zaman azıcık sancı oluyor onun dışında iyiyimCiksinda sevmek istiyorum cnm cok guzel bi duygudur bence :)))) bide adet sancilariniz varmi sizinde ben hergun adet sancisi cekiyorum normali acaba
Çok güzel bi duygu gerçekten benim adet sancım Yok ya normal herşey arada sırada gaz sancısı oluyor arada sırada da bebek hareket etmeden bi pozisyonda duruyor o zaman azıcık sancı oluyor onun dışında iyiyimCiksinda sevmek istiyorum cnm cok guzel bi duygudur bence :)))) bide adet sancilariniz varmi sizinde ben hergun adet sancisi cekiyorum normali acaba
Canım ben ilk dozunu haftaya yaptıracağım. Sağlık ocaklarında takibi yapılıyor vakti gelince arayıp haber veriyorlar. Yaptırılması da gerekiyor bence neden tereddüte düştün anlamadım?Bir sorum daha olacak sevgili anneler 21. hafta bitiminde tetenoz aşısı oluyomuş bilgisi olan var mı yaptırma ve yaptırmama konusunda ?
16+0 da 155 gr 'dı canımArkadaslar en son kacinci haftada bebelerinizin kilosu neydi:)
Nerde yaşıyorsun canim pazarlarda halen bol bol var daha ben de bir 10 kilo koydum buzluga ben de cok severim ve oğlusum da cok seviyor.ben izmirdeyim pazarlarda bol bol var.dondurulmus urunler konusunda da eger bizim gibi donduruyorlarsa sorun olmaz bence ama tabi icinde koruyucu vs olmaması lazim bi arastirmak gerek.Günaydın kızlar. Sizlere sorularım var.
Ilk bastan beri sancilarim kesilmedi cnm ara ara oluo geciyor. Doktor normal rahim buyuyor dedi bi sorun yok ama tedirgin oluyorum isteSancı normal değil diye biliyorum, yarın bir dr.a git bence
Günaydın, ben dr çok severim barbunyayi. Kurusunu alip pişirebilirsin
Selam kızlar. Dün doktora gittim. Yine büyük ihtimalle kız dedi ama kordonu bırakmıyor çocuk bacağının arasında. Yani yine kesin bir şey yok
16.hafta başladı 120gr. Bit de yeni vitamin hapına başladık. Kilo alman lazım dedi. 400gr almışım dahadoğru dürüst bir şey yiyemiyorum. Bılanyılar zaten yeni geçti. Hafif hafif devam ediyor akşamları. Bu şekilde nasıl yiyim de kilo alayım bir de çalışıyorum işten ölü gibi geliyorum zati Allah bebişlerimize sağlık versin..
Ilk bastan beri sancilarim kesilmedi cnm ara ara oluo geciyor. Doktor normal rahim buyuyor dedi bi sorun yok ama tedirgin oluyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?