2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gecmis olsun canim. En iyisi hastaneye gitmek. İkinizde iyisinizdir Allah'ın izniyle insallah

Kizlar gun icinde ara ara kisa sureli kasilma yasayan varmi. Tam sezeryan yerinin orda bi toplanma ve agri oluyo 10 saniye kadar gunde iki kere hissediyrmm.normaldir acaba

sıkı takiptesin desene eşler zaten aman bişey duymasınlar nasıl bir görev aşkıdır

Peki büyüyenmi daha iyidir yoksa sizinki gibi normal beşikmi? Yavaştan araştırma işine girdimdr ne alacağımıda bilmiyorum ki her kafadan
Evet canim tavuğuda gayet guzel orvitalin koyden bulamıyorsan ordan alabilirsin

Kızlar merhaba rutin aylik kontrolden geliyoruz 23. Haftanin icindeyim 22+1 görünüyorum zaten 5 gunluk gec dollenmem vardi.bebis 491 gr 27 cm olmuş tosbik fotolarini verdi okadar netki her seyi seciliyor.bugun saglik ocağına gitmistim yapistirdilae tetenozu doktoruma soyledim cok da elzem degil yaptirmasan da olurdu dedi.ha en onemlisi nst ye soktu bu haftada rutin sokuyormuş şaşırdım açikcasi oglumda girip girmedegimi hatirlamiyorum.3 hafta sonraya randevu verdi.simdilik her sey yolunda cok sukur.

Sağol canım Allah razı olsun yemek yedim uzanıyorum şu an biraz iyiyim şükür bilmem mi o kanamaları 3,5 ay hep kanamalı geçti ama şükür sonra olmadı her gün Protestan iğne proluton artık kalça kalmadı bende yeter ki sağlıkla gelsinler canım yanmasın bana da bebeğime de bişey olmasın tek derdim o şu an kaç tane okurlarsa olsunlar hepsi aynılar her birinin heyacanı farklı rabbim acı yaşatmasın hiçbirimize inşallah layıkıyla anne olmayı nasip etsin bi ömür boyu

Kızlar bebek odasında su son dönemdeki gri parmaklıklı beşikleri cok begendim. İnternette insanların fotoğraflarında görüyorum. Fakat satış olarak hic bi yerde internette göremiyorum. Cok hoşuma gitti.
Kızlar biz instagram uzerinden bi yerden bir kac arkadas aldık. Simdi isim soyleyip reklama girmeyeyim. Reklam yasak galiba. O dediginiz besikten, anne yanına, mobilyadan, hediyelerine her sey var. Gayet guvenilir. Ucretsiz kargo. Kapıda ödeme filan. Fiyatları da cok uygun.

O iyi marangoz beni bulmaz canim :)))) Keske bulsa :)
Vallaa haklı olabilirsiniz , refarans şart tabii :) sonra midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olabiliriz. :) C citos59nev
Mobilya konusunda şanslıyım ben , babamız iç mimar doldurduk diğerlernde beşiktir sallanan koltuktur. Kızımız olursa belki yeniden bişeyler olabilir tabi... Zamanımız çokk yaa buluruz hepimizde istediğimiz mobilyaları

İnşallah bir problem olmayacak allahın izniyle.İstirahat herşeye ilaç.Şunu farkettim birde sıkıntılı günler atlatıp bebeklerine zor kavuşanlar çok daha evhamlı.Haliyle normal tabi.Ama stres strese gebe açtığı kapılar hep zora çıkıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bizleri haberdar et inşallah durumundan

Çilek mobilyada cotton serisinin 3kapılı dolabı, büyüyen beşik, 4çekmeceli şifonyeri 3200₺ dediler. Genç bebede aynı takım 3200₺ Ama dolabı çilekten daha kullanışlı sanki, bidahaki çıkışımda da meltem bebek odasına bakıcam bakalım

Çok teşekkürler evet haklısınız bazen çok rahatım bazen de en ufak bişey yıkıyor beni emin olun ki her yerden bi göz bizi izliyor bebeğimi kaybetmemi bekleyen bi bunun için dualar edenleri hep duyuyorum allahım onların dualarını kabul etmesin rabbim kim ne hakediyorsa onu versin inşallah iyilerle karşılaştırsın hepimizi inşallah sorun yoktr içim biraz rahatladı ağrım kesildi ama eşim gelince yine de gideceğiz haberdar ederim sizleri de

Herkese iyi akşamlar umarım herkes iyidir :) Aramızda tecrübeli anneler çoğunlukta o yüzden sizlere bir sorum olacak ben şu an park yatak araştırıyorum ama kafam o kadar çok karıştı ki hangi marka ve modelleri onerirsiniz? Şimdiden teşekkürler

Kizlar canim cig kofte cekiyo ay bayilcam simdi. Esim almis nasil canim cekti anlatamam.etsiz hazir durumler varya oyle yaptirmis . yesem bisey olurmu kiii

Kizlar canim cig kofte cekiyo ay bayilcam simdi. Esim almis nasil canim cekti anlatamam.etsiz hazir durumler varya oyle yaptirmis . yesem bisey olurmu kiii
Ben hep yiyom. Çiğköfte vazgeçilmezim. Canımı çektirdin kız. Adamı yollasam da alsa mı?

Kızlar yaa hamileyken kese yapabiliyomusunuz? Ben normalde cok yaparım da güç gerektiren bişey olduğu icin zorlamıyorum kendimi. Arada annemden falan rica edicem artıkk.

Ben hep yiyom. Çiğköfte vazgeçilmezim. Canımı çektirdin kız. Adamı yollasam da alsa mı?
Ayy canim cok ozur dilerim valla kimsenin cani ceksin istememistim. Bi an once yersin insallah. 6 aydir ilk kez yedim yarim durum ama korkudan mafoldum bin pisman oldum zararlidir diye.icim biraz rahatladi sagol :))

Ben netten meltemle ekten Classic krem beğenmiştim. Toplamda baya bir pahalıya denk geliyordu.
Gidip daha bakmak fırsat olmadı.

Ayy canim cok ozur dilerim valla kimsenin cani ceksin istememistim. Bi an once yersin insallah. 6 aydir ilk kez yedim yarim durum ama korkudan mafoldum bin pisman oldum zararlidir diye.icim biraz rahatladi sagol :))
afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…