- 14 Aralık 2010
- 244
- 168
- 303
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #13.481
Canm bende bu var memnunum. Eczanede 7 liraya mi ne almıştım. Hamile kalmadan önce ateş ölçme yöntemini kullanmak içinYok ölçemedim Çoğunlukla gece gibi oluyorateş ölçer alıcam ama hangi marka alayım onu da bilmiyorum kararsızım baya
Bende eczanede satılanlardan almıştım, oğlum için.Yok ölçemedim Çoğunlukla gece gibi oluyorateş ölçer alıcam ama hangi marka alayım onu da bilmiyorum kararsızım baya
Canım geçmiş olsun bende cuma sabahı bademciklerim şiş kalkmıştım dökülüyordum biliyosun. Tuzlu ılık suyla gargara yaptım, sabahları nane limon demleyip içtim, bol meyve, kemik suyuna çorba bol karabiberli, herakşam sarımsaklı yoğurtKızlar bi şifayı kapmayan ben kalmıştım herhalde aranızda, çok fenayım
Sürekli hapşırık öksürük halsizlik durumundayım. Siz neler yaptınız nasıl atlattınız gribi? Kullanabildiğiniz ilaçlar var mıydı ya da doğal neler kullandınız?
Geçmiş olsun canım, bende geçen haftalarda grip belirtileri vardı ama olmadım şükür. Hava soğudukça kaçınılmaz tabi orası ayrı:) ballı limonlu ıhlamur iç canım. Miden kötüleşirse de nane limon. Bol bol meyve tüketmeye çalış, mandalina özellikle bana çok iyi geliyor. Bir de evin sıcaksa ve dışarı cıkmıyosan günlük duş al hemen, o da çabuk atlatmaya yardımcı oluyor.Kızlar bi şifayı kapmayan ben kalmıştım herhalde aranızda, çok fenayım
Sürekli hapşırık öksürük halsizlik durumundayım. Siz neler yaptınız nasıl atlattınız gribi? Kullanabildiğiniz ilaçlar var mıydı ya da doğal neler kullandınız?
Ohh atlatmışsın, geçmiş olsn canım :)Canım geçmiş olsun bende cuma sabahı bademciklerim şiş kalkmıştım dökülüyordum biliyosun. Tuzlu ılık suyla gargara yaptım, sabahları nane limon demleyip içtim, bol meyve, kemik suyuna çorba bol karabiberli, herakşam sarımsaklı yoğurt, akşamları bol limonlu ıhlamur ve kulağıma başıma vuran ağrılara dayanamadığımda parol içtim sonuç bugün gayet iyiyim
Canm bende bu var memnunum. Eczanede 7 liraya mi ne almıştım. Hamile kalmadan önce ateş ölçme yöntemini kullanmak için
Kızlar peki bebek içinde kullanabilir miyim bu ürünü ?Bende eczanede satılanlardan almıştım, oğlum için.
Gizlibilgi arkadaşın attığı resimdeki gibi. Ateşimi arada bende ölçüyorum. Belki seninkide sadece ateş basması hissidir içten gelen birşeydir.
Canım aynen ben de ıhlamur ve zencefilli çorbayla geçiştirmeye çalışıyorum.. umarım hafif atlatırım senin gibi..Canım geçmiş olsun bende cuma sabahı bademciklerim şiş kalkmıştım dökülüyordum biliyosun. Tuzlu ılık suyla gargara yaptım, sabahları nane limon demleyip içtim, bol meyve, kemik suyuna çorba bol karabiberli, herakşam sarımsaklı yoğurt, akşamları bol limonlu ıhlamur ve kulağıma başıma vuran ağrılara dayanamadığımda parol içtim sonuç bugün gayet iyiyim
Hava soğudu ama hiç üşümedim nerde nasıl hasta oldum hç bilmiyorum. Hasta olan kimseyle de görüşmedim ama anlamadım valla..Geçmiş olsun canım, bende geçen haftalarda grip belirtileri vardı ama olmadım şükür. Hava soğudukça kaçınılmaz tabi orası ayrı:) ballı limonlu ıhlamur iç canım. Miden kötüleşirse de nane limon. Bol bol meyve tüketmeye çalış, mandalina özellikle bana çok iyi geliyor. Bir de evin sıcaksa ve dışarı cıkmıyosan günlük duş al hemen, o da çabuk atlatmaya yardımcı oluyor.
Kullanabilirsin canım, ben zaten oğlum için almıştım, birkaç defa kendimde kullandım. Farklı markadan aldım bir de yedek, ikisiylede ölçüyorum sonuc degismiyor. Doğru cıkmaz diye tereddütlüydüm başta :)Kızlar peki bebek içinde kullanabilir miyim bu ürünü ?
Güle güle kullansın kuzum :) Unibaby ben kullandım canım, hiçbir sorun yaşamadım oğlumda. Bunda da kullanırım büyük ihtimalle. Ne kadar fiyatı paketin?Kızlar bugün migrosta böyle bir kutu gördüm fiyatı çok iyiydi dayanamadım aldım. Unibaby nin iyi olduğunu duymuştum ama tecrübesizim almakla iyi yapmışmıyım sizce ürünler güzelmi? Henüz hiçbir şey almamıştım kızımın ilk ürünleri oldu
31tl ye aldım canım. İçinden sadece lactamil kullanmam sanirim:) birde dalının pisik kremi ni bilmiyorum sudocrem oneriyorlar ama. Bide bez sleepy alayım diyordum ama değiştirmemek lazım dimi. Kafamda deli sorularKullanabilirsin canım, ben zaten oğlum için almıştım, birkaç defa kendimde kullandım. Farklı markadan aldım bir de yedek, ikisiylede ölçüyorum sonuc degismiyor. Doğru cıkmaz diye tereddütlüydüm başta :)
Güle güle kullansın kuzum :) Unibaby ben kullandım canım, hiçbir sorun yaşamadım oğlumda. Bunda da kullanırım büyük ihtimalle. Ne kadar fiyatı paketin?
canim aslinda ben hasta denecek kadar hasta degilim ama geceleri öksürük tutuyor ölecek gibi oluyorum ama öyle böyle degilm icim disima cikacak gibi oluyor resmen. 3 yemek kasigi pekmez yiyorum anca o kesiyor valla. cok gecmis olsun.Kızlar bi şifayı kapmayan ben kalmıştım herhalde aranızda, çok fenayım
Çok iyiymiş fiyatı gerçekten:) lactamil neden kullanmak istemedin? Ben pişik kremi olarak hep bepanthol kullandım, nasipse bunda da aynı devam edicem. arada zeytinyağı da kullandım bir defa pişik oldugunu bilmem. Sudocremde iyi diye duydum ama kullanmadım. Bez olarak da ilk prima denedim ama hiç memnun kalmadım hep sızdı kenarlarından. Uzun süre molfix kullandım, sonrada huggies erkek paketini:) herkeste değişiyor kuzum, markalar bebişlerde pişiğe sebep olabiliyor. Kullandıkça hangisinin iyi geldiğini bilirsin zaten.31tl ye aldım canım. İçinden sadece lactamil kullanmam sanirim:) birde dalının pisik kremi ni bilmiyorum sudocrem oneriyorlar ama. Bide bez sleepy alayım diyordum ama değiştirmemek lazım dimi. Kafamda deli sorular
Canım gece öksürüğün için balın içine bolca karabiber karıştırıp öyle de yiyebilirsin.canim aslinda ben hasta denecek kadar hasta degilim ama geceleri öksürük tutuyor ölecek gibi oluyorum ama öyle böyle degilm icim disima cikacak gibi oluyor resmen. 3 yemek kasigi pekmez yiyorum anca o kesiyor valla. cok gecmis olsun.
Lactamil skt si şubatta bitiyormusta ondan kullanamam canım:) evet fiyati çok iyiydi kaçırmiyim dedim:) normalde unibabynin tek sampuan ila bitane ıslak Mendili 20tl idiÇok iyiymiş fiyatı gerçekten:) lactamil neden kullanmak istemedin? Ben pişik kremi olarak hep bepanthol kullandım, nasipse bunda da aynı devam edicem. arada zeytinyağı da kullandım bir defa pişik oldugunu bilmem. Sudocremde iyi diye duydum ama kullanmadım. Bez olarak da ilk prima denedim ama hiç memnun kalmadım hep sızdı kenarlarından. Uzun süre molfix kullandım, sonrada huggies erkek paketini:) herkeste değişiyor kuzum, markalar bebişlerde pişiğe sebep olabiliyor. Kullandıkça hangisinin iyi geldiğini bilirsin zaten.
Benimde 20ye girdiğim hafta kontrolde dr.a ricayla ölçtürdüm :)) 300 gramdı. Ama bu ölçümlere hiç bakıpta canını sıkma kuzum, oğlumda 39+2de kontrole gittim ve bana 3 kilo belki doğar dedi ama suan 2800 2900 gibi dedi. 3 gün sonra doğuma gittim 3155 gram doğdu. Sende de aynı tecrübe var:) Dr bi de bana gülüp olsun kolay doğar diyodu ya pis şey :) önemli olan sağlıklı olmaları, takmamaya devam :) gerçi sağlık ocağındaki hemşire ikincide daha da fazla olur kilosu doğumda dedi iddaya girerim dedi :)) öyle olursa naparız acaba :)Arkadaslar iyi pazarlar:) benimle dogim tarihi ayni görünenler bebeklerinizn kilosu kaçtı ben dun acile gitmem gerekti de bebegi de ölçtü acil de dr. 280 gram dedi biraz ufak sanki dedi. Gerci oğlum da benim oyleydi hep haftasindan geri gibiydi fkt 3550 gram doğdu gayet iyiydi dogum kilosu. Cok kafama takmasam da bir sorayim size dedim. Netten baktim cok normal diyor 19 uafta için
Anladm cnm :) evet uni ürünlerinin fiyatlarıda yüksek dediğin gibi. Bende johnsons babynin büyük büy vücut losyonu ve şampuanını aldım buradaki avmden. Kampanyada 13 tl.ye aldım. Kokusuna bayıldım, şampuanıda yumuşacık yapıyor oğluşun saçını:)Lactamil skt si şubatta bitiyormusta ondan kullanamam canım:) evet fiyati çok iyiydi kaçırmiyim dedim:) normalde unibabynin tek sampuan ila bitane ıslak Mendili 20tl idi
Bana da 19+1 de 248 gr demişti canim. Bana da az gibi geldi ama dr normal dedi. Benimkinin de boyu kisa olacak sanirimArkadaslar iyi pazarlar:) benimle dogim tarihi ayni görünenler bebeklerinizn kilosu kaçtı ben dun acile gitmem gerekti de bebegi de ölçtü acil de dr. 280 gram dedi biraz ufak sanki dedi. Gerci oğlum da benim oyleydi hep haftasindan geri gibiydi fkt 3550 gram doğdu gayet iyiydi dogum kilosu. Cok kafama takmasam da bir sorayim size dedim. Netten baktim cok normal diyor 19 uafta için
Canım aynen ben de ıhlamur ve zencefilli çorbayla geçiştirmeye çalışıyorum.. umarım hafif atlatırım senin gibi..
Hava soğudu ama hiç üşümedim nerde nasıl hasta oldum hç bilmiyorum. Hasta olan kimseyle de görüşmedim ama anlamadım valla..
mandalina ben de çok severim bol bol yiyeyim bu dönemde doğru diyorsun canım teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?