2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım bende kışın evde bebekler olacak içerde çamaşır kurutmayayım diye geçen hafta gittim Beko’nun kurutma makinasını aldım şu reklamlarda çıkan 779₺ olanı aman allahım bunca yıldır niye almamışım sanki böyle bir rahatlık Yok tavsiye ederim gayet güzel ve fiyatıda uygun

Bu arada kurutmalı çamaşır makinalarını çevremde kimse önermedi bana

Benim oğluş rasgele basmış kumandanın düğmesine, o da karadeniz müzikleri kanalına gelmiş. Bi baktım sesi felan da açmış baya oynuyoo, onların yaptıklarını yapmaya çalışıyo felan

Kuzum güle güle kullan. Evet bizde reklamlarda gördük. Eşim hemen gözleri parladı :))) bizimki üst üste koyulacak mecburen. Oyuzden ayni marka olması gerekiyor dediler. Senin ki Yanyana mi duruyor canim

Kuzum güle güle kullan. Evet bizde reklamlarda gördük. Eşim hemen gözleri parladı :))) bizimki üst üste koyulacak mecburen. Oyuzden ayni marka olması gerekiyor dediler. Senin ki Yanyana mi duruyor canim
Sağol canım, yok benimkide üst üste duruyor çamaşır makinamda Beko benim ama bence Beko’ya bir sor bazı makinaların üzerinede bazıları konulabiliyor aynı olmak zorunda değil diye biliyorum

Kızlar eşim sürpriz yaptı bana dün hiçbir şey söylemedi sabah arabayı servise götürüp yola çıktı öğleden sonra yolda bi kaç saat önce bana söyledi geliyorum diye 2 haftadır yoktu çok özledim onu pazartesi sağlık ocağından çağırdılar beraber gideceğiz inşallah allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah bu arada İstanbul’da oturanlar varsa ben hakmar marketten bebeğime kalın merinosun battaniyesini aldım Harika çok beğendim ve çok uygun şimdi sürekli kampanyaları takip ediyorum kuzumun şaka maka bayağı kıyafeti falan oldu babaya sürpriz yapacağız haberi Yok alınanlardan

Kızlar mothercare a uğradık bugun. İki bebek arabası arasında kaldık. Ama başka da bakmadık. Chicco trio love uçlu set istemedik. Mantıklı gelmedi. Onu eskide bırakmıştık zaten.
Mothercare journey var travel sistem. Baya güzel. Fiyatta iyi. 1700sanirim.
Mamas papas ocarro vardı 3100den 2500lere inmişti. Sanırım bunda ilerde baston puset almaya gerek olmuyormus.
Aman ne karisik isler :)

AAA BEnde bugün mothercare deydim. Bayıldım harika kıyafetler vardı ama biz daha hiç alışverişe başlamadık erken diye... ne zaman başlamak gerekir acaba????

AAA BEnde bugün mothercare deydim. Bayıldım harika kıyafetler vardı ama biz daha hiç alışverişe başlamadık erken diye... ne zaman başlamak gerekir acaba????
Maltepedekindeysen karşılaşmış olabiliriz :))) canim bizde almadık. Bizimki on araştırma. Dört saat boyunca yürümüşüm. 45dakika da spor yapmıştım.
Aralık ayında kısmetse almaya başlamak istiyoruz. Mobilyacı da Doğumdan uc ay önce sipariş verin. İki ay bizden. Bir ay da oda da kokusu çıkması icin dedi.

Maltepe'de hangi hastane ve doktora gidiyorsun?

İzmirdeyim ama ben :) mobilya olayını ilk defa duydum bu kadar önceden sipariş verilmesi gerektiğini... iyi ki söyledin değerlendirelim bu durumu...

İzmirdeyim ama ben :) mobilya olayını ilk defa duydum bu kadar önceden sipariş verilmesi gerektiğini... iyi ki söyledin değerlendirelim bu durumu...
Bende bi yerde mobilya begendim. Dedim aricam ben burayı. Karşı da bi yerdi. Oraya gidip hanı hayal kırıklığına ugramim. Fiyata kadar söyledi baya ilgilendi. Orda söyledi. Doğuma uc ay kala sipariş verin dedi. Tabi bu mobilyacidan mobilyaciya değişebilir canim :) daha gerçi ona da karar veremedik. Eşim benim anlattığıma en az on bin diye dalga geciyor :))))

Dr beni de uyardı kilo konusunda bundan sonra dikkatli olacaz başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…