2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çok pahalı kremler ben N11 den 200+200+42 ml sini 179 a aldım yine eczanelere göre daha uygun geldi. Aktardan da kakao ve kayısı almıştım herhalde ben de sabah krem akşam kakao yağı falan idare ederim

Lirrac Çatlak kremi sipariş vermiştim bugün elime ulaştı inşallah işe yarar. Var mı arkadaşlar lierac kullanan ?

Ben kullanıyorum arada babe kullanıyorum ikiside çok güzel ama işe yarayıp yaramadığını gebelikten sonra görcez :) genetikmiş bu durum zaten...

Benden başka bel ve sırt ağrısı yaşayan yok mu ?? 5. Ayla birlikte başlarmış beni çok rahatsız ediyor ağrı kesicide içmek isteniyorum

Ben kullanıyorum arada babe kullanıyorum ikiside çok güzel ama işe yarayıp yaramadığını gebelikten sonra görcez :) genetikmiş bu durum zaten...
Evet genetik olduğunu duymuştum anneme sordum hiç olmadı bende dedi hala da yok taş gibi kadın ama ben de şimdiden kalça bölgemde oluştu tırnaklanmış gibi aynı genetik bana vurmadı sanırım

Son düzenleme:
Benden başka bel ve sırt ağrısı yaşayan yok mu ?? 5. Ayla birlikte başlarmış beni çok rahatsız ediyor ağrı kesicide içmek isteniyorum
Ben varım yaklaşık 15 gündür var bel değil sanırım bende ki sırt ağrısı ,ortadan ayrılacak gibi oluyor sanki
Diğer gebeliğimdede yaşamıştım. Altıncı ay civarı bayağı zorluyor rahmin hızlı büyümesinden dolayı diyorlar

Bende oluyor xnm doktor egzersiz verdi ilerleyen haftalarda dahada artar dedi atabilirsem listeyi atim bir bak istersen.

Bende de var canım sabah yataktan kalkarken kopacakmış gibi ağrıyor gün içinde de ara ara devam ediyor. Bel değil de sırt ağrısı bendeki

Canim bizim uyurken icer okadar.zaten gece beslenmesini 12.ayda kesmek gerekiyor reflu yapma olasiligi var cocukta iyi degil yani gece beslenmesi ilk gunler mama istediğinde su vermistim oyle alisti aslinda uyumadan 1 saat once beslenmeyi kesmek gerekiyor ama ben mecburen uyurken veriyorum onsuz uyumuyor çünkü biberonla uyuyor hala ha o da yanlis 2 yastan sonra biberonu da unutmasi lazim aslinda cunku oral donem bitti ama cok seviyor biberonunu birakamiyoruz bi turlu

Aynenn bizde öyleyiz. Biter umarım artık gece uyanmalarımız. babası kalkıyo gerçi hamile kaldım kalalı ama farkındayım bende reflüyü tetiklediğinin.

Ben ilk defa yaşadığım için çok korktum erken doğum belirtisi mi acaba diye ama normalmiş demek ki... bendede bel sırt karışık tam onurga kemiğim özellikle

Bende oluyor xnm doktor egzersiz verdi ilerleyen haftalarda dahada artar dedi atabilirsem listeyi atim bir bak istersen.

Ay inşallah yüklenir inan çok işimize yarar :)

Bende de var canım sabah yataktan kalkarken kopacakmış gibi ağrıyor gün içinde de ara ara devam ediyor. Bel değil de sırt ağrısı bendeki

Benimde bel ve sırt karışık şimdiden böyleyle ilerleyen aylarda yandık :)

Merhaba herkese iyi akşamlar.
21.haftamızı yeni bitirdik, bu haftalarda olupta karında sertlik ve kasılma hisseden varmı ?
Korkulacak bir durummu, erken doğum belirtisi olabilirmi, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim,
Allah herkese zamanında hayırlı soğumlar nasip etsin.

Merhaba herkese iyi akşamlar.
21.haftamızı yeni bitirdik, bu haftalarda olupta karında sertlik ve kasılma hisseden varmı ?
Korkulacak bir durummu, erken doğum belirtisi olabilirmi, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim,
Allah herkese zamanında hayırlı soğumlar nasip etsin.

Selam kızlar, iki gündür bakamıyorum. Dün biraz gergindim sabahladım ailevi durumlar nedeniyle. Bugünde midem fena ağrıyor. Afedersiniz ishal olmuşum ve kurukahve yedim faydası olur diye. Bu kez de mide ağrım başladı. Şekerli su içtim çünkü evde herhangi birşey yoktu aklıma başka birşey gelmedi. Zaten öğlen soğuk süt içtim, ishali tetikler diye. Birşey yiyemiyorum iki lokma alsam ağrı tavan yapıyor. Yaşayanınız var mı bu durumu, ne yapabilirim..

Ben varım. Geçen cuma acile gittim. Ama herhangi birşey yapılmıyor. Genelde altta oluyor benim. Ya da tek taraflı. O da normalmiş canım. Benim gece karnım yırtılır gibi acıyor bazen. Ama hiçbişey yapmıyolar.

Merhaba bende aynı durumdaydım dr a gittiğimde düzenli bir şekilde 10 dk da 1 gibi mesela olmuyorsa problem değil dedi ama düzenli bir şekilde oluyorsa hemen bize bildir dedi...

merhaba ben 20. haftamdayım ve çok sert karnım ve çok kasılıyor ilkinde de böyleydi her defasında dr söyledim normal demişti bunda daha söylemedim ama sanırım benimki normal

Klavye otomatik düzeltiyor, saçma olmuş mesaj, pardon kızlar.. Tekrar okuyamamıştım. Mide agrima çare bulamadım. Arka tarafta da hissediyorum hele ki ayaktayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…