2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Merhaba bende aynı durumdaydım dr a gittiğimde düzenli bir şekilde 10 dk da 1 gibi mesela olmuyorsa problem değil dedi ama düzenli bir şekilde oluyorsa hemen bize bildir dedi...

merhaba ben 20. haftamdayım ve çok sert karnım ve çok kasılıyor ilkinde de böyleydi her defasında dr söyledim normal demişti bunda daha söylemedim ama sanırım benimki normal

Benim gibi olanlar varmış baya.. ben kasılma oldukça çok korkuyorum. Bi yemek yapsam karnım sertleşiyor. Hep oturursam ya da yatarsam sertleşme kasılma olmuyor. O yuzden kasilinca hemen oturuyorum

Benim gibi olanlar varmış baya.. ben kasılma oldukça çok korkuyorum. Bi yemek yapsam karnım sertleşiyor. Hep oturursam ya da yatarsam sertleşme kasılma olmuyor. O yuzden kasilinca hemen oturuyorum

Serklaj olmuştun dimi yanlış hatırlamıyorsam?? Serklajdan sonra artma oldu mu uzunlukta? Bol bol yat bak yolu yarıladık...

Canim ben varim gun icinde 2 3 kere rahimde sertlk ve 10 saniye kadar suren adet agrisi gibi agri oluyo anlayamadim.3 gun once ayrintili ultr.vardi doktor sorun yok dedi ama doktordan geldim basladi kasilma daha 20 gun var kontrole nedir bilemiyorum..

Serklaj olmuştun dimi yanlış hatırlamıyorsam?? Serklajdan sonra artma oldu mu uzunlukta? Bol bol yat bak yolu yarıladık...
Evet serklaj olmuştum. Tamamen yatmiyorum. Biraz mutfağı toplasam biraz yatıyorum. Zaten ayakta kalınca hemen karnım alarm veriyo ,sertleşiyor. Tamamen de yatamiyorum ki
Uzunluk az artti. 20~25 mm arasında değişiyor.

Geçmiş olsun canım. İshalin için muz ve haşlanmış patates işe yarayacaktır. Miden de hem stresten hemde kahveden falan ağrımıştır. Nane varsa tüket , yoğurtt , elma iyi gelir...

Geçmiş olsun canım. İshalin için muz ve haşlanmış patates işe yarayacaktır. Miden de hem stresten hemde kahveden falan ağrımıştır. Nane varsa tüket , yoğurtt , elma iyi gelir...
Teşekkürler canım. İshale alıştım artık ama bu mide ağrısı ne fena bişey öyle ya. Yanması ekşimesi derken bugünde ağrı başladı. Oğlumda 6.ay bitiminde yanma baslamıstı. Bunda erkenden basladı hemde ağrıyla. Elma ve yoğurt kesmedi, naneninde kokusu bulandırıyor suan. Gaviskon aldırdım eşime, ağrıya da faydası olur belki diye. Ama kafama göre içemedim.

Cok gecmis olsun

Bişey olmaz canım , rennie ve gaviskon kana karışmadığından hamileler güvenle içebilir . Geçer umarım çabıcak biliyorum çok piss bir ağrı

Günaydın kızlar bugün öğrendim benim de kızım oluyor yalnız bebeğin suyu azalmış dedi dr böyle olup hamileliği devam eden var mı

Günaydın kızlar bugün öğrendim benim de kızım oluyor yalnız bebeğin suyu azalmış dedi dr böyle olup hamileliği devam eden var mı
Canım gözünaydın, sağlıkla gelsin inşallah. ben daha önce forumda bu tarz şeyler okumuştum. Kızlar havuç suyuyla normal seviyeye döndürüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sende bi araştır istersen işine yarayabilir.

Sağol kuzum inşallah geçer. Birşeyler yemeye korkar oldum ama kilo habire artıyo ne işse :))
geçmiş olsun canım, bende rennie çiğniyorum ekşime çok artarsa, kilo konusunda bende muzdaribim başından beri almıyordum geçen ay başladım bu ay daha hızlı alıyorum, nolcak bakalım, canan karatay ın kitabını aldım hamileler için olan onu okuycam, karbon hidrat faydalı değil ona dikkat edelim de diğer besinle önemli ama
canım bol bol su iç , süt iç, düzelir inşallah korkulacak bişey yok öyle olan duymuştum dr endişelenmesin diye söylememişti, yalnız bol bol su iç diye uyarmıştı ertesi ay geçti, bu arada hayırlı olsun kız bebeğiniz ben,imde kız çok şanşlıyız

Aynen benimde kilo alımım hızlandı. İşin tuhafı ishale rağmen alıyorum ya hemşire de şaşırdı:) gebelik şekerinden korkmaya başladım ama inşallah yoktur. Oğluma hamileyken son 3 4 ayda birden almıştım o da kötü oluyo.

Kızlar balkonum küçük bu nedenle çocuk odasını ütü ve çamaşır odası olarak kullanıyordum. Fakat o oda Allah kısmet ederse kullanılacak. Burada kurutma makinası tavsiyeleri almıştım. Çamaşır makinası Bosch. Kurutma makinaları Boschun 2bin küsürlerde. Kurutmalı çamaşır makinasına bakiyim dedim. Arçelik'te uygun fiyatlar. Ama Bosch Siemens bunlarda 3500 civarlarında. Serdar Ortaç'ın şarkısı gibi oldum. Kafam da deli sorular kolayca çözemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…