2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Daha önceki haftalarda da mı kız demişti canım. Bir türlü bende net öğrenemedim , çıkıntı var falan diye bahsetttimi.
Bana çıkıntı var şuan kızda diyemiyorum oğlanda dedi 15. Haftada nssıl netleşmez anlamıyorum bu haftalarda 4 gün sonra yeniden deneyeceğiz şansımızı bakalım umarım öğreniriz artık. Çook merak ediyorum ben de

Ilk bastan beri sancilarim kesilmedi cnm ara ara oluo geciyor. Doktor normal rahim buyuyor dedi bi sorun yok ama tedirgin oluyorum iste
Herkesin yapısı farklı demek ki. Benim ilk aylarda olmuştu şimdi olmuyor.

Başka dr.a gitsen söyler belki. Bazıları emin olmadan söylemiyor ya da ultrason cihazi kalitesi, tecrübesi de değişiyor tabi.

Herkesin yapısı farklı demek ki. Benim ilk aylarda olmuştu şimdi olmuyor.

Başka dr.a gitsen söyler belki. Bazıları emin olmadan söylemiyor ya da ultrason cihazi kalitesi, tecrübesi de değişiyor tabi.
Bu hafta da da net konuşmazsa öyle yapıp başka doktora gideceğim.
Erken haftalarda erkek demeseydi bu kadar meraklanmıyacaktım sanırım
Malum , evde iki oğlan daha var benim sen kaçıncı haftada öğrenmiştin canım?

Aynen dogru soyluyorsun cnm bende 7 kilo aldim oglum 3.500 gr dogdu onemli olan bebegin kilo almasi ki onlarda son aylarda guzel kilo aliyorlar saglikli beslenirsen.

Bir grip oldum cok pis yarabbim once burun akintisi hapsirik sonra bogaz acisi oksuruge cevirdi yutkunamiyorum evde cocuk olmasa dert degil vur kafayi yat ama ilgi yemek bekleyen cocuk olunca zormus her seyi gectim ona gecicek korkusu en kotusu.ihlamur mandalina naneli sekerle atlatmaya calisiyorum insallah gecer.

Kızlar allahım utandırmasın gittik bebek arabamızı aldık.. günlerdir internette araştırıyordum, dünden beri de ankarada gezmediğimiz bebek mağazası kalmadı. En son babymall’de güzel bi indirm yakaladık ve prego ibiza travel sistem ikiz arabasını aldık 2.400tl’ye.. içinde anakucakları da var tüm set halinde aldım.. Nasıl heyecanlandım yavrularımın ilk eşyası diye..

En çok içimize sinen oldu, bu arabayı kullanan bi çok deneyimli ikiz annesiyle görüştüm ve öyle aldım kafam rahatladı..

Sırada bebek odası var

Tabi ya insan çok merak ediyo banada kıza benziyo dedi şmdi daha da meraklanıyorm giderken çikolata ye de git hareketli olur belki canm

Ooff korktuğum başıma geldi. Diş agrisiyla uyandim gece sirke sarimsak karanfil vs denedim ama sonunda parole mecbur kaldim gecmezse mecbur gidicem galiba. Sanirim dis problemleri icin uygun donemdeyiz degil mi? Ilk 3 ayi atlattık sonucta. Yine de korkuyorum

Güle güle kullanın canim :) bende bakıyım bu markaya. Bebek arabası markası araştırmaktan bi hal olmustum. Şimdi oda icin araştırma yapıyorum :) ayrıca bebek odası rengi seçmeye çalışıyoruz. İki renk yapacağız. Açık griye Nil yeşili düşündük. Eşim renklerin bebekler üzerindeki psikolojisini etkilemesini falan okumuş. Ya açık gri etkiler mi falan diyor :)

Bende cok kararsız kalmıstım ama bir indirimle casual air aldım ve coook memnunum öncelikle sepeti cok büyük tam istediğim gibi pazara gittiğimde içini dolduruyorum simdiye kadar sıkıntı olmadı ve bebekli olmama rağmen tek basıma gidiyorum :)) birdw puseti cok güzel kızım 7 aylık ve puseti cok rahat 9 aydan sonra diğer koltugunu takıcam bakalım nasıl :)) cok konforlu ve şık. Kırmızı rengini aldım her ikisine de cok güzel gider :)))))

Kızlar calcimax d3 kullanan var mi aranizda.
Ben bi turlu kullanmak cesaret edemiyorum

Ürünler de kişiden kişiye kullanımdan kullanıma değişiyor sanırım. Casual air bende bakmıştım. İnternette hem iyi hem olumsuz yorum okudum. Şimdi aramızda kullanan birini görmek iyi oldu. Referans güzel :)

Ben 13. Haftada öğrendim. 3 farklı doktora gittim hep kız dediler. Değişmedi şimdiye kadar. Benim ilk çocuk fark etmez. Sizin oglanlar maaşallah artacak mı insan merak eder tabi. Ben bile çok merak ediyordum.

Ben de bir bakayım çok kararsızım olmadı beğendiğim arabayı yurt dışında tanıdıklarım var onlara aldırıp getireceğim

Aynen ya ruyalarla idare edecegiz artık

Evet çok güzel ama Ama anex çook pahalıı yaa

Geçmiş olsun canım 10 gündür diş ağrısı çekiyorum akşam ve geceleri başımı da ağrıtıyo ben hep karanfil koyuyorum uyuşturuyo.. gittim geçen gün, dolgum kırıldı kanal tedavisi gerekliymiş.. kadın doğum doktorum onayladı yaptır dedi ara dönemdeyiz tam zamanıymış ilk 3 ve son 3 ay sakıncalıymış.. haftaya randevu aldım yaptırcam.. enfeksiyon kaparsa bebeğe de zararlıymış risk almak istemedim inşallah doğru yapıyorumdur..

Gecmis olsun sana da canim. Evet ilk 3 ve son 3 ay diye biliyorum bende riskli diye. Bende iltihap varsa diye korkuyorum zaten. Ki bence var disetim de sisti biraz fircalarken kaniyor hadi karanfille fln idare ettim diyelim. Dedigin gbi bebege zarari oluyor iltihap fln daha tehlikeli. Yada simdi gecisririrsem son 3ay daha kotu olursa bisey de yapamam diye korkuyorum. Enazndan zararsiz antibiyotikle fln iltihabi kurutmak lazm.

Aynen canım iltihap ve enfeksiyon da sakıncalı ki emzirirken de diş yaptırmak çok iyi değilmiş bizim bu ara kurtulmamız lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…