- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #11.521
Daha önceki haftalarda da mı kız demişti canım. Bir türlü bende net öğrenemedim , çıkıntı var falan diye bahsetttimi.Selam kızlar. Dün doktora gittim. Yine büyük ihtimalle kız dedi ama kordonu bırakmıyor çocuk bacağının arasında. Yani yine kesin bir şey yok
16.hafta başladı 120gr. Bit de yeni vitamin hapına başladık. Kilo alman lazım dedi. 400gr almışım dahadoğru dürüst bir şey yiyemiyorum. Bılanyılar zaten yeni geçti. Hafif hafif devam ediyor akşamları. Bu şekilde nasıl yiyim de kilo alayım bir de çalışıyorum işten ölü gibi geliyorum zati Allah bebişlerimize sağlık versin..
Herkesin yapısı farklı demek ki. Benim ilk aylarda olmuştu şimdi olmuyor.Ilk bastan beri sancilarim kesilmedi cnm ara ara oluo geciyor. Doktor normal rahim buyuyor dedi bi sorun yok ama tedirgin oluyorum iste
Başka dr.a gitsen söyler belki. Bazıları emin olmadan söylemiyor ya da ultrason cihazi kalitesi, tecrübesi de değişiyor tabi.Daha önceki haftalarda da mı kız demişti canım. Bir türlü bende net öğrenemedim , çıkıntı var falan diye bahsetttimi.
Bana çıkıntı var şuan kızda diyemiyorum oğlanda dedi 15. Haftada nssıl netleşmez anlamıyorum bu haftalarda4 gün sonra yeniden deneyeceğiz şansımızı bakalım umarım öğreniriz artık. Çook merak ediyorum ben de
Bu hafta da da net konuşmazsa öyle yapıp başka doktora gideceğim.Herkesin yapısı farklı demek ki. Benim ilk aylarda olmuştu şimdi olmuyor.
Başka dr.a gitsen söyler belki. Bazıları emin olmadan söylemiyor ya da ultrason cihazi kalitesi, tecrübesi de değişiyor tabi.
Aynen dogru soyluyorsun cnm bende 7 kilo aldim oglum 3.500 gr dogdu onemli olan bebegin kilo almasi ki onlarda son aylarda guzel kilo aliyorlar saglikli beslenirsen.Doktorum neden öyle demiş anlamadım. Benim de 16 haftalıkken 100 gr, 17 haftalıkken 180 gr'dı oğluşum. Gayet normal dddi. Ben de toplamda 1-1.5 kilo anca aldım. Zaten 5. Ya da 6. Aydan sonra asıl kilo alınıyor. Yumurta peynir süt baklagil et vs protein aldığın taktirde çok sorun olmayacağını düşünüyorum ablam toplamda 8 kilo almıştı bebeği 3.5 kiloya yakın doğdu... önemli olan şişmanlamak değil, kaliteli beslenmek
Tabi ya insan çok merak ediyo banada kıza benziyo dedi şmdi daha da meraklanıyorm giderken çikolata ye de git hareketli olur belki canmDaha önceki haftalarda da mı kız demişti canım. Bir türlü bende net öğrenemedim , çıkıntı var falan diye bahsetttimi.
Bana çıkıntı var şuan kızda diyemiyorum oğlanda dedi 15. Haftada nssıl netleşmez anlamıyorum bu haftalarda4 gün sonra yeniden deneyeceğiz şansımızı bakalım umarım öğreniriz artık. Çook merak ediyorum ben de
Güle güle kullanın canim :) bende bakıyım bu markaya. Bebek arabası markası araştırmaktan bi hal olmustum. Şimdi oda icin araştırma yapıyorum :) ayrıca bebek odası rengi seçmeye çalışıyoruz. İki renk yapacağız. Açık griye Nil yeşili düşündük. Eşim renklerin bebekler üzerindeki psikolojisini etkilemesini falan okumuş. Ya açık gri etkiler mi falan diyor :)Kızlar allahım utandırmasın gittik bebek arabamızı aldık.. günlerdir internette araştırıyordum, dünden beri de ankarada gezmediğimiz bebek mağazası kalmadı. En son babymall’de güzel bi indirm yakaladık ve prego ibiza travel sistem ikiz arabasını aldık 2.400tl’ye.. içinde anakucakları da var tüm set halinde aldım.. Nasıl heyecanlandım yavrularımın ilk eşyası diye..
En çok içimize sinen oldu, bu arabayı kullanan bi çok deneyimli ikiz annesiyle görüştüm ve öyle aldım kafam rahatladı..
Sırada bebek odası var
Bende cok kararsız kalmıstım ama bir indirimle casual air aldım ve coook memnunum öncelikle sepeti cok büyük tam istediğim gibi pazara gittiğimde içini dolduruyorum simdiye kadar sıkıntı olmadı ve bebekli olmama rağmen tek basıma gidiyorum :)) birdw puseti cok güzel kızım 7 aylık ve puseti cok rahat 9 aydan sonra diğer koltugunu takıcam bakalım nasıl :)) cok konforlu ve şık. Kırmızı rengini aldım her ikisine de cok güzel gider :)))))Merhaba arkadaşlar uzun zamandır böyle bir portala katılmak istiyordum. Benimde allah nasip ederse bi kızım olacak çok geç kalmışım araniza katılmaya ama sizlere bir sorum olacak bebek arabasi aldinizmi yada nasıl bişey almayı planlıyorsunuz? Benim tek hoşuma giden anex sport 3 'in 1 ama çok pahalı ona benzer bir araba daha girmedim
Ürünler de kişiden kişiye kullanımdan kullanıma değişiyor sanırım. Casual air bende bakmıştım. İnternette hem iyi hem olumsuz yorum okudum. Şimdi aramızda kullanan birini görmek iyi oldu. Referans güzel :)Bende cok kararsız kalmıstım ama bir indirimle casual air aldım ve coook memnunum öncelikle sepeti cok büyük tam istediğim gibi pazara gittiğimde içini dolduruyorum simdiye kadar sıkıntı olmadı ve bebekli olmama rağmen tek basıma gidiyorum :)) birdw puseti cok güzel kızım 7 aylık ve puseti cok rahat 9 aydan sonra diğer koltugunu takıcam bakalım nasıl :)) cok konforlu ve şık. Kırmızı rengini aldım her ikisine de cok güzel gider :)))))
Bu hafta da da net konuşmazsa öyle yapıp başka doktora gideceğim.
Erken haftalarda erkek demeseydi bu kadar meraklanmıyacaktım sanırım
Malum , evde iki oğlan daha var benim sen kaçıncı haftada öğrenmiştin canım?
Ben de bir bakayım çok kararsızım olmadı beğendiğim arabayı yurt dışında tanıdıklarım var onlara aldırıp getireceğimBende cok kararsız kalmıstım ama bir indirimle casual air aldım ve coook memnunum öncelikle sepeti cok büyük tam istediğim gibi pazara gittiğimde içini dolduruyorum simdiye kadar sıkıntı olmadı ve bebekli olmama rağmen tek basıma gidiyorum :)) birdw puseti cok güzel kızım 7 aylık ve puseti cok rahat 9 aydan sonra diğer koltugunu takıcam bakalım nasıl :)) cok konforlu ve şık. Kırmızı rengini aldım her ikisine de cok güzel gider :)))))
Aynen ya ruyalarla idare edecegiz artıkBen de aynı şekilde haftada 1 iğne ve gece yatmadan progestan hapım var. Ben sormadım doktora hiç te doktor izin verse de biz yapamayız sanırım o kadar çekiniyoruz bişey olur diye. Ama şöyle söyliim hormonlardanmıdır nedir ben rüyamda hep eşimle beni görüyorum yanii
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır böyle bir portala katılmak istiyordum. Benimde allah nasip ederse bi kızım olacak çok geç kalmışım araniza katılmaya ama sizlere bir sorum olacak bebek arabasi aldinizmi yada nasıl bişey almayı planlıyorsunuz? Benim tek hoşuma giden anex sport 3 'in 1 ama çok pahalı ona benzer bir araba daha girmedim
Geçmiş olsun canım 10 gündür diş ağrısı çekiyorum akşam ve geceleri başımı da ağrıtıyo ben hep karanfil koyuyorum uyuşturuyo.. gittim geçen gün, dolgum kırıldı kanal tedavisi gerekliymiş.. kadın doğum doktorum onayladı yaptır dedi ara dönemdeyiz tam zamanıymış ilk 3 ve son 3 ay sakıncalıymış.. haftaya randevu aldım yaptırcam.. enfeksiyon kaparsa bebeğe de zararlıymış risk almak istemedim inşallah doğru yapıyorumdur..Ooff korktuğum başıma geldi. Diş agrisiyla uyandim gecesirke sarimsak karanfil vs denedim ama sonunda parole mecbur kaldim gecmezse mecbur gidicem galiba. Sanirim dis problemleri icin uygun donemdeyiz degil mi? Ilk 3 ayi atlattık sonucta. Yine de korkuyorum
Gecmis olsun sana da canim. Evet ilk 3 ve son 3 ay diye biliyorum bende riskli diye. Bende iltihap varsa diye korkuyorum zaten. Ki bence var disetim de sisti biraz fircalarken kaniyorGeçmiş olsun canım 10 gündür diş ağrısı çekiyorum akşam ve geceleri başımı da ağrıtıyo ben hep karanfil koyuyorum uyuşturuyo.. gittim geçen gün, dolgum kırıldı kanal tedavisi gerekliymiş.. kadın doğum doktorum onayladı yaptır dedi ara dönemdeyiz tam zamanıymış ilk 3 ve son 3 ay sakıncalıymış.. haftaya randevu aldım yaptırcam.. enfeksiyon kaparsa bebeğe de zararlıymış risk almak istemedim inşallah doğru yapıyorumdur..
Aynen canım iltihap ve enfeksiyon da sakıncalı ki emzirirken de diş yaptırmak çok iyi değilmiş bizim bu ara kurtulmamız lazım :)Gecmis olsun sana da canim. Evet ilk 3 ve son 3 ay diye biliyorum bende riskli diye. Bende iltihap varsa diye korkuyorum zaten. Ki bence var disetim de sisti biraz fircalarken kaniyorhadi karanfille fln idare ettim diyelim. Dedigin gbi bebege zarari oluyor iltihap fln daha tehlikeli. Yada simdi gecisririrsem son 3ay daha kotu olursa bisey de yapamam diye korkuyorum. Enazndan zararsiz antibiyotikle fln iltihabi kurutmak lazm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?