2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sen kaç kilosun peki canım. Dün marketteyken bi anda bunaldım montu filan çıkardım gözlerim karardı. Oturttular yere. Acilde çalışan biri varmış. Çok zayıfsın ondan dedi. Boyuma göre biraz zayıfım ama aşırı da değil. 1.68boy 52kilo. İdeal kilonun biraz altındayım. Et ağzıma süremiyorum. Sütten ilk aylarda zehirlendim bu aya kadar süt de içemedim. Yeni yeni başladım. Yumurtadan tiksinmiştim. Şimdi ona da başladım bakalım. Hayırlısı diyelim.

Merhaba kizlar uyku tutmamaya simdiden basladi.bebek hazirliklariniz ne durumda neler aldiniz daha erkenmi aceba bende almak istiyorum birseyler erken deniliyor.
Ben de sabirsizlaniyorum ciciler almak icin. Ama bana erken geliyor. Oyuncak ormeye basladim simdilik. Raporlu oldugum icin evdeyim hemen bitcek gibi. 1 ay boyunca otomatige baglarim artik

Maalesef çok pahalı slovakya da bir sitede de buldum herşeyiyle 600 euro orada tanıdıklarım var onlara bi baktıracağım artik canim. Inan o kadar bebek arabasi baktım ama buna aşık oldum resmen
Aynen çok güzel ama 3-4bin verilmez ya başka güzel markalarda var sonçta.yani ben vermem en azndan :))

Hmm susam yağını ilk defa duydum iyi oldu.bende ablamdan dolayı biliyorm.onada hiç biley iyi gelmemişti.sadece ayva çekirdeği iyi gelmişti ayva çekirdeğini alıyosn bi kaseye azıck su katıp bekletiyosn o jel kıvamını alıyo ama az bi su.onu sürüyosn meme ucuna.fikir olabilir birilerine

Ayy yerim yaa amin inşallah sağol canım :)

Canım ilk erkek dediler. Sonra başka doktor büyük ihtimalle kız dedi. Şimdi yine erkek diyen doktor kız dedi. Ben kız hissediyorum zaten. Nasıl bir his derseniz sadece dıygulara bağlı bir his
Ayrıntılı ultrasona gireceksen ancak orda emin olabilirsin sanırım :) hayırlısı bakalım ama insanda merak etmekden duramıyor yaaa.

Kızlar organ taraması yaptıran var mı ? 20. Hafta erken mi ya acaba ?
Erken değil canım. ben bu çarşamba 19+1 ken yani 20. haftaya yeni girmişken yaptırıcam detaylı ultrasonu.
cerrahpaşaya randevu aldım. almadan önce e-postayla sordum hocaya. 19-20 hafta uygun olur yazmıştı. her doktor her hastane belli bir aralıkta farklı tarih veriyor sanırım.

Bu hafta tetanos aşısına gitmem gerek. Çocuk gibi kaçasım geliyor şuan :)) bu taşındığımız yerdeki hemşirenin eli kan almada ağırdı bakalım aşıda nasıl olcak :)

Bu hafta tetanos aşısına gitmem gerek. Çocuk gibi kaçasım geliyor şuan :)) bu taşındığımız yerdeki hemşirenin eli kan almada ağırdı bakalım aşıda nasıl olcak :)
Ayy tetanos aşısından bende korkuyorum biz aşıdan korkuyoruz doğumu nasıl yapcaz acaba az kulladığın koluna yaptır aşıyı canım birkaç gün ağrı oluyormuş çünkü

Ayy tetanos aşısından bende korkuyorum biz aşıdan korkuyoruz doğumu nasıl yapcaz acaba az kulladığın koluna yaptır aşıyı canım birkaç gün ağrı oluyormuş çünkü
İkinci doğuma tecrübeli olunca insan daha çok korkuyor inan bak :)) aşıyı ilk hamilelikte sol kola yapmıştı hemşire yine aynı olur sanırım. Bildiğin arı sokmuş gibiydi bnm, şişiyor o bölge biraz.. sonra tatlı tatlı kasınıyor ama dokununca acıyor :))

Kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenebilen oldu mu acaba bana doktor belki obur kontrolde demişti bu ayın 18inde kontrolüm var ama bebeğe de bağlı tabi gösterecek mi cinsiyetini :)

Kızlar ben hamile olduğumu sağlık ocağına bildirmedim, hep özelde yaptırıyorum takiplerimi. Ve özeldeki doktorum tetanoz aşısıyla ilgili bir şeyden bahsetmedi. Bunu ben mi talep etmeliyim sizler nasıl yaptınız?

Evet gidip yaptiriyorlar. Aile hekimi tAkip ediyor. Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Ablamda yaptirmadi, enistem doktor gerek yok demişti.

Ben doktora sordum. Normalde Hamilelikte yapılması gereken bir aşı değil. Sadece saglik bakanliginin tedbir amacli baslattigi bir uygulama. Yaptirabilirsin bir sakıncası yok dedi.

Benim ilk ya bi merak var:) bende sol koluma yaptırıcam aşıyı
Sağlık ocağına hamileliğini bildirmelisin. Aile hekimi takip ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…